vyvolává si zvracení

1209
20.1.09 16:24

vyvolává si zvracení

Ahoj, nechci dělat z komára velblouda, ale naše Terezka si v poslední době strká prsty do krku a buď se začne dávit nebo rovnou zvracet. Nevím, jestli ji např. škrábe v krku nebo si jen vymyslela novou zábavu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
20.1.09 16:55

To přejde :)

A nerostou jí první stoličky?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
20.1.09 18:10

Ahoj.
A v jaké je to situaci?
Ségry syn to v tomhle věku dělal místo vztekání. Na řvaní a vztekání přestávala ségra postupně reagovat, nevěnovala jeho scénám pozornost a tak si prcek začal strkat prsty do krku a když ublinknul, tak ségra samozřejmně všeho nechala a letěla k němu.
Pak na to přišla a chlapeček měl útrum, vždycky zkoukla, jestli se nedusí, nebo tak něco a hezky ho v tom nechala. Pak ho to přešlo.

Neříkám, že je to váš případ, jen předávám ségřinu zkušenost :wink:
 Zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.1.09 18:36

Stoličky to asi nebudou, vzhledem k tomu, že má zatím jen dvě jedničky dole. A se vztekáním teprve začíná, takže to asi taky nebude ono. Dělá to naprosto nesystematicky - ať se jí věnuju nebo ne, před jídlem, po něm, při přebalování, při hraní, vlastně to nedělá jen v kočáře a ve vaně :)

Já mám jenom strach, aby to neznamenalo nějaký zdravotní problém, těch už jsme si užily až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
20.1.09 19:49

možná fakt jen experimentuje…
děti dělají různý věci! a hlavně s ručičkama :lol: :lol: a brečí u toho? Nebo když si ty prsty strká do krku, tak se tváří spokojeně? (než se poblinká)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.1.09 22:04

Já myslím, že si hraje - naše Zuzka to dělala taky, byla tedy o trochu starší než tvoje holčička. Strkala prsty do krku a měla srandu z toho, že se jí dělá šoufl (to normální člověk fakt nepochopí) 8O . Jednou si tam strčila lžičku a strašně se divila, že vyhodila obsah bříška na koberec - to se jí jinak prstíkama nevedlo. Pak ji to zas po nějaké ne moc dlouhé době přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.1.09 23:29

Můj syn si uměl vyvolat zvracení i bez prstů (byl mu tehdy asi 1 rok) - nevím jak, ale pak už jsem poznala předem, kdy to chce udělat. Když se poblil, měl z toho děsnou srandu :twisted: Chvíli mi trvalo, než jsem zjistila, že to dělá naschvál. Tak jsem mu jednu flákla (vysvětlování nezabralo) a bylo po problému :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.1.09 08:48

kluk to chvili delal a dcera tpo taky sem tam udela,nic extremniho teda,ale kdyz to videla mamka,tak rikala,ze to nektery decka delaji,ze se jim to libi…kdyby to trvalo dyl,sla bych treba k dr.ale ja myslim, ze to prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.1.09 10:36

Mě napadá, jestli jste jí nesebrali dudlík, že si rukou ten dudlík nahrazuje, ale občas šťouchne trošku hloubš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
21.1.09 13:23

Můj syn si taky uměl vyvolat zvracení i bez prstíků, když se mu něco nelíbilo, tak hodil ,,šavli". Bohužel jsem to nesla dost špatně, dělal to většinou večer po jídle a v postýlce. Nějaké období byl klid a pak zase znovu.Teď když se začíná vztekat, snaží se o to opět, naštěstí mu to už nějak nejde. Tak snad z toho děti vyrostou, zkoušejí na nás všechno možné, lumpíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.1.09 18:07

Holky, děkuji za rady. Tímto pouštím zvracení z hlavy a už se těším, co si na nás vymyslí příště. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.09 13:06

ahoj máme ted stejný problém… jak začali růst stoličky tak si začal strkat prsty do pusy a občas mu z toho natahovalo. přišel na to že hned za ním letím a koukám co se děje tak to začal dělat naschvál na vynucení pozornosti, většinou když se chce dostat odněkud kde je zavřený(postýlka, jídlení židle atpod).třeba dnes nechtěl spát tak 2× pozvracel postýlku :evil: snažím se ho ignorovat,dostává poslední dobou i přes tu ruku co si ji strká do pusy, až ji má rudou a řve ale stejně jen co se otočím to udělá zas a ještě se mi směje do obličeje :evil: :evil: :evil: přijde mi to jako kdyby zkoušel „kdo z koho“ a fakt nevím co s tím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.2.09 11:03

Ahoj,nám to také malá dělala zhruba v tomto věku,kolem 2roku to přešlo,snad jen někdy když se začne hodně vztekat začne navalovat.POmáhalo jí třeba jít si umýt ručičky a přitom opláchnout pusinku,prostě ty ručičky zaměstnat…určitě vtom nejste sami,i já měla obavu zdali jí to neuškodí a opravdu se není čeho bát.Jsou deti co nedky zmodraj a omdlí,to si pak říkám zaplaťpanbůh za tohle…držím palečky ať to malou brzo omrzí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.2.09 20:52

Ahoj, ještě jednou všem děkuji. Tak prsty do krku už si nestrká, teď si je strká do nosu 8) Jsem zvědavá, jestli bude zkoušet i další otvory :lol:

Držím palce, ať to ostatní „vyvolavače“ brzy přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.11.18 21:56
@maxak píše:
Ahoj, ještě jednou všem děkuji. Tak prsty do krku už si nestrká, teď si je strká do nosu 8) Jsem zvědavá, jestli bude zkoušet i další otvory :lol:Držím palce, ať to ostatní „vyvolavače“ brzy přejde :wink:
:D :D :D ctu sice az ted,ale dlouho jsem se takovemu komentu nezasmala,dliky za nej!!#
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí