Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidičky ![]()
Mám takový dotaz a zajímaly by mě názory ostatních.
Pokud posloucháte Evropu2 tak jste možná občas slyšeli odpolední show „Vytoč mámu“ s Tomášem Zástěrou a Koko - příčemž daná máma by měla být opravdu máma Tomáše Zástěry.
Upřímně já z ní nemůžu, ty hlášky co tam padaj
Je to super, ale vsadili jsme se s přítelem, jestli je to jeho skutečná matka. On tvrdí že je to Renata Kajdžas, co u nich kdysi taky moderovala, já tvrdím že je to fakt jeho máma ![]()
Co myslíte vy?
Jinak úspěšný start nového týdne ![]()
Příspěvek upraven 02.10.17 v 16:10
Me to moc vtipné nepřijde. skoro pokaždé rika, ze se Tomáš a Koko mají dat dohromady a „to je ta, co ma tu knížku“ ![]()
Každy ma jiný vkus ![]()
Párkrát jsem slyšela. Přítel poslouchá E2 a když jedeme domů, vesměs to chytneme. Jestli je to opravdu jeho máma nevím, ale musím říct, že mě to neskutečně točí. Jak je to trapný.
Ale proti gustu ![]()
@MeganB Fakt často
mě to ani nepřijde.. ale jak píšeš, každému se líbí něco jiného.. samozřejmě jsou občas díly, kdy jsem se zasmála minimálně, ale většinou mně to dost pobaví ![]()
Stopro je to Kajdzas
http://www.extra.cz/…oradnou-show
tohle beru jako dukaz. mluvi proste stejne a vypada tak
No, tak alespoň se vysvětluje, proč něco tak neskutečně trapnýho neustále vysílají. E2 mám celkem ráda, ale při téhle megaubohosti přepínám. A ještě svět podle Victorie, to je totéž.
@terinka4444 píše:
No, tak alespoň se vysvětluje, proč něco tak neskutečně trapnýho neustále vysílají. E2 mám celkem ráda, ale při téhle megaubohosti přepínám. A ještě svět podle Victorie, to je totéž.
Jn ta Viktorie to taky vůbec nechápu, stejně tak tam byl trapný Kohák, jak tam jeden čas udával ty jeho rady, ač ho mám jinak vcelku ráda, on aspoň jakože známá osobnost, ale kdo a proč je Viktorie? Nechápu ..