Krvácení a bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
17.2.11 22:04

Já jsem krvácela v 8tt. hned jsem jela na pohotovost a týden si mě nechali v nemocnici našli v děloze hematom a týden jsem si poležela ascolutin a utrogestan + 2 injekce hned po přijetí a pak nařízený klidový režim ještě zhruba 1 měsíc po propuštění z nemocnice.Taky jsem měla hrozný strach,ale zvládla jsem to a výsledek vidíte na metříku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.2.11 22:08

ano krece a k tomu krvaceni by znepokojily kazdou tehotnou zenu,proste urcite procento tehotnych spini a nebo i zakrvaci a nic to neznamena,pokud na nic neprijdou,tak to vetsinou byva praskla cevka,na to se dava ascorutin,ty cevky praskaji i kdyz roste deloha…kdyz jsem krvacela a mela bolesti,tak jsem byla v nemocnici,udelali vysetreni,ultrazvuk a vse v pohode,tak stejne rekli,ze vic nemuzou udelat a at mam klidovy rezim…lezela jsem nejak do 10tydne,ale opravdu jen lezela…
oparvdu doktori zkontroluji a vic nemuzou delat,prvni trimestr je hodne rizikovy,bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.11 06:14
RadanaH píše:
ano krece a k tomu krvaceni by znepokojily kazdou tehotnou zenu,proste urcite procento tehotnych spini a nebo i zakrvaci a nic to neznamena,pokud na nic neprijdou,tak to vetsinou byva praskla cevka,na to se dava ascorutin,ty cevky praskaji i kdyz roste deloha…kdyz jsem krvacela a mela bolesti,tak jsem byla v nemocnici,udelali vysetreni,ultrazvuk a vse v pohode,tak stejne rekli,ze vic nemuzou udelat a at mam klidovy rezim…lezela jsem nejak do 10tydne,ale opravdu jen lezela…
oparvdu doktori zkontroluji a vic nemuzou delat,prvni trimestr je hodne rizikovy,bohuzel

To je bohužel pravda. Ten první trimestr je buď anebo. Já byla už ve 13.týdnu a stejně jsem ležela pro hrozící potrat a možné odlučování placenty a nikdo nic nedělal, protože se zkrátka nic dělat nedá. Ležela jsem jak placka v nemocniční posteli a zvedala se jen na ultrazvuk, záchod a jídlo (a že mi z toho po dvou dnech totálně hrabalo). Buď je ten plod natolik silný, že to zvládne nebo není a pak to příroda má zařízeno tak, že přežijou jen ti odolní a ti slabší a života neschopní hold musí ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.2.11 08:43

jojo,s timto plne souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.10.16 12:16

Ahojky hholky, jsem 35.tt+5 a ted pri curani se objevila krev (ne moc jen slaboucce).Nevite co by se mohlo dit? Cekam na hlidani male, a pak pujdu radeji na kontrolu, ale mama bydli dal a prijede az ve dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
3.10.16 13:02

@gloorka může to být cokoliv určitě si na kontrolu zajdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí