Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja píše:
@Kaktusínos A co dojít ke gynekologovi ??
No, já se bojím…
@Kaktusínos píše:
No, já se bojím…
Bohužel ti nic jiného nezbyde. Nebo se na to vykašli a nech potencionální infekci rozjet ![]()
Řekni mamce,určitě tě doprovodí. Není to nic neobvyklého ani strašného, za co by ses musela stydět a nebo se toho bát.
No ke gynekologovi už bych šla jen kvůli tomu,ze ti je 14 a ještě nemas menstruaci. Buď přijde každým dnem a nebo je něco spatne.
Dneska spis je obvykle ze mají slečny menstruaci čím dal driv než později.
To vypadana zanet. Normalne se voli lokalni lecba ale kdyz jsi panna tak ti predepise normalne antibiotika.
@Victoria1988 píše:
No ke gynekologovi už bych šla jen kvůli tomu,ze ti je 14 a ještě nemas menstruaci. Buď přijde každým dnem a nebo je něco spatne.
Menstruaci mám
@Lynette píše:
To vypadana zanet. Normalne se voli lokalni lecba ale kdyz jsi panna tak ti predepise normalne antibiotika.
A z čeho by mohl být ten zánět?
Z bazénu, moře? Veřejných wc?
@Kaktusínos Může to být cokoliv. Některé ženy jsou citlivé. A u tebe klidně hormony.
@Victoria1988 píše:
To co píšeš je sice pravda, že ženy mají MS dřív. Ono obecně děti mají kratší dětství a nastupuje puberta. Ale tvrdit, že je to špatně, že jí ve 14 nemá, není vůbec pravda
@Kaktusínos z more ne. Z bazenu pochybuji. Spis virivka. Je jedno z ceho to je. Melo by se to lecit.
Vytok, ktery nezapacha je bezny. Pokud ale je citit nebude neco vporadku. Urcite navstivit gynekologa . Za to nic nedas a nic tim nezkazis. Ja kdysi taky mela porad vytok, ale bezny ,stacilo zacit pouzivat intimni mydlo( gel) . Za me Tea tree oil gel -nedam na nej dopustit. Muze to byt ale i mykoza ci neco jineho. Taky je dobry Canesten krem, ale tot me zkusenosti. Ale zase si pomerne mlada, me je 25. Takze urcite konzultovat s dr. At to neni nic vazneho. ![]()
@Katulinecka96 píše:
Vytok, ktery nezapacha je bezny. Pokud ale je citit nebude neco vporadku. Urcite navstivit gynekologa . Za to nic nedas a nic tim nezkazis. Ja kdysi taky mela porad vytok, ale bezny ,stacilo zacit pouzivat intimni mydlo( gel) . Za me Tea tree oil gel -nedam na nej dopustit. Muze to byt ale i mykoza ci neco jineho. Taky je dobry Canesten krem, ale tot me zkusenosti. Ale zase si pomerne mlada, me je 25. Takze urcite konzultovat s dr. At to neni nic vazneho.
Děkuju moc ![]()