Zaseknutý tampon

21.8.23 08:16

Tampon zaseknuty

Takový blbý dotaz… Po 5 letech s dětmi jsme šli s kamarádkou na víno a trošku to přehnali… Přišla jsem domů a byl sex. No jenže jsem to před pár dny dostala s přítel si neuvědomil že tam mám tampon, je možnost že se dostal někam hluboko? Nahmatat nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
21.8.23 08:22

Podle me se pleteš a ten tampon sis vyndala, jen si to nepamatuješ. Proto ho tam nemůžeš najít. Přítel není idiot, ta vysici šňůrka nejde prehlednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11901
21.8.23 08:23

Buď vypadl nebo sis ho vyndala…nebo ho vytáhl chlap…pochva není Macocha a pokud nejde nahmatat tak tam prostě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.8.23 08:28

Ta pochva není zas tak velká, takže pokud ho tam necítíš tak tam není. Ten tampon se uvnitř nacucne takže by byl dost velký na to, aby jsi ucítila buď šnůřku nebo jeho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
21.8.23 08:45
@Kristynkaaa0 píše:
Takový blbý dotaz… Po 5 letech s dětmi jsme šli s kamarádkou na víno a trošku to přehnali… Přišla jsem domů a byl sex. No jenže jsem to před pár dny dostala s přítel si neuvědomil že tam mám tampon, je možnost že se dostal někam hluboko? Nahmatat nejde

Sis to měla uvědomit hlavně Ty, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36449
21.8.23 09:06

Mazej pro jistotu na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
21.8.23 09:08

Přítel snad nebyl na mol, ne? Tak jak by si toho mohl nevšimnout? To bys musela chodit s velkým ignorantem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18011
21.8.23 09:14

Takže není zaseknutý, ale zasexnutý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.8.23 09:32

Určitě jdi na gyndu! Byla jsem na hysterektomii a jela ta kamera a zděsili se, co to tam mám - byl to zaseknutý tampon, už týdny. Nevěděla jsem o něm, při sexu nebyl cítit. Dostal se tak hluboko….a ani jeden z nás nepije. Takže možné to je. Radši bych neváhala, po tom, co mi řekli, co by se mi stalo, kdyby neproběhla operace tak brzo…..prostě jsem na něj zapomněla, měla jsem hlavu úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.8.23 09:33
@Black Flower píše:
Ta pochva není zas tak velká, takže pokud ho tam necítíš tak tam není. Ten tampon se uvnitř nacucne takže by byl dost velký na to, aby jsi ucítila buď šnůřku nebo jeho :palec:

Ne, já ho i za střízliva necítila. Natož pod vlivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
21.8.23 09:39

Zavolej si pro jistotu na gyndu, objednají tě, prohlédnou a budeš v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
21.8.23 09:49
@HloupýFlop píše:
Určitě jdi na gyndu! Byla jsem na hysterektomii a jela ta kamera a zděsili se, co to tam mám - byl to zaseknutý tampon, už týdny. Nevěděla jsem o něm, při sexu nebyl cítit. Dostal se tak hluboko….a ani jeden z nás nepije. Takže možné to je. Radši bych neváhala, po tom, co mi řekli, co by se mi stalo, kdyby neproběhla operace tak brzo…..prostě jsem na něj zapomněla, měla jsem hlavu úplně jinde.

Tyjo, tak tohle je hustý 8o… Já si teda nejdřív myslela, že zakladatelka si dělá srandu. Netušila jsem, že je možné tampon během sexu necítít, hlavně teda pro ženu..vždyť to musí tlačit, ne…

• Citovat
  • Upravit
1218
21.8.23 09:51

Objednej se na gyndu, ja na nej taky jednou zapomnela a dala si tam novej…pak po několika dnech mi vypadl ten starej o kterym jsem vůbec nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.8.23 10:01
@Birds píše:
Tyjo, tak tohle je hustý 8o… Já si teda nejdřív myslela, že zakladatelka si dělá srandu. Netušila jsem, že je možné tampon během sexu necítít, hlavně teda pro ženu..vždyť to musí tlačit, ne…

Je. Taky jsem to netušila. Po operaci přišel primář a řekl mi to, poslední MS jsem měla 7 týdnů před. Říkal, že ještěže se neodložila, jinak bych měla velké problémy (otravu, tss)

A fakt jsem ho necítila - jako vždycky mě něco tlačilo, když byl muž moc vzadu :oops: Ale nedošlo mi, že teď to tlačí dřív. Ani si to nevybavuju, protože jsem o něm fakt nevěděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí