Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, mám už asi výtok rok a půl a menstruaci furt nemám nevím jestli sem můžu dát fotku výtoku ale nevím jestli je v pořádku ten výtok já jsem zdravá.mívám i bolesti neboli křeče v podbřišku.
Fotku sem fakt nedavej. Pokud vytok nezapacha, není hrudkovity jako tvaroh, nebo silné žlutý, zelený tak je v pořádku.
@JancaS84 píše:
Fotku sem fakt nedavej. Pokud vytok nezapacha, není hrudkovity jako tvaroh, nebo silné žlutý, zelený tak je v pořádku.
Spíš takový krémový. Je takový bílo žlutý ale víc asi bílý a když zaschne tak je hrudkovitý.
Najdi si dětskou gynekologii a zajdi tam. Můžeš mít nějaký bakteriální zánět a zbytečně si poškodit zdraví. Nebo se aspoň poraď u svojí pediatričky. Míváš i bolesti, tak se na to zeptej u lékařky.
@ReginaZ je mi 12 let. NEBOJTE NIKOMU NENDAVAM a jsem pod dohledem takže nechci žádný hate že mi není nad 15. A budu mít MS?
@Jealous píše:
@ReginaZ je mi 12 let. NEBOJTE NIKOMU NENDAVAM a jsem pod dohledem takže nechci žádný hate že mi není nad 15. A budu mít MS?
Měla jsem i zánět močových cest.
Ahoj, mám už asi výtok rok a půl a menstruaci furt nemám nevím jestli sem můžu dát fotku výtoku ale nevím jestli je v pořádku ten výtok já jsem zdravá.
mívám i bolesti neboli křeče v podbřišku.