Vyvolávačka - kdy si udělat TT?

Terka67
24.1.11 19:28

Vyvolávačka

Ahoj holky, už jsem víckrát psala. MS jsem měla naposled 9.12. v ovulaci nám to prasko. MS jsem měla mít 6.1. Nejdřív mě hrozně bolely prsa a pořád bolí, pak jsem myslela že mě chytil slepák a bolí mě občas v podbríšku jako při MS, a chodim čůrat jak kdybych měla zánět močáku, a padají ze mě kousky průhledného hlenu. Na TT se mi 2× objevili duši, byla jsem na krvi (HCG 0,1 , ultrazvuk nic neviděl) dostala jsem v pátek 21. vyvolávačku. Doktor mi řekl že bud se mimi nevyvýjelo nebo jsem těhotná krátce(spíš v brzé otěhotnění se přikláněl) Prý jestli to do 10ti dnů nedostanu mam se objednat znova :-) Je možné že TT by mi opět ukázal // ? za jak dlouho se mam testnout ? MUDr. řikal že se mam na TT vykašlat že tady měl tolik pacientek kterým se // neukázaly a přesto byly těhotné. Byl to mamatest10. Holky co si myslíte ? Ty TT (duši) jsem vyhodila… už je nechci vidět, bojím se výsledku)ale jednu fotku mam, chcete jí vidět'?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
24.1.11 19:37

dojdi si na krev, bud tam bude zvysene hcg nebo ne, ale kdyz jsi mela mit ms 6, tak to by v krvi uz bylo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka67
24.1.11 19:38

krev mi naposled braly 12.1

• Citovat
  • Upravit
1533
24.1.11 19:40

Terka67

Ahojky to co ti říkal doktor bych nevěřila a nebo aspoň nebrala ohledy..mě řekli v nemocnici,že mamatest co jsem taky používala je prý na 99,9% spolehlivý..takže se vůbec neboj si ho opět udělat ju?Je možné,že je ještě brzy na ultrazvuk a fotečku klidně hoď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
24.1.11 19:41

Terka67

tak to si na krev dojdi znovu..už je to delší doba takže by to tam mělo být už vidět jestli se ti zvýšila nebo ne.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
24.1.11 19:50

Testni se znova a uvidíš,jestli čarka zesílila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka67
24.1.11 20:05

foto, holky asi si dojdu zítra na krev :-)

• Citovat
  • Upravit
Terka67
24.1.11 20:38

foto

• Citovat
  • Upravit
1533
24.1.11 20:50

Terka67

tam,ale není nic vidět i když to tam ukazuješ..není to kraj toho testu kde se to testuje?Kdyby si byla těhotná bi na začátku,tak by to bylo vidět víc…ale tam není nic vidět b :-? :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
24.1.11 20:52

Terka67

ta čárka by byla stejně tlustá,míň vidět,ale byla..ale tam to to tenké podle mě není mimi :cry: ale radši si udělej další…mělo by to být už více vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka67
24.1.11 20:55

ukazovala jsem to MUDr. a on řikal že je to // a na té fotce je to fakt špatně vidět ve skutečnosti je to tlustčí

• Citovat
  • Upravit
1533
24.1.11 21:02

Terka67

tak to jsi strašně krátce těholka..pro jistotu a kontrolu bych si další test udělala :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.1.11 22:33

řekla bych že si těhu hodně krátce,ale takhle se mi ukázal test taky,zkus si udělat ještě jeden a později. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulkazostravy
20.3.12 10:49

Test CLEARBLUE doporučuji

Tak holky já sledovala Ovu dle testů a tři dny jsme se tulili s manželem, stále mě pobolívalo břicho a na mé normálně bezproblémové pleti se objevilo akné které jsem neměla ani v pubertě, včera jsem dělala test ze supermarketu s citlivostí 25 a druhá čárka byla neviditelná, dnes jsem si koupila s 10 citlivostí takový ten růžovy MamaTEST z lékárny za 40kč dva kusy v balení a jeden ten digitální CLEARBLUE za 200 s indikátorem početí, použila jsem ranní moč a ten levnější test měl druhou čárku neviditelnou a nedalo mi to hned jsem udělala ten druhý a mám tam + 1-2 týdny. Vím, že je to na začátku , ale mám neskutečnou radost V lednu jsem po 10letech vysadila HA s snažili se dva měsíce. :-) k doktorovi ještě dva týdny počkám

• Citovat
  • Upravit
Petulkazostravy
20.3.12 10:50

jo testovala jsem 14 dní od prvního ze třech rozmnožovacích dní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení