Výsuvná digesoř netáhne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výsuvná digesoř
Ahojky,
meli jsme v byte zabudovanou vysuvnou digestor odtah tam nebyl zadny. Zakoupila jsem novou, prisel remeslnik a digestor namontoval a opet se mi zda, ze digestor netahne.Chci se zeptat, kdo mate vysuvnou digestor, pokud pod ni date ruku, je citit tah do komina? Nevim, nakolik ma byt vykon digestore…Diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme a taky mne přijde, že netáhne. Každopádně přítel tvrdí, že když jde na půdu (vede tam nějak ten odtah), tak prý to táhne normálně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky 🙂 Prave nevim, jestli to ma byt citit na ruce, ze je nejaky tah. To jsem vubec nemusela starou digestor menit😀 Odtah je do komina…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když dám výsuvnou digestoř na maximum, tak ten výsuvný panel táhne trochu, na tom zadním mi ale tah udrží A4 bez problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka
Diky a citis ten tah na ruce? Ja, kdyz tam dam ruku, necitim nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 Lehce u maximálního výkonu, když je digestoř na minimu, tak tah cítím jenom na mokré ruce, ale když vařím na předním vařiči, tak jasně vidím, že pára jde do digestoře i když je puštěná na minimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nic necítím, ale taky mi přijde, že ta naše moc netáhne, ani pára tam úplně nejde.
Třeba na koleji mi přišlo, že to táhlo víc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka píše:
@jannina1 Lehce u maximálního výkonu, když je digestoř na minimu, tak tah cítím jenom na mokré ruce, ale když vařím na předním vařiči, tak jasně vidím, že pára jde do digestoře i když je puštěná na minimu.
Diky. Zkousela jsem neco uvarit a para jde nahoru stejne, jak bez digestore. ![]()
Takze vubec nevim, zda-li ma nejaky vyznam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@listento píše:
Já nic necítím, ale taky mi přijde, že ta naše moc netáhne, ani pára tam úplně nejde.Třeba na koleji mi přišlo, že to táhlo víc.
Presne, me prave zarazilo, ze nic neni citit, myslela jsem, ze u nove digestore bude lepsi tah..Para sla i do ty stary, to jsem mohla usetrit 5 litru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 Ono je potřeba digestoř zapnout chvíli před tím, než se začne pára uvolňovat aby se ustálilo proudění vzduchu, takže když dáte hrnec na plotnu tak hned zapnout digestoř aby to mělo význam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit