Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě zajímá, proč kvůli leidenu? Mám taky a doktor říkal, že to není žádná kontraindikace k vyvolávání ![]()
@Malineka ze bych treba mela stim nake problemy pro paradu mi to preci nikdo nedela ![]()
@Anonymní píše:
@Malineka ze bych treba mela stim nake problemy pro paradu mi to preci nikdo nedela
Také mám leiden. Na vyvolávání jsem byla, ale ne kvůli leidenu a to jsem si od 4m těhotenství píchala clexane. Nakonec vyvolání 40+5, protože malý byl velký, enecítila jsem pohyby a mé testy už nebyli úplně ok
Ale k dotazu. Vůbec netuším co je zátěžový test, ani že by mi ho dělali
Vygoogli si oxytocinovy zatezovy test. Mela jsem 2 vyvolavane porody, ale ne planovane, takze zadny zatezovy test u me neprobihal.
Ahoj mám taky leiden a v úterý nastupuji na vyvolavacku budu 40+0…redim krev od 5 měsíce. Můj lékař hematolog řekl že není vhodné přenášet u leidenske mutace. A k dotazu mám 3 vyvolávány porod a nikdy mi žádný zátěžový test nedělali. Vždy zavedli tabletu a bylo
A většinou se zátěžový test dělá až někde po 41tt. Myslím že jen budou kontrolovat čípek jak je na tom jestli je na zavedení tablety připravený pokud ne tak jen budou dělat něco pro to aby byl
Ahoj maminky
Mám dotaz. 19.12.2022 jsem byla na kontrole s tím že malej má hlavičku až pomalu u stydké kosti, ale byla jsem otevřená jen na 1 prst ( nevím zda se něco změnilo ). Termín porodu mám 26.12.2022, ale to je svátek tak mám další kontrolu 27.12.2022 s tím že budu 40+1 chci se zeptat zda mi porod vyvolají, a nechají si mě v porodnici už… A nebo zda mě pustí domů, a budou čekat až přijdu s tím že mi třeba normálně praskla voda nebo tak? Děkuji za odpovědi hezké Vánoce, a svátky všem ![]()
@NatynkaamůjOliver píše:
Ahoj maminkyMám dotaz. 19.12.2022 jsem byla na kontrole s tím že malej má hlavičku až pomalu u stydké kosti, ale byla jsem otevřená jen na 1 prst ( nevím zda se něco změnilo ). Termín porodu mám 26.12.2022, ale to je svátek tak mám další kontrolu 27.12.2022 s tím že budu 40+1 chci se zeptat zda mi porod vyvolají, a nechají si mě v porodnici už… A nebo zda mě pustí domů, a budou čekat až přijdu s tím že mi třeba normálně praskla voda nebo tak? Děkuji za odpovědi hezké Vánoce, a svátky všem
Pokud bude vse v poradku a nebudes uz rodit, tak te poslou domu. Vyvolavaji vetsinou od cca 41 + 4.
Ahoj holky chci zeptat zitra sem 40tt a jdu na vyvolani porodu kvuli leidenske mutaci a chci se zeptat hodne sem cetla ze se dela zatezovy test a zajima me dela se pokazde? Me nikdo nic nerikal ze by mi ho delali nastup mam v sedm rano
Zajima me musi se ten zatezovy test delat pokazdy nebo ne?
Dekuji