Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
taky se přidávám, jsem na PNce od 17.2.Ze začátku jsem si to užívala, ale teď??
Nikdy jsem nebyla doma tak dlouho. Pokud jsem byla nemocná vybírala jsem si volno nebo dovolenou.
@Bebuu ahoj, já jsem doma druhý měsíc a jak píše @Clariss, ze začátku jsem si to nesmírně užívala, ale teď už se začínam trochu nudit. No a finance jsou kapitola sama o sobě
.
Ahoj, já se taky přidávám, jsem doma od 6.1.2014 kdy jsem podstoupila operaci žlučníku a během rekonvalescence jsem objevila // čárky a tak v neschopence pokračuji. Pracovala jsem v chemické laboratoři s karcinogenama. K ježíšku jsem dostala kytaru a tak volný čas vyplňuju učením na kytaru ![]()
Me hrozne stvou omezene vychazky. Nevim jestli je to vsude stejne ale ja mam jen 6 hodin a je to nekdy pekne na prd
ja jsem doma tri mesice…bavilo me to jen prvnich 14 dni ![]()
@Bebuu To máš pravdu, já je mám od 13-19 hod. Vždycky se klepu až padne hodina H..A nedej bože když mi něco doma dojde, nemůžu jít ven, protože mám úřad za rohem. ![]()
@Clariss píše:
@Bebuu To máš pravdu, já je mám vycháky od 13-19 hod. Vždycky se klepu až padne hodina H..A nedej bože když mi něco doma dojde, nemůžu jít ven, protože mám úřad za rohem.
Mam vychazky uplne stejne od 13 do 19 hod. Doktor mi rekl ze vic mi dat nemuze. Ale mam znamou ta mela 8 hodin…tak nevim podle ceho se to urcuje. No proste dopoledne strasna nuda pak to rychle utece a v 19 zas doma a vecer uz se nikam nedostanu…
@Bebuu píše:
Me hrozne stvou omezene vychazky. Nevim jestli je to vsude stejne ale ja mam jen 6 hodin a je to nekdy pekne na prdja jsem doma tri mesice…bavilo me to jen prvnich 14 dni
6 hodin ja maximální délka vycházek, takže je to u všech stejné. Neomezené vycházky už bohužel nejsou.
@Bebuu bohužel je to tak nastavený. Nejhorší je, že to vychází přes léto.
@Clariss @eviku-miluna
No jo. Co se da delat. Musime to vydrzet
ja teda az do listopadu…
@Clariss já jsem nopak ráda, že budu doma přes léto, alespoň člověk může trávit vycházky venku. Nedovedu si představit, že by byl třeba říjen a mě čekala neschopenka při ošklivém počasí a krátkých dnech
. To bych byla asi brzo na palici.
Taky jsem doma od 1.3. a min do konce srpna budu, pak přestupuju na mateřskou.. a mě ještě ta almužna chodí až 28-29 v měsíci, takže ještě problémy s placením
@Claire00 Nad tim sem premyslela ale nevim jakou praci na neschopence hledat ![]()
@xsaleen
To je celkem blby…me teda nastesti chodi stejny den jako vyplata ![]()
Ahoj holky…která z Vás je na nemocenské a jak to zvládáte? Já se asi ukoušu nudou a navíc ty peníze