Vytí psa, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Werona73
9.1.13 16:17

Máme pejska z útulku asi měsíc, jde o křížence novofundlana, je venku. Celou dobu byl hodný, sice po začátku nařikal když jsme odcházely do práce, ale pak si zvykl. Počínaje tímto týdnem, začal výt, jak v noci tak přes den ikdyž jsme doma. Bydlíme skoro na samotě, pár baráků. Jedni sousedi mají čubiny, ale ty se nehárají, taky netuším čím to může být. Věnujeme se mu jak jen to jde.

• Citovat
  • Upravit
Werona73
9.1.13 16:22

proč pes vyje?

@Werona73 píše:
Máme pejska z útulku asi měsíc, jde o křížence novofundlana, je venku. Celou dobu byl hodný, sice po začátku nařikal když jsme odcházely do práce, ale pak si zvykl. Počínaje tímto týdnem, začal výt, jak v noci tak přes den ikdyž jsme doma. Bydlíme skoro na samotě, pár baráků. Jedni sousedi mají čubiny, ale ty se nehárají, taky netuším čím to může být. Věnujeme se mu jak jen to jde.
  • Citovat
  • Upravit
5358
12.11.14 07:22

Ahoj, máme zlatýho retrívra, je mu 7 let, my ho máme 5 a už třetí den vyje. Nevíte, čím by to mohlo být? :,( Už si říkám, jestli mu něco není, jestli ho nevzít k veterináři. Nikdy to nedělal. Máme ho doma ve sklepě - byl to bytovej pes, tak jsme ho nechtěli vyhnat na zahradu. Teď už ho zase slyším jak tam, chudinka, vyje :nevim:. Když za ním přijdu, abych ho pustila ven, tak nechce, nechce ani vodu, ani žrádlo, všechno tam má, chvilku tam s ním jsem, přijdu nahoru a zase začne :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 07:33

A Vyje jenom tam? Jinak když jdete na vycházku, běžnej program, tak je „normální“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.11.14 07:38

Vsadim se ze to nekdo svede na duchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 07:38

Ano, jenom tam. Teď jsem za ním zase byla, nic nechce :nevim:, teď je klidnej ale myslím, že zase začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 07:39
@Kofolová píše:
Vsadim se ze to nekdo svede na duchy :lol:

To néééééééé :D.
Už ho zase slyším :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.11.14 07:41

Nebo je mu tam zima/smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.11.14 07:44

@Ziina Příčin může být mnoho. Zdravotní problém, smutek nebo může v okolí hárat fena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.11.14 07:46

Taky bych rekla ze mu je smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 07:49

@Kofolová zima určitě ne, místnost je vytápěná (zatápíme sice až navečer ale má tam stejně jako my teď tady) a navíc leží na gauči, ne na zemi :).

@bimbama ta fena mě taky napadla, ale nikdy to nedělal a tady kousek od nás už si stihl udělat štěňátka :mrgreen:. Tak fakt nevím, ještě počkáme a jestli se to bude opakovat i zítra, tak už ho asi vezmem k veterináři :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
12.11.14 07:53

Fena mě taky napadla ale to by asi letěl ven po otevření. Smutno… to by taky podle mě šel ven s paničkou… a zdravotní problém, když se jinak chová normálně… jestli to tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7994
12.11.14 07:59

Naše 11měsíční fenka taky vyje..a hlavne nejradsi kolem 6-7 hod ranní…coz je děsný…přijde mi ze ji je smutno, manzel říká ze si tak povídá s jinymi pejsky…vic takhle vyvadela, kdyz se harala…to lákala vsechny okolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 07:59

@dajka.11 ale že by tak najednou? 8o Každej den se mu věnujeme, nestalo se, že by celej den zůstal sám a nikdo si ho nevšiml, pouštíme ho na zahradu aby nebyl furt zavřenej, chodíme s ním na procházky, mazlíme se s ním, když zatápíme jsme tam s ním minimálně dvě hodky - dáme si kafe, poděláme něco na zahradě… :nevim:.

@Bejbyy ven se mu právě nechce, tak to fena asi nebude. Nedostaneme ho ven akorát když prší, to vyběhne fakt minimálně, jenom si rychle cvrkne popř. udlělá bobek a letí zpátky, jinak chodí vždycky když mu otevřeme. :nevim:

Je to zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.11.14 08:01

@anathema jo, to jo, když jsme předtím měli fenku, tak si taky podívdala s ostatníma, ale teď vyje jenom ten náš, nikdo jinej :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný