Rust zoubku-teploty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
18.1.09 11:03

Rust zoubku-teploty?

Ahoj maminky,prosim Vas,nemate nektera zkusenost s rustem zoubku a u toho teplota?Muj syn(13 mesicu) ma 6 zoubku(4 nahore,2 dole) a v patek zacal mit z niceho nic teplotu,ktera nejde vys nez 38,5,ale davam mu Nurofen,tak nevim,jestli by stoupla.Rymu ani kasel nema a nalita dasna se mi taky nezdaji,tak nevim.
Dekuju za odpovedi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
18.1.09 11:42

Ahojky,
tak to je u nás úplně normální stav. Jak začnou růst zuby, zvýší se teplota a v horším případě dostane malá i průjem a začne jí strašně téct z nosu :? . Takže já si myslím, že pokud není nachlazený, tak to k zoubkům klidně může být. Bohužel si tím procházíme ještě teďka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.1.09 11:45

Teplotu jsme neměli, ale pokaždé než se vyklubal zoubek, tak mu pěkně teklo z nosu a slintal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.1.09 11:55

No holky!Jestli to tak bude s kazdym zubem,tak me klepne pepka! :roll: A jak dlouho ta teplota muze pretrvavat?A muzeme chodit ven nebo az to ustoupi?Abychom nebyli taky treba zabedneni mesic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.1.09 13:03

Ahoj,tak mi tohle měli pouze u 2 zoubků z 8.A u první dcerky dokonce jen u jediného zubu.Takže pohoda! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.09 19:21

muze to byt 6.nemoc…teploty pres 38st.,3.den pokles a vyseje se vyrazka drobna po hrudniku a brisku,nekdy ruce…neleci se…muze se i opakovat…
 Ala

• Citovat
  • Upravit
4290
18.1.09 20:38

My jsme měli horečky u každého zoubku, když rostly stoličky dokonce jsme se dostali i do nemocnice, teploty nad 39 a celý týden, do toho nechtěl jíst a zvracel.Prostě hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.1.09 19:54

Maminky,dekuju moc.Ali,opravdu je to 6.nemoc,dnes jsme byli u doktorky,pac se maly osypal,presne,tak jak pises.Jsi jednicka :) Dekuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
20.1.09 09:41

ahoj,
tak jsem zvědavá - my měly včera ráné 39,4 a do večera po paralenu a nurofenu jen 37. Dnes ráno taky jen 37,1. Říkala jsem si že to bude asi k zoubkum a tak uvidíme jestli se taky neosypem.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victorinka
5.4.12 15:08

zoubky

U nas jsou prujmy u kazdeho zobku roste uz sesty, dcerce je 11 mesicu a pokazde zvysena teplota a prujem, nekdy i ryma. Je to hruza v noci nespi,ale pres den dospava.
 ahoj

• Citovat
  • Upravit
5.4.12 22:36

Malimu ted rostou ctyri stolicky najednou a kdyz se objevi teplota ci je neklidny tak pouzivame calgel pres den a na noc mam ibalgin sirup kdyz ho to moc trapi…ale opravdu kdyz ho to moc trapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.4.12 14:28

Ahojky,tak to my jsme meli teplotu jen u prvniho zoubku,ktomu ovsem prujem jak brno.Malej me kadil i 6× za den ale jen nez mu vyrostli stolicky.Taky jsme si museli davat pozor na jidlo co jsem mu delala protoze nekterou zeleninu nestravil a celou vykadil ikdyz ji mel nastouchanou-hlavne mrkev hrasek a kukurici.Ted uz je to docela v poho i jsme zacali kousat.Vera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.4.12 16:03

Ahojky holky, malá má 5 měsíců a začínáme mít taky teplotku a je mrzutá a dásničky měla trošku oteklé, ale jen 2 dny a teď zase dobrý. V kolika měsících začali vašim dětičkám růst zoubky? Měli jsme taky první očkování tak teplota mohla být k tomu, ale ty dásně určitě ne.Mazali jste nějákým gelem na úlevu od bolesti? Budu ráda pokud někdo napíšete své zkušenosti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí