Výtok u tříleté dcery

5696
9.5.16 19:44

Výtok u tříleté dcery

Ahoj holky, jsem úplně bezradná. Mám tříletou dceru, která už od miminka trpí opakovaně na vaginální výtoky. Měla 1× furantoinové čípky v 10 měsících a nyní pro střevní bakterii v pochvě jsem zaváděla aplikátorem Macmiror mast, brala to týden. No a nyní po 5 dnech už má výtok zase, už fakt nevím, co dělat. Hygienu dodržujeme správnou po použití WC, pipinu myju jen vodou. Většinou se nám slabší výtok podařilo zahnat hypermanganem, ale nyní ani po Macmiroru. Máte některá zkušenosti, nebo jsme fakt takoví exoti, neslyšela jsem v okolí o nikom, kdo by toto řešil (nebo se tím možná nikdo nechlubí). Co dělat? Dceru nic nesvědí a nezdá se mi, že by to měla zarudlé, ale ten výtok na kalhotkách prostě teď denně je, je lehce nažloutlý, nezapáchá. Aktuálně se tím trápíme už 2 měsíce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10135
9.5.16 19:57

Co nejaka dieta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.5.16 20:00

Nema jen ucurlo? I kdyz to bys asi citila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.5.16 20:05

Ja bych asi vytok svetle barvy bez zapachu moc neresila, urcite ne leky na predpis. Zkusila bych dietu s omezenim sacharidu a nejake mydlo na int. hygienu pro deti (vim, ze neco je ale nazev si asi nevybavim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
9.5.16 20:14

A konzultovala jsi to se svoji gyn? Nema jen ucurnuto? A navic pokud to nesvedi a nezapacha to a neni to vylozene zeleny nebo zmolkovaty, tak to je preci normální vnitřní čištění u každé ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.5.16 20:15

Tak pokud měla střevní bakterii tak bych zavedla opravdu přehnanou hygienu. Po stolici utírat vlhčenými ubrousky a pak osprchovat i mýdlem. Samozřejmě mít speciální ručník na intimní partie. Ono kolikrát i při super hygieně ta bakterie přeleze, ale je třeba opravdu se mýt po stolici a bakterie už nebude mít takovou šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
9.5.16 20:37
@u763 píše:
A konzultovala jsi to se svoji gyn? Nema jen ucurnuto? A navic pokud to nesvedi a nezapacha to a neni to vylozene zeleny nebo zmolkovaty, tak to je preci normální vnitřní čištění u každé ženy.

Když ony by ty malé holčičky neměly mít vůbec žádný výtok. Mám ještě další 2 dcery a ty tím netrpí, nebo ne pravidelně. Toto je vysloveně vaginální výtok, moč to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
9.5.16 20:39
@misa.859 píše:
Tak pokud měla střevní bakterii tak bych zavedla opravdu přehnanou hygienu. Po stolici utírat vlhčenými ubrousky a pak osprchovat i mýdlem. Samozřejmě mít speciální ručník na intimní partie. Ono kolikrát i při super hygieně ta bakterie přeleze, ale je třeba opravdu se mýt po stolici a bakterie už nebude mít takovou šanci.

No jo, jenže když už v té pochvě je a nejde vyhnat ani lékem na předpis, tak už si fakt nevím rady. Hygienu dodržujeme, ale zase to nechci přehánět, to by mohlo mít opačný efekt… Normálka ji 1× denně sprchuji, po stolici, pokud je zamatlaná, tak ji opláchnu hned na WC, máme bidetovou spršku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.5.16 20:39

Nasadila bych i vnitřně nějaké laktobacily. Sama jsem se divila, jak na intimní problémy dobře zabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.5.16 20:41

Dneska jsem to tu uz psala, zkusila bych Vermox na roupy. nekdo je muze mit a nemusi to svedit.na netu je hodne clanku ze zpusobuji vytoky, my meli se starsi dcerou nejaky trable, kdyz ji byly 2 r, dr. Vermox nasazoval hned, mela i zanet mocaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.5.16 20:43

Chudina :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 20:54

@Zabatko vzhledem k tomu, že jsem tuhle potvoru kdysi taky měla, musí se udělat kultivace a citlivost antibiotik, pak se to vyléčí. Bacha na utírání musíš směrem od pohlaví k zadku, ne naopak. Je to těžký, ale podle mého gynekologa je v pochvě mnoho bakterií, až když začne pálení, výtoky, tak se to léčí

• Citovat
  • Upravit
22614
9.5.16 21:02

Nech dceři napsat vermox na roupy. Když je mít nebude, nic tím nezkazíš a nic se jí nestane. Dcera taky měla výtok, pomohla sedací koupel v rosalginu a laktobacily, plus jsem přestala používat aviváž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
18.10.23 20:14

. Omlouvám se. Děti si půjčily telefon. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie