Výtok a pálení při močení

2
21.8.23 22:21

Výtok a pálení při močení

Ahoj holky, už dlouho mě trápí pálení při močení a nezvyklý výtok (kysele smrdí + lehce zabarvený do žlutozelena) a pálení při močení (zánět močových cest to není, dělali mi testy), svědění žádný a při sexu diskomfort také skoro nikdy není.
Na gynekologii už jsem od té doby byla kolikrát a nic mi nezjistili, vše vypadá v pořádku.
Chci se zeptat, jestli můžete třeba doporučit nějaký výplach nebo cokoli, co vám pomáhá? Popř. jestli jste se s tím někdo setkal a vypozoroval, co/čím to bylo.
Teď používám gynocaps a na mytí lactacyd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Birds
22.8.23 07:41

Lactacyd hoď do koše, všechny „intimní“ přípravky jen škodí citlivé kůži, není v nich nic, co by pomohlo. Je to jen marketing. Mýdlo mezi nohy :roll: úplná blbost… Bohatě stačí vlažná sprcha.

GynoCaps, pokud myslíš ten obyč s Lactobacily, na zavádění, ten používej dál, podle návodu (tuším 14 dnů). Žádnou další chemii bych do sebe necpala.

Omez sladká jídla (já vím, že souvisí hlavně s mykozami), to ničemu neuškodí.

A pak se uvidí.

Ale je divný, že na gyn ti nic nenašli, přičemž žlutozelený výtok značí zánět.

Hele, ještě zkontaktuj ještě jiného gynekologa a důvod uveď, že potřebuješ „druhý názor“. Je to legitimní důvod pro vyšetření na jiném pracovišti.

• Citovat
  • Upravit
2413
22.8.23 14:03

A dělali ti na gyndě stěry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.23 22:08

Já používám imn. Gel od chilli mě pomohl

• Citovat
  • Upravit
466
25.8.23 11:52

Ja se omlouvam, ale vzdycky me zarazi, ze clovek, co ma neleceny zelenozluty zapachajici vytok a zanet mocovych cest, ma styk.
Delal gynekolog testy na chlamydie, mykoplazmata? Idealne i z mocove trubice. Nebo jen bezne kultivace? Byla jste tam primo v dobe potizi, aby vytok videl? A urcite kdyz uz styk, tak jen chraneny, dost mozna si ted budete dokola neco predavat, protože ani jeden z vyse uvedenych potíží neni fyziologicky, tzn. „neco to musi byt“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
25.8.23 12:06

Zajdi si ještě jednou na gyndu ať ti udělají kultivaci na všechno, event. tě poslali na urologii s těmi močovými cestami. Jako první pomoc, než se tam dostaneš, urologický čaj, jestli seženeš, tak Rudolfův pramen (někdy je mají v lékárně nebo na Košíku). A neměla bys mít nechráněný sex, možná si to předáváte s partnerem pořád dokola. Až budeš vědět, je potřeba, abyste se léčili oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí