Krvácení a bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
25.1.11 09:19

mam neschopenku od 5tydne,protoze mam hodne fyzicky narocnou praci,se zvedani tezkych bremen,takze jsem na neschopence…spinim uz malo a tmavou krvi,vypada ze to jsou asi zbytky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 10:02

Přesně tak jsem to měla já pak už taky takové slabé špinění. Snad to bude už OK. Mě to taky hodně vystrašilo :cry: Hematom žádný nenašli stejně jak u tebe. A to jsem neměla od začátku žádné problémy. Pak stačily tři dny pracovat, chodit po schodech nahoru a dolů a už to bylo. Vůbec mě nenapadlo, že by se něco takového mohlo stát. Určitě to bude v pořádku, neboj :wink:

• Citovat
  • Upravit
7213
25.1.11 10:42

jjo,je to neprijemne a vystasi to snad kazdou tehuli,ted jen odpocivat a pribirat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.11 18:46

Krvácení - poradí někdo?

Dobrý den.
Máme takovej problém a nevíme co stím - a asi ani lékaři.
Manželka je v 8. týdnu těhotenství.Před 14 dny se během dne objevilo krvácení.Odjeli jsme do nemocnice kde byl zjištěn hematom.Dostala Prášky - utrogestan a něco na krvácení(název teď nevím)po 5ti dnech hospitalizace hematom podle ultrazvuku zmizel,dítě bylo v pořádku,moč byla v pořádku,krev byla v pořádku.
Objevilo se ještě mírné hnědé špinění,ale bylo řečeno,že to v počátku těhotenství bývá normální. Po vyšetření byla propuštěna domu. Po dvou nocích doma se krvácení objevilo znovu ráno při močení.Jeli jsme zpět do nemocnice.Při vyšetření ŽÁDNÝ problém nenalezli,UTZ také v pořádku.Nechali si ji tam opět 5 dní.Během hospitalizace se ranní krvácení objevilo 2× znovu.Vždy ráno,nebo během noci při močení.Přes den pak buď jen mírně špinila nebo to bylo uplně v pořádku.Opět proběhlo vyšetření (od p. primáře!) a že je vše v NAPROSTÉM pořádku.S tím jsme odjeli domu.To bylo včera.Dnes ráno se krvácení objevilo znovu a přidali se k tomu i křeče v podbřišku… opět odjezd do nemocnice,opět vyšetření a opět VŠE v pořádku…
Opět tam jen leží,bere prášky a čeká…
Doktoři nedokážou říci,co to může být… Stále bere Utrogestan+kyselinu listovou. Už jsme z toho docela zoufalí.Jedná se o první těhotenství.Dokáže to někdo nějak vysvětlit?? :think:
Děkuji moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.2.11 18:51

ja celkove zakrvacela 3× a taky nejak nedokazali vysvetlit…je spousta veci proc…muze prasknou treba cevka ,ja uzivala proti tomu do 11tydne ascorutin…mam xy ultrazvuku a ohledne plodu nebylo nikdy nic spatne,tak to spineni,krvacenmi mi taky nikdo nevysvetli,proste zahada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.11 18:53

A jak to pak dopadlo-probíhalo dál?
a ještě dotaz.Vadí nějak ultrazvuk plodu?jako jestli je to pro něj nějak „škodlivé“,když se dělá často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.2.11 18:55

tak jak vidis metrik,tak me tehotenstvi probiha dal…jsem ve 12tydnu,ultrazvuk nevadi,mam jich sama spousty za sebou a nevadi,ptala jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.2.11 19:00

Vzhledem k tomu, že je to popisováno při močení, tak bych to viděla jako nějakou cévku, která třeba tlakem při močení praská. V těhotenství je totiž strašně všechno překrvené, takže špinění je v začátcích opravdu normální. Pokud vám lékaři tvrdí, že je všechno v pořádku a miminko žije, tak bych se nebála. Já měla hemaatom taky, ale přímo na placentě, u nás to bylo po autonehodě, takže jsme taky leželi v nemocnici, ale ono se opravdu klidem a ležením jinak léčit tohle nedá. Ultrazvuk určitě nevadí, to buďte bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.11 19:04
gabi.design píše:
Vzhledem k tomu, že je to popisováno při močení, tak bych to viděla jako nějakou cévku…

to by mohlo..ale zase je divné,že při močení během dne se to neobjeví…je to opravdu jen po ránu.. přes den jen trochu špiní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.2.11 19:06

ale pokud je to cevka,tak logicky nebude praskat po cely den,ale praskne,zena zkrvaci a nebo spini…ale pomalu to ustava…bije vam srdicko?rostete jak mete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.11 19:11

s mimi je vše v pořádku.. od uterý do dneška vyrostl o 3 mm :dance: srdíčko taky v pořádku..

jde tu spíš o to,že krvácení a křeče jsou projevem potratu… takže je asi lepší jet pokaždé na kontrolu,že.což znamená 15 minut cesty autem po našich „super“ silnicích… a pak si tam zase pár dní poleží…
musíme doufat že se to brzy srovná,no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.2.11 19:15

ne vzdy je krvaceni a krece projevem potratu,ja jsem zivy priklad a nejsem sama…uzivate ascorutin?pokud mate ultrazvuky v poradku,tak to vypustte z hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.2.11 19:18

jako stejne,kdyz bude lezet v nemocnici,tak ji nedaji nic jineho,nez ascorutin,utrogestan a horcik,to radsi ja byla v klidu doma,ten klid je kolikrat taky hrozne dulezity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.2.11 20:14

já to myslel jako že to, že si ji tam nechaji je horší možnost.Samozřejmě že je lepší když je doma,když už tam ale právě je tak si ji tam už nechaj,no.. :nevim:
z hlavy se to snažíme dostat už od začátku..
Ale jen tak pro zajímavost: pokud by se krvácení a křeče objevili u vás,nejeli by jste na kontrolu? i v případě že se to takto opakuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
17.2.11 21:21

Makmik, věřte, já bych jela hnedle :) Nemít manžela doma, asi bych i těch 10minut k nám na pohotovost sama doběhla…to mi věřte a i klidně 3× denně.. člověk má prostě strach a doktoři od toho přeci jsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí