Výtok po konizaci

17.4.14 22:06

Vytok po konizaci

Ahoj holky, minuly ctvrtek jsem byla na konizaci a rekli, ze muzu spinit spinim tedka 4 den a i s mensim vytokem (docela zapachajicim) a dneska i trosku cerne jakoby spineni, cetla jsem, ze by to mely byt zbytky stroupku a masa? Mate nekdo zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
318
17.4.14 22:46

@sebastian30 Ahoj, vubec se netrap. Ja to mela stejne, konizace se provadi elektrickou smyckou, takze ted z Tebe odchazi i zbytky te popalene tkane. Za par dni to bude zase fajn. Drzim palce at vsechno dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 22:53

Jo? tak to jsem klidna. dneska je to presne tyden a moc teda uz nelezim tak doufam, ze uz muzu fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.4.14 22:54

Myslim, ze je to normalni, taky ze me slo tmave, nevonici cosi s takovyma jeste teckama, to jak se loupal ten spalenej stroupek. Ja pak ale zacla i dost krvacet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 22:59

Jj presne takovy cerny maly tecky kousicky, a fakt teda zapachajici :-(
Zacla jsi krvacet? A moc? cetla jsem ze to nesmi byt jasna cervena krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
18.4.14 07:27

Jj hodne, vlozku tak na hodinu, hak se loupal ten strup tak to zacalo krvacet, mela jsem jet na dovolenou a jeste ten den rano jsem jela na gyn. Ambulanci aby s tim neco udelali, asi hodinu se mi v tom zaziva rypali, chteli to zastavit zase proudem, nastesti jim ta masina nesla. No na dovolenou jsem odjela. Pak uz to bylo 14 dni od konizace ze jsem mohla i tampony. Skoro celou dobu jsem jeste krvacela. Hodne a cervena krev. Pak to proste prestalo. :nevim: ten zapach bude urcite tim, jak je to tam spalene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 08:12

Holky tak cernej vytok uz skoncil i tecky a ted zacinam i trosku krvacet a i me boli trochu bricho jako na menzes ale menzes jeste nemam mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
3.10.15 17:29

Ahoj ženy,
Dnes mám osm dní po konizaci a stále menší tlak v podbřišku a hooodne toho hnusneho žlutého vytoku, což je prý normální. Ale vůbec jsem ještě nešpinila, nic takového :oops: ale to už by měl odcházet ten stroupek, nebo je brzy :nevim: jsem nervozni, aby bylo vše ok, k doktoru mám jít až 14.10 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
3.10.15 18:04

Taky jste to některá tak měla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
25.12.15 23:19

Rada bych obnovila diskuzi s dotazem..
Jsem přesně 3 týdny po konizaci a dnes večer při sprchovani jsem z dolejska vytáhla kus buničiny..respektive te tamponady :roll: řešily byste to nějak?
Byla jsem na ko před týdnem, čípek se prý hojí pěkně :think: a ted tohle, jsem z toho překvapená. Par dni me tak zvláštně tlačí a dlouba podbřišek a ted me napadlo jestli to nesouvisí s tímto..určite po svátcích zavolám svému gyndr, jen me zajímá jestli se to třeba některé z vas nestalo také :think:

• Citovat
  • Upravit
6749
27.12.15 16:18

Ahoj, ja jsem tamponadu neměla :think: mě to vypalovali, ale myslim ze pokud si nezačala krvácet když to vypadlo, tak to bude ok, ono kdyby se to odtrhlo a nebylo to zhojene, tak by to krvacelo dost hodně, to mi věř. :kytka: navic to už po třech tydnech bude skoro zhojene, ja měla po pěti týdnech olouply stroupek úplně. Hlavně že to splnilo svůj účel :* musime doufat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
27.12.15 23:59
@pajulinkaa píše:
Ahoj, ja jsem tamponadu neměla :think: mě to vypalovali, ale myslim ze pokud si nezačala krvácet když to vypadlo, tak to bude ok, ono kdyby se to odtrhlo a nebylo to zhojene, tak by to krvacelo dost hodně, to mi věř. :kytka: navic to už po třech tydnech bude skoro zhojene, ja měla po pěti týdnech olouply stroupek úplně. Hlavně že to splnilo svůj účel :* musime doufat :oops:

Pro jistotu si zítra k dr zavolam.. :think: a budu držet palce, podle výsledků co byly před týdnem, na vzorku z čípku nenašli vůbec nic divneho :nevim: sice to nechápu, ale jsem rada, obávala jsem se nejhoršího, protože já konizaci prodělala 2× už před 9ti lety a to mi vyšlo cin III :? Od te doby klid, a az ted 2× za sebou špatná cytolka s nálezem v jakýchsi zlazkach :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6749
28.12.15 21:14

@monuline budu držet palce, ja melar konizaci prvně, horší je že 2 mesice pred ni jsem byla na cytologii a nenašli mi nic, až po zákroku volali že tsm našli cin III 8o takže jsem na nervy, že to nepoznali, za mesic jdu na prvni po zakroku tak uvidíme jestli něco uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
29.12.15 14:42

@pajulinkaa děkuji, včera jsem si zašla ke gynekologovi, který byl z toho celý špatný, nikdy se mu to nestalo, pro upřesnění byl i můj operatér..no mám to tam zanícené, takže atb dolu i na polykání..a podrobně jsme se pobavili i o mém nálezu a vzhledem k tomu, že moje předchozí diag. před 9lety bylo také cin III a tentokrate se nalez schoval do zlazek v cipku, ktere jsou spatne sledovatelne i cytologii a kolposkopii, pockame do pristiho tzdne na podrobnou biopsii a ja i doktor se priklanime k odstraneni cipku spolu s delohou.
Mé zdraví je pro mě přednější než případné další dítě, které ovšem ale v dohledné době nechci a až bych za několik let chtěla mohlo by být pozdě.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6749
29.12.15 14:59

8o to je dobře že jsi tam šla, ja právě plánuju druhe dítě teď a jsem z toho nervózní, a tobe to teď zjistili při běžné cytologii že jsi to měla schované? :think: jinak jasné, že je přednější zdraví, přeci jen tu máme být pro děti které už máme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí