Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den chci zeptat kam jít na chirurgii praze na vytrhnuti sedmicky se zanetem a nějakou cestou s osmičkou ještě pod dasni?
A jak to vše probíhalo a jak se vše hodilo?
Za mě určitě doporučuji kliniku doktora Saklického v Praze. Já byla na trhání všech osmiček jedině tam a super, klidne bych si to zopakovala.
Je tam potřeba žádanka od normálního zubaře a ani tam nemají dlouhé objednávácí prodlevy. V podstatě dávají termín již příští týden apod. Se mi poprvé stalo, že mi chtěli dát termín již druhý den po zavolání, to jsem teda odmítla, musela jsem se na to psychicky připravit a teda pohodička ![]()
@Mummy22 píše: Více
MUDr. Skalický (ted jsem si vsimla, ze jsem v prvním příspěvku měla překlep), vizitku ted nemuzu najit, ale internet ho najde hned. Myslím, že mají 2 pobočky, podle toho, jestli jedete autem nebo soc. dopravou. Jedna je nejak v centru a druhá je na okraji Prahy a já byla v tech Dablicich na okraji Prahy, ale myslim, že jsem slyšela, že se přestehovali jinam v té Praze, takže lepší bude si najít autuální informace na internetu.
Taky jsem četla rezence když jsem volala tak akutně prý nebere :/ nejdřív termín vy byl v prosinci
Zdravím, jak to dopadlo? Můžu za sebe doporučit DentMedico v Praze, ale i zde je teda nutné se předem objednat. Na chirurgickou extrakci (osmička pod dásni určitě).
Co se týče akutního ošetření bez objednání, mám zkušenost ve spálené ulici. Byla jsem tam na pohotovosti a musím říct, že jsem byla mile překvapena. Pomohli od bolesti, abych vydržela do objednaného termínu extrakce u svého zubaře.
Co se týče průběhu a hojení, klidně piš do zpráv, jestli tě něco zajímá. Se zuby mám poměrně dost zkušenosti za sebou.