Vývoj 18 měsíčního chlapce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
26.11.25 11:09
@Anonymní píše: Více

Víš co? Já ti chtěla napsat, že máš úplně normální šikovný dítě, ale když jsi o něm napsala, že je natvrdlý, tak mi došlo, že problém není v dítěti, ale v tvých ambicích. Nech ty děti vyvíjet po svým. Někdo je rychlejší, někdo pomalejší. Dítě potřebuje být milováno, ne posuzováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.11.25 11:16

Podle mnoha indicií tipuju, že tohle dítě bude chytřejší, než jeho maminka. A většinou mi moc neštymuje, když si jednotlivci vymění archetypální role, ale vám gratuluju, že je na RD tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.25 11:26

Nechápu, že Mchat vyplňuje pediatr automaticky. K čemu to potom je?
Vyplň to s ním podle pravdy, za nějaký čas se zopakuje a uvidíš. Na diagnózu je stejně brzy.
Mně by se takový pediatr nelíbil.

• Citovat
  • Upravit
5958
26.11.25 12:41

Moje dcera neukazovala nikdy, jen se na tu věc koukla. Ještě teď ve 4letech se například bojí chodit ze schodů. Nicméně je úplně normální, prostě je jen úzkostlivější….

Nepřeháníš trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.11.25 13:06

Mám čtyři syny. Nejstarší 14 let byl ve vývoji pomalejší, dýl mu trvalo se věci naučit, kromě sportu, tam vynikal ( dnes normální puberťák, ve škole mu to až na matiku jde dobře, miluje vaření, krásně maluje). Druhý syn 11 let ( extrémně rychlý v pohybu, mluvení ve větách v roce a půl, velice chytrý, na druhou stranu sociálne nezralý, mel i odklad. Dnes premiant třídy, jde na sportovku, i kdyz je velice nadaný na matematiku a jazyk, ale sport teď vede) Třetí syn 8 let (normální dítko, začal mluvit až ve 2, 5 letech, brzy chodil. Je hodně hravý, veselý, ve škole tomu musí dát víc, ale zatím to není nějaký tvrdý boj.) Čtvrtý syn 2 roky ( narozen s Downovým syndromem, v tuto chvíli se projevuje asi jako tvůj syn. Dle psychologického vyšetření odpovídá 18 měsícum. Tedy tvůj syn odpovídá svému vývojovému stupni.
Pokud máš pochybnosti, tak to řešit, za to nic nedáš. Čekačky jsou dlouhé, do té doby se třeba porozumění zlepší a zrušit to můžeš vždy. Zatím je tvůj chlapeček opravdu malinký.
Jo a u kluků chození mezi děti nemělo na vývoj si myslím skoro vliv. Beztak si dělali svoje a jiné děti jim byly fuk. Smysl vidím jen u toho s DS, on je hodně napodobuje, tak chodíme dvakrát týdně ( jednou na Yamahu a jednou do dětského klubu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.25 13:21
@fleret píše: Více

Mockrat dekuji!! To jsem potrebovala, diky! A take dekuji za to srovnani, ze i mezi chlapci jsou takove rozdily a ze jsou kazdy original👏

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.25 13:21
@Markéta188 píše: Více

Dekuji👍

Nemyslim si.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.25 13:23

No k nicemu.

Jinak je naprosto perfektni, toto ovsem nejak nebere. Proto jsem si to hodila online sama, pro vlastni info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.25 13:25
@Takyjedna píše: Více

No vidite, jak jste chytra, psany text uplne nechapete, ale vyjadrila jste se (sice k nicemu, ale to vubec nevadi, jsme vsichni moc radi, ze zname vas nazor).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.25 13:26
@Janli píše: Více

Vazne nechapete, ze jde o vtip? Uznavam, ze se pohybuji mezi lidmi s velmi specifickym humorem, ale toto vetsina fakt pochopi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.25 13:31
@Takyjedna píše: Více

Jinak napriklad fleret muj dotaz perfektne pochopila a odpovedela presne, co jsem potrebovala. Skoda, ze nejsme tak chytre jako vy, ach jo.

• Citovat
  • Upravit
6626
26.11.25 13:32

Možná by ses měla zavčasu naučit, že o dětech se takhle nežertuje. Navíc v kontextu o ostatními informacemi to jako vtip opravdu nevyznívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.11.25 13:33

A víš co? Sama jsi příjemná jak osina v zadku, arogantní a urejpaná. Pobabrej se v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.25 13:54
@Janli píše: Více

Bezte to vydychat na vzduch, na YT najdete u vhodna meditacni videa👍 (jeste jsem si chtela rypnout na vase vychovani, ale kdyz vidim, co to s vami dela, necham to byt)

• Citovat
  • Upravit
9335
26.11.25 21:18

To byl jen takovej ftip - suchopár, neboj. :mrgreen: Samozřejmě bych ho hned nechala poměřit v celostátní tabulkové soutěži s ostatníma dětma. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí