Výtok a nitroděložní tělísko

Anonymní
8.11.10 16:03

VÝTOK+Nitroděložní tělísko

Ahojky,
Mám problém

Mám už asi 8 měsíců nitroděložní tělísko,ale od té doby mívám každej den výtok.
Nejhorší na tom výtoku je, že je cítit .Jé váýně cítit jako kov , někdy až jako čpavek.
Dost mě to trápí, protože Kolikrát dám jen nohu přez nohu jako ženská kdžy sedím a někdy prostě to zaznamenám, že to ucítím.
Nemáte stím někdo zkušenost?
Navíc jsem si všimla že se mi dělají na vnitřni straně stehen.Spíše skoro až u třísel, takové boláčky.Vypadá to jako vyrážka a někdy se i zvětši v takovej vetší hrbolek, kterej potom normálně vymáčknu. a vyteče bilé .Někdy se mi to dělá i přimo na třislech jak byvají kalhotkypřímo z vnitřní strany. A taky tam mám dva takove malinke vyrustky co vypadaji jako bradavičky nebo něco bezbarve v barve kuže a takove špičate trošičku .Jako nevím už co stím.Nemužete mi někdo poradit,?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.11.10 18:10

ahoj,
tělísko jsem měla ale výtok ne.Jen jak píšeš o tom kovoém zápachu tak ten jsem cítila při ms z tamponu.Po vyjmutí zápach zmizel.To co popisuješ není normální a nechápu proč jsi už dávno nebyla s tímhle u doktora.
Co se týká bradaviček tak je možné že ti pračka špatně máchá prádlo?nezměnilas prášek na praní?nebo tak něco?
moc jsem ti neporadila co :-(

• Citovat
  • Upravit
9166
8.11.10 23:31

Mám tělísko s mědí, a tohle cítím těsně před MS, jak už se blíží a hrdlo se asi otevírá.Jinak ne. Tvůj výtok není normální, je třeba to prodiskutovat s DR a udělat stěry. Možná máš reakci na kov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
9.11.10 07:19

Myslím že boláčky by mohla být reakce kůže na ten stálý výtok,pořád vlhké kalhotky,tření kůže jak se pohybuješ.
Je taky možné že máš tu alergii na kov,nebo jen měď a puchýřky jsou taky reakce na to.
KAŽDOPÁDNĚ bych co nejdřív,nejlíp hned zavolala dmudrovi a probrala to s ním.Je opravdu možné že máš alergii a časem se to bude jen zhoršovat.
Jinak kovový pach jsem taky cítila když jsem měla tělísko a přišla ms.Po skončení už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 12:10

Děkuji za odpovědi.
Ano menstruaci jsem ted dostala.Možna že právě proto jsme ten vytok vnímala více,než obvykle.
A kov mi vadí to je rpavda.Netušila jsme nikdy že by to mohlo mít nějakej duvod, protože dnesk auž se to prý dělá i z materialu kterej nevadí.
ale určitě si zajdu k lekaři a vše mu to řeknu.Chtěla jsem se nejdřiv poptat tady, protože muj gynekolog je maldej chlap a on tohl enezažije:-D a někdy je lepší si vyslechnout i rady zkušenějších žen:-D určitě se objednám co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
Dana Šádková
25.4.12 16:51

rada

Ahojky není to nic s tělíska jsou to nežidi pokud to bolí.Na to stačí to namazat framikojinem,tohle onemocnění se tvoří v těchhle místech po holení.Je to ze žiletek byla jsem kvůli tomu u lékaře.Stačí si každé holení měnit žiletku nebo jí dezinfikovat.Tak snad jsem ti poradila.Ahojky Dana :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa