Kdy se registruje do porodnice + rozumíte hodnotám HCG?

Anonymní
13.8.24 15:54

Kdy se registruje do porodnice + rozumite hodnotam HCG?

Hulky hurá, jsem těhotná, dnes potvrzeno z krevních testů v CAR :hug: Jsem šťastná… Za 3 týdny ode dneška jdu na 1. kontrolní ultrazvuk, tak se těším na bijící srdíčko :srdce:

Chci se vás zkušených zeptat:

1. řekli mi, že mám „mimořádně vysokou hladinu HCG“, konkrétně 1270 jednotek… co to znamená, myslela jsem, že je prostě jen verze „jsi těhotná/nejsi těhotná“ - když je jich hodně tak je to jakože víc potvrzené a nemusí se kontrolovat znovu…? Nebo to znamená něco ještě víc? :)
  1. kdy se mám registrovat v porodnici? Bydlím v Praze, vybrala jsem si Podolí - někde jsem četla, že je o to bitka a má se to dělat HNED, tak nevím

díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.24 16:58

Kdysi se v Praze registrovalo 14 tt, ale teď to hodně porodnic zrušilo, protože je málo rodiček. Takže to zjistíš jediné na stránkách Podolí, jak to mají oni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.24 17:03

Vyšší HCG může znamenat dvojčata. Ale já měla po ivf vyšší a bylo jen jedno.
16 DPO, cili 11 den po transferu 748 a 18 DPO, cili 13.den 2302.
Celou dobu je dítě větší o cca týden podpe ultrazvuku, což je divné, pokud je to po ivf, ale vyvíjí se normálně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.24 17:09
  • Citovat
  • Upravit
3746
13.8.24 17:11

Vyšší hcg rozhodně neznamenají dvojčata. Promiň, jseš čerstvě těhotná a už řešíš porodnici?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.24 18:18

@suzka1 přesně tak, já u druhého těhotenství od 17.tt bojovala, aby malá ještě chvíli vydržela…byl to pro mě průšvih velký, ale zvládly jsme to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.24 18:20
@Anonymní píše: Více

Ale kdybys byla v Praze, tak sice bojuješ, ale od 14tt jsi registrovaná v porodnici. Ještě 2 roky zpět to tak bylo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.24 09:38

HCG máš úplně normální. Vždy je lepší mít vyšší než nízké jako jsem měla já a prodělat potrat. Já jsem měla kolem 1100 a čekám dítě jedno. Předtím jsem měla asi 150 a potvrdilo se za 14 dní zamlklé těhotenství. Porodnici bych teď vůbec neřešila, člověk má radost obrovskou, ale někdy se to umí změnit v slzy. Moc držím palce, ať všechno vyjde jak má. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.24 11:49

@suzka1 a co ti na tom vadí, že se ptám na porodnici proboha? já se pouze ptám… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.24 11:50

můžu se tě prosím zeptat, jak (jestli) to souvisí s tím vyšším HCG? Díky a gratuluji že vše dopadlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.24 11:53

mockrát děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10925
14.8.24 11:53

Vyssi hodnotu HCG nemas, je plno holek co maj vic jak 2000. Tahle hodnota mi prijde celkem normalni, mela jsem stejnou. A jinak to nic neznamena.

Registrace uz do porodnice neni. Vtipny to holkam asi prijde proto, ze ani nemas potvrzeny tehotenstvi a uz resis porodnici. Za 2-3 tydny tam taky srdicko bejt nemusi, neni to nic vyjimecnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 11:54
@DandátkoP píše: Více

Díky za info, ale jen tě opravím: já mám potvrzené těhotenství. Tak jsem ráda, že jsem většinu pobavila.

• Citovat
  • Upravit
10925
14.8.24 11:59

Ne, mas jen potvrzenou krev. Tehotna sice si, ale vubec nevis, zda se jedna o prosperujici tehotenstvi, radne ti tehotenstvi potvrdi az/jestli bude videt srdicko a ze je plod umisten tam, kde ma. Porodnici res po screeningu, do 13. tydne je bohuzel dlouha doba, co vse se pokazit muze a hodne holek je uz skeptickejch, protoze s tim ma realnou zkusenost. Zacatky jsou dost krehky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.24 12:06

Ahoj, první dítě jsem rodila v Podolí a musela jsem se registrovat ve 14tt, jinak pacholik. Všichni strašili, jaký to bude boj a já to teda mela v klidu (možná jsem měla jen štěstí). Teď jsem podruhé těhotná a chtěla jsem to řešit a na stránkách v Podolí mají, že už se neregistruje ve 14tt, ale prostě až budeš odcházet od svého gynekologa, necháš si napsat žádanku k nim do Podolí.
Ohledně HCG neporadím, ale myslím, že to nemusí znamenat dvojčata teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí