Vyváření dudlíků

963
7.8.11 20:36

vyváření dudlíků

Ahojky maminy,

s malou jsme jeli odpoledne ke kamarádce a manža doma dělal hospodyňku a rozhodl se, že malé vyvaří všechny natahaný dudlíky. Jenže nějak uchrápnul při čekání na oněch 5 minut v křesle a místo 5-ti minut to nechal vařit 30. Samosebou voda tam stále byla, dudlíky se neroztekly, ale zajímalo by mě, jestli to nemůže těm dudákům nějak uškodit a jestli je normálně malý můžu zase dát. Předem díky, vím, že otravuju s blbostí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
7.8.11 20:40

Jasně, pokud se opravdu nepřiškvařili, tak jim nic není :wink: Máš je dokonale sterilní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.8.11 21:20

ty jo, ty musí být extra vyvařený :), když tam zůstala voda a nepřilepily se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
7.8.11 21:59

No, to víte, tak to dopadá, když to patlá manža :-D Taky jsem se divila, že se to nepřiškvařilo. Nakonec z něj vypadlo, že tam dal 2 litry vody :-D Ale moc z ní nezbylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.8.11 14:06
janinkaz píše:
Jasně, pokud se opravdu nepřiškvařili, tak jim nic není :wink: Máš je dokonale sterilní :lol:

Tak tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.8.11 14:36

Dudlíky bych v tomhle věku vůbec nevyvařovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.8.11 15:02
Lasicka píše:
Dudlíky bych v tomhle věku vůbec nevyvařovala :-)

No, manžel je doslova posedlý informacemi od své zubařky a ta mu říkala, že z hygienického důvodu je nutné dudlíky po nějaké době vždy vyvařit. Takže vyvařujeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
8.8.11 15:05
luciashek píše:
No, to víte, tak to dopadá, když to patlá manža :-D Taky jsem se divila, že se to nepřiškvařilo. Nakonec z něj vypadlo, že tam dal 2 litry vody :-D Ale moc z ní nezbylo :-D

Luci to nemusí delat ani chlap :mrgreen: , já jednou dala do největšiho hrnco vodu a dala sem tam všechno co potřebovalo vyvařit… tak to tak pustim vid , v klídku se najim voda ještě nevařila jak ji tam bylo hodně tak sme šla na pc a pak po hodině si vzpomenu na flašky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pohoda, normoš sem dala, voda tam zustala a nic přiškvařenýho nebylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.8.11 19:48

Tak já to beru tak, že takhle starý dítě se už plazí po zemi, olizuje kde co, tak na co se zlobit s vyvařováním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
8.8.11 21:34

Dudlíky vydrží všecko. :-D A například takový klobouček na kojení taky (ten jsem si vařila den po návratu z porodnice taky půl hodiny a jaký je krásný :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.8.11 21:42

Určitě se jim nic nestane, já jsem dudlíky taky posedlá a vyvařuji každý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.8.11 23:03

Kamarádka taky vyvařovala jednou dudlík, málem vyhořeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie