Krvácení a bolest

7213
24.1.11 17:36

krvaceni a bolest

ahojte ,dneska jsem skobtla,docela sebou skubla,ale neupadla jsem,ani jsem se neuhodila…ale bodlo me dost v brise,ale sla jsem si lehnout,ale pak na wc jsem mela kalhotky od krve a jakoby menstruacni bolesti…jela jsem okamzite k doktorovi,udelal mi ultrazvuk,kde vse uplne v poradku,srdicko,tonus,plodove obaly…pak koukl mikroskopem a pry mi to slo z delozniho kanalku,takze z delohy…ale hematom nemam,nedokazal rict,co to je,asi cevka,rikal ze vic nemuze udelat,takze klid a utrogestan+ascoritin

Stalo se tohle nektere?mam docela strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
24.1.11 17:41

Ti asi nikdo nic lepšího neporadíme. Max. kdybys měla jakoby křečové bolesti, tak ještě magnesium…
Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.1.11 17:58

toho magnesia kolik tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.1.11 18:13

ja treba vim,ze uz neni co vic vymyslet,ale zajimalo me,ze jestli se to nektere stalo podobne…potrebovala jsem nejak rozptylit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
24.1.11 18:47

Já brala 3× denně 0,500 gramu (magnesii lactici).
Hlavně buď v klidu a odpočívej…zítra si kdyžtak dojdi znovu na UTZ ať máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.1.11 18:50

pokud uz nebudu spinit,tak zustanu doma,ja jsem na gynde na ultrazvuku kazdy tyden…kdyby se mi neco nezdalo,tak jedu asi do nemocnice…jinak to magnesko mam taky,diky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
24.1.11 18:56

teď opravdu odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.1.11 19:00

sice jsem myslela,ze napisou holky,co tohle zazily,ale i tak ti moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 20:45

Tak já zase stěhovala tři dny, teda nic moc těžkého jsem netahala, ale taky jsem začala krvácet a byla jsem z toho dost vyděšená, tak jsem letěla hned do nemocnice a hned si mě tam na 4 dny nechali. Taky UTZ a vše bylo v pořádku a nedokázali mi říct čím to bylo. Asi přetažení a praskla nějaká cévka. Po týdnu bylo vše OK, ale od té doby se pořádně šetřím a nic těžkého nezvedám. Kdyby se to nestalo, kdoví jak bych skončila :(

• Citovat
  • Upravit
7213
24.1.11 22:08

anonymni,v kolikatem tydnu jsi?a uz mas od te doby klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 22:46

Teď ve 31.tt a stalo se mi to asi ve 20.tt. Jo jo už mám klid ale musím se hlídat, fakt nic netahat, všechno opatrně. A od té doby mám nemocenskou. Opravdu musíš na sebe dávat pozor :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.11 22:49

Uvidíš, jak to bude probíhat dále, mě to trvalo 4 dny než přestalo krvácení. No ale asi jen jeden den to opravdu krvácelo, pak už jen špinění, které jsem myslela že neskončí, ale po 4 dnech skončilo :) Dávali mi kapačku v nemocnici. No ale stačilo mi, nikdy více. Ty jsi který týden?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.11 22:49

Uvidíš, jak to bude probíhat dále, mě to trvalo 4 dny než přestalo krvácení. No ale asi jen jeden den to opravdu krvácelo, pak už jen špinění, které jsem myslela že neskončí, ale po 4 dnech skončilo :) Dávali mi kapačku v nemocnici. No ale stačilo mi, nikdy více. Ty jsi který týden?

• Citovat
  • Upravit
7213
25.1.11 08:54

ja jsem ted v devatem tydnu,takze kriticky 1. trimestr…proto mam strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 09:05

No tak to opravdu opatrně a chodíš do práce nebo máš nemocenskou?Pořád to krvácí? :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky