Vyšší dávky UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
4.12.20 10:19
@TataOndra píše:
Tak 2 cm do délky (výšky) je přehnaný ale taky jsem sam viděl že to co jeden den šlo obléknout druhý den už ne

Vždyť je to většinou všechno pružné :think: Jo, taky se mi stalo, že jednoho dne měl syn z bodýčka zářez do plenky, ale že bych to neoblékla.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.12.20 10:51
@unuděná píše:
Vždyť je to většinou všechno pružné :think: Jo, taky se mi stalo, že jednoho dne měl syn z bodýčka zářez do plenky, ale že bych to neoblékla.. :mrgreen:

A to že měl zářez nebereš jako že to neobleknul? Já teda jo nechci z něj dělat jitrnici a presovat ho do toho za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.12.20 11:08
@TataOndra píše:
A to že měl zářez nebereš jako že to neobleknul? Já teda jo nechci z něj dělat jitrnici a presovat ho do toho za každou cenu.
:mrgreen: :mrgreen: :P Šmarjá chlape, tobě z toho mateřství trochu dochází humor ne? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
8.1.21 19:47

Ahoj holky :) Potřebovala bych poradit, kolikrat denne By se mělo krmit miminko na UM a jaká by měla být denní dávka? Na 4.měsíční kontrole nam doktorka řekla ze malá moc nepribrala 6.130 65 cm, takže ať zvysim o jednu denní dávku na 6×150ml. Doposud měla 5×denne 150 kdy poslední krmeni bylo v 22.00 a spinkala do 7.00. Takže jsme to začaly absolvovat, kdy jsem ji v 1 ráno musela budit na 6 krmeni. 2 dny ok, ale pak měla bolesti bříška, úplně ji to rozhodilo, plakala u jídla. Takže jsem znovu přešla na krmeni 5×150ml a je to ok, při krmeni vše v pořádku. Dnes jsem ji vážila a od 4 měsíční kontroly to je 24.dni a přibrala 340g. Je to málo? Přes den ji po 3-3,5 hodinách. Zkoušela jsem zvýšit na 160 ml, ale nechce,150 ml je strop. Krmim UM od narození stejným mlickem BebaComfort. Hodně se stim stresující, kdy mi zase při kontrole rekne, ze málo pribyra. Sestra mi říká, ze není důležité kolik ale ze hlavně ze pribyra. Malá je jinak velmi cile a aktivní miminko. Omlouvám se za tak velký sloh. :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová