Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Proč by se měla chlubit. Že Tobě stačí 2 děti je vaše rozhodnutí. Zakladatelka čeká třetí a zřejmě to chce sdílet s ženou, které čeká taky třetí dítě.
Ty si sdílej ve vlastním diskuzi, jak Ti 2 děti stačí.
@kocourGarfield ahoj, moc děkuji, že jsi to vysvětlila za mě ![]()
Moje třetí miminko je vytoužené, a proto jsem hledala někoho, s kým bych mohla toto období prožívat. Ani by mě nenapadlo, že tím mohu někoho pohorsit.
@Anonymní píše: VíceJá 3 mám, ale už dospělé, tak ve sdílení moc nepomůžu. Ale přeji klidné a pohodové těhotenství
@kocourGarfield Já mám šílený strach z mimodelozniho těhotenství
.
Moc ti dekuji ![]()
Ahoj, a v kolikatem týdnu jsi?
Můžu se zeptat, neměla jsi na začátku bolesti břicha a v bocích?
@Anonymní píše: VíceTeď jsem ve 29tt. Bolesti břicha jsem měla a mám občas pořád, ale na začátku jsem je asi víc vnímána. Bála jsem se, protože jsem pár měsíců před tím potratila.
Ahoj, můžu se tě zeptat, jak jsi překonávala ty týdny do dalších kontrol? já jdu příští týden na ultrazvuk, zda má miminko srdíčko, a nemůžu se dočkat. Mám strašný strach, aby bylo v pořádku.
Před týdnem mi těhotenství potvrdila gynekolozka, i podle krve
Že hodnota hcq odpovídá tomu, co viděla na ultrazvuku.
Já čekám třetí, ale jsem už 28tt. Třetí máme s odstupem 11 let.
@Fally123 píše: Více
Ahoj, my budeme mít třetí s odstupem 9 let. Vím, že tohle je naše poslední, a tím víc se bojím. Těhotenství mám potvrzené od lékaře, i z krve, ale srdicko ještě nemělo. Bylo to nějaký 5 týden
Na ultrazvuk jdu příští týden ve čtvrtek, a strašně se bojím, že bude něco špatně.
Ahoj holky, je tu některá, která je krátce těhotná, a čeká své třetí miminko?