Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
kasandra7 píše:Já kupovala Chicco přes MMB, použitej a dávala jsem za něj 200,–
děkuji, takže asi nejlepší sterilizátor do mikrovlnky,a kde se dá koupit? normálně v obchodáku?
My sterilizátor neměli, vyvařovala jsem vše v hrnci ve vodě. Do 6 měsíců po každém použití a pak 1× týdně.
misto sterilizatoru muzes pouzit parak na knedliky do mikrovlnky (tesco 60 Kc). sterilizator usetri cas a praci, pri sterilizaci v pare nemas pak na lahvickach fleky od vodniho kanene a vlastne usetris i energii, protoze nehorivas tolik vody.
Ahoj chci se zeptat na podobnou věc. Jaké jsou vaše názory dávat lahvičky i savičky do myčky (samostatně, ne s dalším nádobím). Protože myčka třeba myje v 70°C, takže by to ty případné bacily mělo taky pozabíjet. Nevím nemám vůbec představu. Jen mě to tak napadlo.
Tak budu ráda za všechny komentáře.
abidail píše:
Ahoj chci se zeptat na podobnou věc. Jaké jsou vaše názory dávat lahvičky i savičky do myčky (samostatně, ne s dalším nádobím). Protože myčka třeba myje v 70°C, takže by to ty případné bacily mělo taky pozabíjet. Nevím nemám vůbec představu. Jen mě to tak napadlo.Tak budu ráda za všechny komentáře.
Nekde jsem četla, že by se to tam dávat nemělo
Jediné co tam dávám je to dětské plastové nádobí a hrnky.
Do myčky bych to nedávala a mám pocit, že i u těch lahviček píšou, že nejsou vhodné do mikrovlnky. Navíc mi to přijde zbytečně drahé..
Jinak já mám sterilizátor za 200,– z tesca do mikrovlnky a spokojenost ![]()
No zatím jsem ještě lahvičky nekupovala jsem teprve 27 tt takže mám času dost. Jen mě to napadlo, ale radši také budu investovat do sterilizátoru =o) ![]()
lahvicky AVENT (ty starsi bile) mam v MW v jednom kuse a v pohode. Do mycky je nedavam z toho duzvodu, ze jich nemam tolik - mycku poustim jednou denne a myje 2,5 hodiny, krmim 7× denne.
70°C ale moc bakterii nepozabiji
Já flašky do myčky strkám normálně. Když byl teda syn úplně malý tak ne, to jsem umývala jarem pod kohoutkem a sterilizovala, ale teď už nesterilizuju a frkám to do myčky. Stejně už všechno sbírá a po všem se sápe.
mooch píše:
já kupovala sterilizátor do mikrovlnky v Tescu za 100,–
Dnes jsem byla v Tescu a žádný tak levný sterilizátor jsem tam neviděla. Jen nějaký elektrický za 749Kč. Kdy jsi ho tam tak levný kupovala?
tak ho zrovna neměli, ale mají ho tam pořád (vídám ho) je to tenhle
http://www.modrykonik.sk/…cka/5452151/
Jj, já taky byla ve velkém Tescu. Ještě se zeptám tak blbě a mívají ho v dětském oddělení (jak jsou pleny, UM, příkrmy…)?
Až tam půjdu příště, tak se ještě podívám.
ve fochu jak jsou dudlíky, misky, lahvičky, dětské hřebeny a tak
ahoj, taky jsme byla v Tescku a měli tam jen ten za 749Kč, a tn levný jsme neviděla, hledala jsem ho v dětském oddělení.Příště ještě pořádně mrknu.