Využíváte povánoční slevy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Využíváte povánoční slevy?
Zdravím dámy, využíváte této akce? A co nejčastěji kupujete? Věříte na ty,, super " slevy a co se Vám kdy povedlo levného ulovit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chcete ušetřit? Nakupujte a prodávejte na bazaru eMimina
Kde nakoupit ve slevě? Hledejte na eMiminu
Způsoby jak ušetřit? Hledejte a hodnoťte v Recenzích eMimina
Reakce:
Slevy bych využívala, kdyby nějaké byly. Posledních několik let je to jen o tom, že obchodníci vylepí cedule sleva. Ale chystám si teď koupit stromeček v Makru a případně nějaké ozdoby na příští rok, pokud budou v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@korneli píše:
Zdravím dámy, využíváte této akce? A co nejčastěji kupujete? Věříte na ty,, super " slevy a co se Vám kdy povedlo levného ulovit?
Využívám hojně e-shopy.Mam vytipovany věci, které vím, kolik stojí původně a na které je fakt dobra sleva (v 90% se jedna o oblečení ).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám pár věcí, co potřebuju. Kabelku a peněženku, ty moje už jsou dost ko. Znám průměrné ceny a uvidím co obchody nabídnou, ale na zázračné slevy nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My se chystáme doplnit šatník dceři. Zase se vytáhla, tak nás
v příštích dnech čekají nákupy. Už se obě těšíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Využívám posezónní slevy, klidně si koupím v březnu zimní kabát za půlku, ale jen tam, kde vím, že je to opravdu sleva. Na černý pátek jsem koupila dárky o třetinu levněji, teď čekám na slevu na bytový textil a nádobí. Manžel zase sleduje slevy na obleky Blažek. Ve slevách nakupujeme, ale v seriózních a ověřených obchodech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Potrebuju nove kozačky a deti zimni boty na hory, takze nakoupim ve slevach. Plus potřebujeme lyžařskou výbavu pro starsi dite a pro mne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@korneli většinou bohužel o žádné slevy nejde, je to dost podvod, a po vánocích mi moc peníze nezbývají, ale myslím, že mně to nemusí mrzet, protože jak píšu, ty slevy jsou falešné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janli píše:
Využívám posezónní slevy, klidně si koupím v březnu zimní kabát za půlku, ale jen tam, kde vím, že je to opravdu sleva. Na černý pátek jsem koupila dárky o třetinu levněji, teď čekám na slevu na bytový textil a nádobí. Manžel zase sleduje slevy na obleky Blažek. Ve slevách nakupujeme, ale v seriózních a ověřených obchodech.
Dělám to obdobně. Kožené kozačky či bundu kupují zásadně na konci února. Přesně vím, které chci a pak už jen čekám. Loni kozajdy od Bati - původní cena 2999,– ( a to fakt, slintala jsem po nich od listopadu) jsem nakonec koupila za 999,– a nosím je letos. Že je to „loňský model“ je mi vcelku jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kelliee píše:
StejDělám to obdobně. Kožené kozačky či bundu kupují zásadně na konci února. Přesně vím, které chci a pak už jen čekám. Loni kozajdy od Bati - původní cena 2999,– ( a to fakt, slintala jsem po nich od listopadu) jsem nakonec koupila za 999,– a nosím je letos. Že je to „loňský model“ je mi vcelku jedno.
No jo, tak to mas kliku, já vždycky když na něco čekám, tak moji
velikost hned vyprodaji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vlastne jo. Nekdy neco konkretniho v elektro a spis nahodne obleceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejsou to přímo povánoční slevy, ale nakupuju si takhle na přelomu roku oblečení ve výprodeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@luca241 můžu se zeptat na jakých eshopech nakupuješ? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga píše:
@korneli většinou bohužel o žádné slevy nejde, je to dost podvod, a po vánocích mi moc peníze nezbývají, ale myslím, že mně to nemusí mrzet, protože jak píšu, ty slevy jsou falešné
tak tak přesně tak
málokdy je to reálná sleva…jjj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sleva na dani na studenta OSVČ
- Růžové prohlášení - sleva na dítě měsíčně
- Někdo sleva do H&M?
- Sleva na dítě za 12 měsíců, když jsem prosinec byla na ÚP?
- Rady co v Praze pro děti zdarma a se slevou
- Sleva na vyživované dítě (vydělávající dítě)
- Sleva v Lidl aplikaci