Maminky na nemocenské, jak zvládáte?

Bebuu
19.6.14 18:33

Maminky na nemocenské

Ahoj holky…která z Vás je na nemocenské a jak to zvládáte? Já se asi ukoušu nudou a navíc ty peníze :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
19.6.14 18:54

Ahoj :mavam: taky se přidávám, jsem na PNce od 17.2.Ze začátku jsem si to užívala, ale teď?? :zed: Nikdy jsem nebyla doma tak dlouho. Pokud jsem byla nemocná vybírala jsem si volno nebo dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.6.14 19:06

@Bebuu ahoj, já jsem doma druhý měsíc a jak píše @Clariss, ze začátku jsem si to nesmírně užívala, ale teď už se začínam trochu nudit. No a finance jsou kapitola sama o sobě :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.6.14 19:08

Ahoj, já se taky přidávám, jsem doma od 6.1.2014 kdy jsem podstoupila operaci žlučníku a během rekonvalescence jsem objevila // čárky a tak v neschopence pokračuji. Pracovala jsem v chemické laboratoři s karcinogenama. K ježíšku jsem dostala kytaru a tak volný čas vyplňuju učením na kytaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
19.6.14 19:15

Me hrozne stvou omezene vychazky. Nevim jestli je to vsude stejne ale ja mam jen 6 hodin a je to nekdy pekne na prd :( ja jsem doma tri mesice…bavilo me to jen prvnich 14 dni :D

• Citovat
  • Upravit
189
19.6.14 19:20

@Bebuu To máš pravdu, já je mám od 13-19 hod. Vždycky se klepu až padne hodina H..A nedej bože když mi něco doma dojde, nemůžu jít ven, protože mám úřad za rohem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
19.6.14 19:24
@Clariss píše:
@Bebuu To máš pravdu, já je mám vycháky od 13-19 hod. Vždycky se klepu až padne hodina H..A nedej bože když mi něco doma dojde, nemůžu jít ven, protože mám úřad za rohem. :zed:

Mam vychazky uplne stejne od 13 do 19 hod. Doktor mi rekl ze vic mi dat nemuze. Ale mam znamou ta mela 8 hodin…tak nevim podle ceho se to urcuje. No proste dopoledne strasna nuda pak to rychle utece a v 19 zas doma a vecer uz se nikam nedostanu…

• Citovat
  • Upravit
7735
19.6.14 19:25
@Bebuu píše:
Me hrozne stvou omezene vychazky. Nevim jestli je to vsude stejne ale ja mam jen 6 hodin a je to nekdy pekne na prd :( ja jsem doma tri mesice…bavilo me to jen prvnich 14 dni :D

6 hodin ja maximální délka vycházek, takže je to u všech stejné. Neomezené vycházky už bohužel nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.6.14 19:29

@Bebuu bohužel je to tak nastavený. Nejhorší je, že to vychází přes léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
19.6.14 19:46

@Clariss @eviku-miluna
No jo. Co se da delat. Musime to vydrzet :) ja teda az do listopadu…

• Citovat
  • Upravit
7735
19.6.14 19:52

@Clariss já jsem nopak ráda, že budu doma přes léto, alespoň člověk může trávit vycházky venku. Nedovedu si představit, že by byl třeba říjen a mě čekala neschopenka při ošklivém počasí a krátkých dnech :think:. To bych byla asi brzo na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.6.14 19:57

Holky, když se nudíte utíkejte do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
19.6.14 19:59

Taky jsem doma od 1.3. a min do konce srpna budu, pak přestupuju na mateřskou.. a mě ještě ta almužna chodí až 28-29 v měsíci, takže ještě problémy s placením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
19.6.14 20:12

@Claire00 Nad tim sem premyslela ale nevim jakou praci na neschopence hledat :)

• Citovat
  • Upravit
Bebuu
19.6.14 20:13

@xsaleen
To je celkem blby…me teda nastesti chodi stejny den jako vyplata :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky