Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,
tělísko jsem měla ale výtok ne.Jen jak píšeš o tom kovoém zápachu tak ten jsem cítila při ms z tamponu.Po vyjmutí zápach zmizel.To co popisuješ není normální a nechápu proč jsi už dávno nebyla s tímhle u doktora.
Co se týká bradaviček tak je možné že ti pračka špatně máchá prádlo?nezměnilas prášek na praní?nebo tak něco?
moc jsem ti neporadila co ![]()
Mám tělísko s mědí, a tohle cítím těsně před MS, jak už se blíží a hrdlo se asi otevírá.Jinak ne. Tvůj výtok není normální, je třeba to prodiskutovat s DR a udělat stěry. Možná máš reakci na kov
Myslím že boláčky by mohla být reakce kůže na ten stálý výtok,pořád vlhké kalhotky,tření kůže jak se pohybuješ.
Je taky možné že máš tu alergii na kov,nebo jen měď a puchýřky jsou taky reakce na to.
KAŽDOPÁDNĚ bych co nejdřív,nejlíp hned zavolala dmudrovi a probrala to s ním.Je opravdu možné že máš alergii a časem se to bude jen zhoršovat.
Jinak kovový pach jsem taky cítila když jsem měla tělísko a přišla ms.Po skončení už ne.
Děkuji za odpovědi.
Ano menstruaci jsem ted dostala.Možna že právě proto jsme ten vytok vnímala více,než obvykle.
A kov mi vadí to je rpavda.Netušila jsme nikdy že by to mohlo mít nějakej duvod, protože dnesk auž se to prý dělá i z materialu kterej nevadí.
ale určitě si zajdu k lekaři a vše mu to řeknu.Chtěla jsem se nejdřiv poptat tady, protože muj gynekolog je maldej chlap a on tohl enezažije:-D a někdy je lepší si vyslechnout i rady zkušenějších žen:-D určitě se objednám co nejdřív.
Ahojky není to nic s tělíska jsou to nežidi pokud to bolí.Na to stačí to namazat framikojinem,tohle onemocnění se tvoří v těchhle místech po holení.Je to ze žiletek byla jsem kvůli tomu u lékaře.Stačí si každé holení měnit žiletku nebo jí dezinfikovat.Tak snad jsem ti poradila.Ahojky Dana ![]()
Ahojky,
Mám problém
Mám už asi 8 měsíců nitroděložní tělísko,ale od té doby mívám každej den výtok.
Nejhorší na tom výtoku je, že je cítit .Jé váýně cítit jako kov , někdy až jako čpavek.
Dost mě to trápí, protože Kolikrát dám jen nohu přez nohu jako ženská kdžy sedím a někdy prostě to zaznamenám, že to ucítím.
Nemáte stím někdo zkušenost?
Navíc jsem si všimla že se mi dělají na vnitřni straně stehen.Spíše skoro až u třísel, takové boláčky.Vypadá to jako vyrážka a někdy se i zvětši v takovej vetší hrbolek, kterej potom normálně vymáčknu. a vyteče bilé .Někdy se mi to dělá i přimo na třislech jak byvají kalhotkypřímo z vnitřní strany. A taky tam mám dva takove malinke vyrustky co vypadaji jako bradavičky nebo něco bezbarve v barve kuže a takove špičate trošičku .Jako nevím už co stím.Nemužete mi někdo poradit,?