Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
byla jste někdy některá na téhle výstavě? Chystáme se tam o víkendu a nevím co od toho můžu čekat, jsou tam prý koutky pro děti, i dopravní hřište (aby se ten starší nenudil) a je to i výstava prodejní? Dají se tam nějaké věci nakoupit a případně na tom ušetřit? Díky moc za odpovědi. Petra
Ahoj Kubulko,
byli jsme tam před 2 lety. Hračky nejen vystavují, ale i prodávají .. mají tam plno věcí. Jestli tam jsou koutky pro děti to nevím, ale myslím, že asi budou dost natřískané. Já tam malého neberu … je tam lidstva - doslova hlava na hlavě a s prckem se tam proplítat není asi nic moc, nehledě na to že by chtěl všechno osahávat a vlastnit. My teda jedem hlavně na výstavu modelů, ovšem předpokládáme, že tam asi i pořídíme malému něco pod stromeček. Ale jak je to s cenami to nevím. Onehdá jsme kupovali žinku na mytí (je to žabka a k tomu ještě hračka žabka) asi za 160kč, a pak jsem koukala že normálně v obchodech stála taky tolik.Jinak jsem po cenách nekoukala … tak snad někdo poradí lépe ![]()
Ahoj Kubulko,
byla jsem na ní loni a letos se chystám znovu. Je to hlavně výstava prodejní - ve velké hale je jeden stánek vedle druhého
Loni tam byly u nějakých stánků různé zpřestření pro děti - výstupy kouzelníků, nějaké zpívání, soutěže atd. A ano, bylo tam na konci haly velké dopravní hřiště, kde mohli děti pod dohledem policistů jezdit (tuším na kole???) po nakreslených silnicích, učit se značky, dělali jim tam i dětské řidičáky… Ušetřit se tam určitě na něčem dá (ale hlavně spíš u těch větších, dražších věcí), výrobci někdy mají speciální veletržní ceny. Loni jsem tam dokonce málem koupila velkou plastovou klouzačku -se slevou oproti obchodu asi o 500,– Kč. Jenže jsem tam nebyla autem a neměla jak jí dovézt. Seznam vystavovatelů je tady: http://www.veletrh-hracek.cz/…vovatelu.htm.
Ahoj,
my se tam chystáme taky. Prodejní je 100%, viz tady: http://www.veletrh-hracek.cz/…stevniky.htm
ve fotogalerii.
V sekci „doprovodný program“ najdeš další info.
Určitě tam toho ale bude dost, uvidíš.
M.
ahoj, taky se tam chystáme a s velkou zásobou peněz. podobná akce je na jaře - For Kids - a dá se opravdu ušetřit. porovnávala jsem pak ceny nabízených věcí tam s cenami na netu a věci na veletrhu jsou ve většině případů levnější.
Díky moc všem, chystáme se právě hned zítra, protože v pátek je svátek a to bude asi opravdu hlava na hlavě ![]()
Díky za tipy Petra
Ahoj holky ![]()
Já tam už byla loni a předloni a moc mě to teda nenadchlo. Moc tam oho nebylo, ztráta času ![]()
No ale třeba bude letošní lepší ![]()
Vloni jsem tam byla se 3 vnoučaty.Zabavily se po celou dobu všechny/3.letá dvojčata i 5letá/.
Všem se nám tam líbilo a uspokojil nás i nákup.