Výtok a bolesti

Anonymní
23.3.22 21:24

Výtok , a bolesti.

Ahoj, mám už asi výtok rok a půl a menstruaci furt nemám nevím jestli sem můžu dát fotku výtoku ale nevím jestli je v pořádku ten výtok já jsem zdravá. :think: mívám i bolesti neboli křeče v podbřišku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35741
23.3.22 21:27
@Anonymní píše:
Ahoj, mám už asi výtok rok a půl a menstruaci furt nemám nevím jestli sem můžu dát fotku výtoku ale nevím jestli je v pořádku ten výtok já jsem zdravá. :think: mívám i bolesti neboli křeče v podbřišku.

Fotku sem fakt nedavej. Pokud vytok nezapacha, není hrudkovity jako tvaroh, nebo silné žlutý, zelený tak je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.22 21:46
@JancaS84 píše:
Fotku sem fakt nedavej. Pokud vytok nezapacha, není hrudkovity jako tvaroh, nebo silné žlutý, zelený tak je v pořádku.

Spíš takový krémový. Je takový bílo žlutý ale víc asi bílý a když zaschne tak je hrudkovitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
23.3.22 22:08

Ty nechodíš na pravidelné gynekologické prohlídky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.22 06:12

@ReginaZ není mi ještě 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
24.3.22 09:19

Najdi si dětskou gynekologii a zajdi tam. Můžeš mít nějaký bakteriální zánět a zbytečně si poškodit zdraví. Nebo se aspoň poraď u svojí pediatričky. Míváš i bolesti, tak se na to zeptej u lékařky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
24.3.22 14:51
@Jealous píše:
@ReginaZ není mi ještě 15.

Tak bež s mamkou na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.22 15:38

@ReginaZ je mi 12 let. NEBOJTE NIKOMU NENDAVAM a jsem pod dohledem takže nechci žádný hate že mi není nad 15. A budu mít MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.22 15:39
@Jealous píše:
@ReginaZ je mi 12 let. NEBOJTE NIKOMU NENDAVAM a jsem pod dohledem takže nechci žádný hate že mi není nad 15. A budu mít MS?

Měla jsem i zánět močových cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria