Výtok a polyp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.9.14 18:11

Ahoj holky, já jsem ve 13 tt doktorka mi zjistila polyp na čípku, jenže asi za týden jsem krvácela, tak jsem mazala na pohotovost a pan doktor říkal, že si myslí, že je to endometrióza… Za prvé je vůbec zázrak, že jsem otěhotněla… Prý jsou na čípku tak 2 hodně citlivé a krvácivé polypy a doporučil mi odebrání jednoho polypu a poslání na histologii, jenže mám strach, aby to krvácení pak nebylo horší, říkal, že pro jistotu stejně budu muset ke své gynekoložce nebo na pohotovost, protože nejde spoléhat na to, že krvácení bude vždy z polypu… jak to tady tak čtu, tak se špiněním a občasným krvácením budu zřejmě trpět celé těhu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.15 20:16

Já jsem byla na odsranění polypu v 18tt v narkoze a zatím dobré uvidíme co bude dál, nic méně polyp může způsobit předčasný porod, nebo infekci, takže někteří lékaři tvrdí neodstraňovat, ale někteří zase ano, pokud je tedy větší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.16 03:22

Ahoj, mam dotaz, muzete mi některá říct, jak ten polyp vypadá?..Jsem 36.tt , a začala jsem používat balónek aniball, druhý den mi na konci močové trubice vzrostl takový natekly fialový vyrustek. Doktorka mi na to dala macmiror, ale zatím vůbec nezabral..a přišlo mi, že sama nevěděla co to je. Nemáte s tím někdo zkušenost? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky