Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Je dost málo informací. Na jednu stranu to není moc, na druhou stranu zde nezaznělo, jaký má otec příjem
Známá má v tomto věku výživné 2500kc, ale otec platí i polovinu kroužků a vyšších výdajů do školy, o víkendech výlety, kdy má dítě, nějaké základní oblečení a boty, co má u něj, atd ![]()
@ivašot. on si vzdycky hral na chudacka… a tvrdi ze dostava zakladni mzdu.. ale z mych zdroju vim ze bere vic protoze je smenovy vedouci.. ![]()
@Dorotka30 píše:
Jednou mi rekl ze dite je nase spolecne ze kdyz mi posle 3500 tak mam dat ze sveho 3500 a at mu netvrdim ze diteti nestaci 7tis na jidlo🙈
Tak to by určitě stačilo. Ale bydlet bude pod mostem a chodit nehej… A on dítěte věnuje stejně péče a času jako ty?
@np10021 10,5 let se o syna nezajimal… jednou mi prisla sms ze by chtel vse napravit..
Nikdy mu nic nekoupil.. neprispel.. a kdyz ted byly v kontaktu,,chvilku" a syn neco chtel vzdycky se dockal odpovedi…Az o vyplate…
@Dorotka30 píše:
@ivašot. on si vzdycky hral na chudacka… a tvrdi ze dostava zakladni mzdu.. ale z mych zdroju vim ze bere vic protoze je smenovy vedouci..
A jak často má kluka u sebe?
@Dorotka30 píše:
@ivašot. nikdy se nestaral a nezajimal
Podej to, včera bylo pozdě
@Dorotka30 píše:
@ivašot. on si vzdycky hral na chudacka… a tvrdi ze dostava zakladni mzdu.. ale z mych zdroju vim ze bere vic protoze je smenovy vedouci..
Soud by případně vycházel z toho, jakého příjmu JE SCHOPEN dosahovat, ne jaký pobírá. To znamená, že pokud je zdravý a není nijak omezen, tak je jeho problém, že má minimální plat. Holt se musí snažit, když si pořídil dítě. Já bych podala návrh na zvýšení výživného, soud si jeho příjmy prověří a podle výsledku rozhodne. Rozhodně se nedej odbýt tím, že má malý plat. Mě opravdu nikdy nepřestanou udivovat rodiče, kteří radši nechají živořit své děti, než aby se trochu snažili. Nakopat do pr…
@ivašot. Nikdy… Chtela sem vse resit v klidu nez se tahat po soudech.. ale jako jde o princip ze jako mama se musim postarat kdyz neco potrebuje a neee rict nemam
kdyby se zeptal bude zacatek roku nepotrebuje neco do skoly?? ale to bych vazne chtela moc
jo pravda ted mu poslal k narozeninam penize a do popisku napsal,,K narozeninam" ![]()
@Dorotka30 píše:
@ivašot. nikdy se nestaral a nezajimal
Má ještě jiné závazky v podobě dětí?
@Dorotka30 píše:
@ivašot. Nikdy… Chtela sem vse resit v klidu nez se tahat po soudech.. ale jako jde o princip ze jako mama se musim postarat kdyz neco potrebuje a neee rict nemamkdyby se zeptal bude zacatek roku nepotrebuje neco do skoly?? ale to bych vazne chtela moc
jo pravda ted mu poslal k narozeninam penize a do popisku napsal,,K narozeninam"
Hele, na nějaké dohody se nelze spolehnout. Radši se tahej po soudech, ale budeš mít všechno na papíře.
@greenapple Urcite to podam dekuji☺️️ chtela jsem znat vas nazor abych nebyla za hyenu..
@Dorotka30 píše:Soud by případně vycházel z toho, jakého příjmu JE SCHOPEN dosahovat, ne jaký pobírá. To znamená, že pokud je zdravý a není nijak omezen, tak je jeho problém, že má minimální plat. Holt se musí snažit, když si pořídil dítě. Já bych podala návrh na zvýšení výživného, soud si jeho příjmy prověří a podle výsledku rozhodne. Rozhodně se nedej odbýt tím, že má malý plat. Mě opravdu nikdy nepřestanou udivovat rodiče, kteří radši nechají živořit své děti, než aby se trochu snažili. Nakopat do pr…
@Dorotka30 píše:
@greenapple Urcite to podam dekuji☺️️ chtela jsem znat vas nazor abych nebyla za hyenu..
Každá správná hyena bojuje o své mládě do roztrhání těla, kotě ![]()
@greenapple tak jako kazdopadne, ze budu bojovat jako to vzdycky… jen me taky napadlo abych neutrela hubu s tim ze tam zacne chudackovat a oni mu to jeste snizi🙈