Vytahané velké pysky...

Anonymní
24.5.10 13:22

Vytahané velké pysky...

Ahoj maminky,
mám problém, na který jsem na internetu zatím nenašla odpověď. Všude se řeší malé stydké pysky, ale já mám problém s těmi vnějšími. Po porodu jsou vytahané a svraštělé, visí dolů. Žádná hladká pěkná vagína :(
Tak se vás chci zeptat, jestli nemáte stejný problém a nějakou radu, jak tento stav zlepšit. Jestli existují nějaké mastičky nebo cviky…
Předem děkuji za každou užitečnou informaci!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
24.5.10 13:24

Myslím, že tady žádné mastičky nepomůžou. U sousedů byla myslím diskuze, kde jedna maminka popisovala plastiku, teď nevím kterých pysků, jestli malých či velkých, u ní to byl myslím i dost bolestivý problém, zkusím pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.10 13:26

Tak jestli je jediným řešením plastika, asi se s tím budu muset smířit :think: A jelikož plánuju další děti, plastiku leda tak v padesáti :-D

• Citovat
  • Upravit
3011
24.5.10 13:27

Drsně znějící název diskuse :lol:, ale chápu, jak jinak to vystihnout
Mrkni tady:
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.10 13:35

Pravda, drsný název, kdyby to četl nějaký chlap… :mrgreen:
Děkuji za odkaz. Opět je tam ale řeč o malých pyscích… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.10 13:37

a komu to vadí? manželovi? vagína se přece nikde nevystavuje (jedině teda u dam, které ji mají jako pracovní nástroj :mrgreen: ), tak co.

• Citovat
  • Upravit
8297
24.5.10 13:41

Já myslím, že to vadit může, když je to hodně vytahané, tak se to může různě překládat, tu se to skřípne, onde to třeba při sexu vleze, kam nemá. A člověk se na sebe dívá a chce to asi kvůli sobě, ne kvůli jiným. Prsa se taky nějak extra nevystavují a podprda zvládne divy, přesto se chodí na plastiku prsou a nejde jen o zvětšování, prsa se můžou i zmenšovat, modelovat…
Pro mě v tom není moc rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.10 13:42

Vadí to jen mně, tak se ptám na možná bezbolestná řešení, pokud existují 8-) Pravdou je, že to není zásadní problém, pokud už to nevylejzá z kalhotek :-D

• Citovat
  • Upravit
23847
24.5.10 13:43

Taky bych řekla, že pokud ti to zrovna nějak nevadí v pohybu nebo v normálním životě, tak není co řešit. Nebo to způsobuje nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
24.5.10 13:44

Určitě to může být dost nepříjemné, to úplně chápu. Ale myslím, že jina než nějakou chirurgickou estetickou úpravou to spravit nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
24.5.10 14:26

Taky bych si přála takovou hezkou jako má moje dcera…takovou nepoužitou :mrgreen: bohužel, děs a hrůza, mě zase lezou ven ty malé a to je taky hnusné. Jedině labioplastika, ale radši bych ty prachy dala do něčeho co je „vidět“, třeba na prsa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.10 15:40
Anonymní píše:
a komu to vadí? manželovi? vagína se přece nikde nevystavuje (jedině teda u dam, které ji mají jako pracovní nástroj :mrgreen: ), tak co.

Komu vadí? třeba majitelce … mám stejný problém jako ona ale s tím, že mám vytahané oboje - malé i velké. Plastiku stále zvažuju, ale spíš až za x let, zatím chci počkat až bude definitivní, že už další dítě nebude.

je to prostě a jednoduše nepohodlné, v silonkách/ jakýchkoliv kalhotech, co nejsou vyloženě volné. Je to i nezdravé, ptž se rychle zapaří (hold není kudy by „to“ mohlo větrat), to není jako by ti opuchly třeba rty, ale na téhle partii těla člověk svým způsobem taky sedí, ne úplně, ale je tam vyvíjen tlak a jak se to překrví, je to ještě horší.

O jízdě na kole a komfortu ani nemluvím. Stejně tak mi vadí tzv „velbloudí noha“ … prostě v kalhotech se mi šev zařízne mezi a ty pysky jsou prostě vidět :-(

Vadí mi to i u sexu, manžel tvrdí, že jemu to nevadí, ale jak by se líbilo tobě, kdyby se do tebe prostě manžel nemohl dostat jinak, než za pomocí obou rukou, kterými odkryje vstup?

anonymní xx (jistě chápete důvod)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 23:21

Já to mám dole taky takový celý divný :mrgreen: Pysky mám taky vytahaný, a to tak, že když si stoupnu normálně před zrcadlo, tak to je vidět, moje kamarádky to tak nemaj :oops: :-D Přijde mi, že celou vaginu mám tak nějak převrácenou dopředu :-D No ale nijak to neřeším, za jedno na plastiku peníze nemám a za druhý - kdo to vidí?:D
Když jsem si ale přečetla pár příspěvků přede mnou, vnukla se mi myšlenka - je možný, že díky tomu, že je mám „přerostlý,“ můžu ustavičně trpět na kvasinky?
Radši taky anonymní:D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.10 17:44
Anonymní píše:
Když jsem si ale přečetla pár příspěvků přede mnou, vnukla se mi myšlenka - je možný, že díky tomu, že je mám „přerostlý,“ můžu ustavičně trpět na kvasinky?
Radši taky anonymní:D

je to s tím spojený jako ruka s trupem :-D … tedy spíš :-?
právě proto, že se to snáz zapařuje a nedýchá. Prý by na tu labioplastiku kvůli zdravotním problémům měla přispívat pojišťovna, ale já už k dr. se záněty ani nechodím, mám je v různé inmtenzitě ať dělám co dělám ať se léčím jak léčím, vždy se po chvilce vrací

Já zvažuju, že si to nechám po „posledním“ dítěti tu operaci udělat hned po porodu, beztak se asi nástřihu nevyhnu, tak když už tam budou šít jedno, můžou toho vzít víc najednou :)

anonymní xx

• Citovat
  • Upravit
libuska31
31.5.10 21:00

V Anglii jsem viděla jsem dokument o kosmetických operacích právě těchto intimních míst a doktoři tam říkali, že jde v podstatě o ambulatní zásah a druhý den je člověk ok, takže to snad není nic drastickýho. Promluvila bych si o tom s doktorem, plastickým chirurgem, co by doporučil a jak by to probíhalo. Hodně holek to v UK podstupuje a podle mě je to tak pro ně lepší, než aby je to celej život trápilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100