Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, jsem v 15tt a zítra mě čeká vyvolání potratu, ráda bych se zeptala jestli nemáte někdo podobnou zkušenost, ráda bych věděla co mě bude čekat a jak to bude probíhat, předem moc děkuji
Příspěvek upraven 19.01.17 v 16:08
@Kiara28
za to se omlouvám, měl to být jen klasický smajlík, žádná provokace
Staci troska googlit
Da se pochopit i kdyz neumis anglicy..
https://www.youtube.com/watch?…
Pevny nervy a je mi lito tveho detatka. ![]()
@Kiara28 Proč blijící smajlík. Někomu se vyvolává potrat ze zdravotního důvodu. Mě třeba odtekla komplet plodová voda a přišla jsem o vytouženou holčičku.
@kristyna112 V 18. týdnu vyvolávali klasicky tabletami jako porod, když to nemělo účinek, tak mi dali oxytocin a stejně mě uspali.
Mám to ze zdravotních důvodů, jinak bych nešla a v 15tt to ani jinak nejde, jen mi nic moc neřekli co mám čekat, tak bych ráda věděla více.
@Kiara28 - ty jsi na tom byla, ze sem davas takovy video? Vypada to, ze zkusenost nemas a jen naslepo googlis ![]()
@Kiara28 V 15tt by jí už nikdo potrat „jen tak z rozmaru“ neudělal. Doufám, že Vás to nikdy nepotká! Jít na umělé ukončení těhotenství.
Tak info snad daji doktori a nezaklada se verejna diskuze se smajlikem..
Příspěvek upraven 19.01.17 v 15:16
@kristyna112 - u me zjistili, ze chlapecek je mrtvy, mel omotany pupecnik. Prvne mi odebrali plodovou vodu, pichli tam prostaglandiny, aby zacaly stahy, cekalo se na potrat a po vypuzeni nasledovala revize pod narkozou
Děkuji za video ale myslím že tyohle není zrovno to co mě čeká, už se nejedná a potrat ale o vyvolání porodu a tohle spíš vypadá na klasický potrat
Jako ze tazatelka ma samovolny potrat a jde na vycisteni?
Nebo je tehotna a jde na ukonceni?
Ja to nechapu
.kazdopadne ani s jednim zkusenost nemam.
Tehotna a jdu na ukončení ale co jsem tak pochopila, tak že je to něco jako samovolný potrat akorát že se vyvolá
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.