Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte ,dneska jsem skobtla,docela sebou skubla,ale neupadla jsem,ani jsem se neuhodila…ale bodlo me dost v brise,ale sla jsem si lehnout,ale pak na wc jsem mela kalhotky od krve a jakoby menstruacni bolesti…jela jsem okamzite k doktorovi,udelal mi ultrazvuk,kde vse uplne v poradku,srdicko,tonus,plodove obaly…pak koukl mikroskopem a pry mi to slo z delozniho kanalku,takze z delohy…ale hematom nemam,nedokazal rict,co to je,asi cevka,rikal ze vic nemuze udelat,takze klid a utrogestan+ascoritin
Stalo se tohle nektere?mam docela strach…
Ti asi nikdo nic lepšího neporadíme. Max. kdybys měla jakoby křečové bolesti, tak ještě magnesium…
Držím palečky ![]()
ja treba vim,ze uz neni co vic vymyslet,ale zajimalo me,ze jestli se to nektere stalo podobne…potrebovala jsem nejak rozptylit ![]()
Já brala 3× denně 0,500 gramu (magnesii lactici).
Hlavně buď v klidu a odpočívej…zítra si kdyžtak dojdi znovu na UTZ ať máš klid.
pokud uz nebudu spinit,tak zustanu doma,ja jsem na gynde na ultrazvuku kazdy tyden…kdyby se mi neco nezdalo,tak jedu asi do nemocnice…jinak to magnesko mam taky,diky za tip
sice jsem myslela,ze napisou holky,co tohle zazily,ale i tak ti moc dekuji
Tak já zase stěhovala tři dny, teda nic moc těžkého jsem netahala, ale taky jsem začala krvácet a byla jsem z toho dost vyděšená, tak jsem letěla hned do nemocnice a hned si mě tam na 4 dny nechali. Taky UTZ a vše bylo v pořádku a nedokázali mi říct čím to bylo. Asi přetažení a praskla nějaká cévka. Po týdnu bylo vše OK, ale od té doby se pořádně šetřím a nic těžkého nezvedám. Kdyby se to nestalo, kdoví jak bych skončila ![]()
Teď ve 31.tt a stalo se mi to asi ve 20.tt. Jo jo už mám klid ale musím se hlídat, fakt nic netahat, všechno opatrně. A od té doby mám nemocenskou. Opravdu musíš na sebe dávat pozor ![]()
Uvidíš, jak to bude probíhat dále, mě to trvalo 4 dny než přestalo krvácení. No ale asi jen jeden den to opravdu krvácelo, pak už jen špinění, které jsem myslela že neskončí, ale po 4 dnech skončilo
Dávali mi kapačku v nemocnici. No ale stačilo mi, nikdy více. Ty jsi který týden?
Uvidíš, jak to bude probíhat dále, mě to trvalo 4 dny než přestalo krvácení. No ale asi jen jeden den to opravdu krvácelo, pak už jen špinění, které jsem myslela že neskončí, ale po 4 dnech skončilo
Dávali mi kapačku v nemocnici. No ale stačilo mi, nikdy více. Ty jsi který týden?
ja jsem ted v devatem tydnu,takze kriticky 1. trimestr…proto mam strach
No tak to opravdu opatrně a chodíš do práce nebo máš nemocenskou?Pořád to krvácí? ![]()