Vzácná mince

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
20.3.11 13:15

tak jak psala kall, asi si možná budoucí majitelé přijedou ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.3.11 13:15

No na těch 25 tisíc se dokumentární akreditiv nevyplatí, je drahý - tak bych zkusil akreditiv obyčejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AAnol
20.3.11 13:16

Ahoj, jde pojistit zásilku na 30.000,– Kč a poslat to na dobírku, ale jde o to, že je to v tomto případě podobné platbě předem. Rozdím je jen ten, že ten kdo na balíček čeká, tak stejně neví co mu přijde (prodávající muže do balíčku zabalit cokoliv). Zásilka bude, tak i tak předaná až po zaplacení. Takže v tomto případě by bylo asi osobní převzetí nejlepší volba.

• Citovat
  • Upravit
26244
20.3.11 13:21

pokud bych měla za něco zaplatit 25 táců, tak bych si pro tu věc jela osobně … a poštou??? takhle drahou věc ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AAnol
20.3.11 13:23

Při ztrátě pojištěné zásilky, počta vyplatí udanou částku, kterou byla zásilka pojištěna.

• Citovat
  • Upravit
13903
20.3.11 13:31

já normálně pojišťovala balíček poštou na 100tisíc a poštovné taková pálka nebyla, tuším, že to bylo kolem 150 nebo 200,– korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.3.11 13:40

Faakt?TAK TO ji reknu;-) Dekuju za reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.3.11 14:02

Nejlepší je určitě osobně ale pokud je to problém tak PPL nebo DHL či jak se to jmenuje.Tam si můžeš balíček otevřít a až pak převzít.Poslala bych to na dobírku s tím,že peníze za poštu pošle předem kdyby si to nevyzvedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.3.11 14:17
ciniminisek píše:
Nejlepší je určitě osobně ale pokud je to problém tak PPL nebo DHL či jak se to jmenuje.Tam si můžeš balíček otevřít a až pak převzít.Poslala bych to na dobírku s tím,že peníze za poštu pošle předem kdyby si to nevyzvedl :nevim:

No tak to teda nemůžeš ani náhodou ho otevřít. Maximálně můžeš juknout na neporušenost obalu, zaplatit, podepsat převzetí a pak teprve otevřít. Ani řidiči u DHL nebo podobných kurýrů přece neručí za obsah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.3.11 15:37

Muj nazor - at uz bych byla kupec nebo prodavajici - jedine osobni predani!!!
Zabyvame se prodejem a nakupem drahych minci, vetsinou tedy na srazech… kde se provadi i vymenny obchod :wink:

Takze jedine osobni predani..

Jo, pokud je zajemce ochotny zaplatit predem, tak prosim, poslu mu to CP s pripojistenim na udanou hodnotu, (postovne vyjde maximalne na 150,–)
Ale ja bych asi teda na dobirku nic neposlala, nic takhle cenneho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.3.11 15:40
Gina108 píše:
ciniminisek píše:
Nejlepší je určitě osobně ale pokud je to problém tak PPL nebo DHL či jak se to jmenuje.Tam si můžeš balíček otevřít a až pak převzít.Poslala bych to na dobírku s tím,že peníze za poštu pošle předem kdyby si to nevyzvedl :nevim:
No tak to teda nemůžeš ani náhodou ho otevřít. Maximálně můžeš juknout na neporušenost obalu, zaplatit, podepsat převzetí a pak teprve otevřít. Ani řidiči u DHL nebo podobných kurýrů přece neručí za obsah.

u DHL můžeš,já otevřela koukla,vše ok tak jsem si ho nechala.Pokud by to ok nebyo tak semnou sepíše papír o vrícení z toho a toho důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.3.11 15:46
ciniminisek píše:
Gina108 píše:
ciniminisek píše:
No tak to teda nemůžeš ani náhodou ho otevřít. Maximálně můžeš juknout na neporušenost obalu, zaplatit, podepsat převzetí a pak teprve otevřít. Ani řidiči u DHL nebo podobných kurýrů přece neručí za obsah.
u DHL můžeš,já otevřela koukla,vše ok tak jsem si ho nechala.Pokud by to ok nebyo tak semnou sepíše papír o vrícení z toho a toho důvodu.

ja jsem si takhle neco nechavala dovezt s DHLkem.. a chtela jsem se prave taky podivat, jestli je zbozi v poradku… a on mi rekl, ze to neni mozne, ze on za to neruci, at to napred zaplatim a podepisu prevzeti a az pak si to muzu rozbalit, ze tam je faktura a bla bla bla, ze na reklamaci mam asi 14ti denni bezduvodnou lhutu atd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.3.11 16:48
Monny89 píše:
ciniminisek píše:
Gina108 píše:
ciniminisek píše:
ja jsem si takhle neco nechavala dovezt s DHLkem.. a chtela jsem se prave taky podivat, jestli je zbozi v poradku… a on mi rekl, ze to neni mozne, ze on za to neruci, at to napred zaplatim a podepisu prevzeti a az pak si to muzu rozbalit, ze tam je faktura a bla bla bla, ze na reklamaci mam asi 14ti denni bezduvodnou lhutu atd… :nevim:

to je divný,nám takhle posílal pán mobily z Aukra.Normáně mi dovolil se do toho podívat,sám ještě říkal,že už vezl tolik balíčků zpátky.Že lidi šídí kamenama,telefoním seznamem a tak.Třeba to byl jen ochotný řidič a já tady kecám bludy ale proč by to teda dovoloval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.3.11 16:56
ciniminisek píše:
Monny89 píše:
ciniminisek píše:
Gina108 píše:
ciniminisek píše:
ja jsem si takhle neco nechavala dovezt s DHLkem.. a chtela jsem se prave taky podivat, jestli je zbozi v poradku… a on mi rekl, ze to neni mozne, ze on za to neruci, at to napred zaplatim a podepisu prevzeti a az pak si to muzu rozbalit, ze tam je faktura a bla bla bla, ze na reklamaci mam asi 14ti denni bezduvodnou lhutu atd… :nevim:
to je divný,nám takhle posílal pán mobily z Aukra.Normáně mi dovolil se do toho podívat,sám ještě říkal,že už vezl tolik balíčků zpátky.Že lidi šídí kamenama,telefoním seznamem a tak.Třeba to byl jen ochotný řidič a já tady kecám bludy ale proč by to teda dovoloval :nevim:

to nevim no.. ale napadlo, me jestli to pak treba nekradou i ty ridici, vis jak, ze to sice ma dovezt, ale ukradne zbozi, da tam neco jineho.. nevim, to me ted napadlo, ale to je asi blbost… :nevim:
Zalezi asi na ochote ridice, nebo na nejake jine domluve :nevim:

Proto ted radeji preferuji osobni predani.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.3.11 17:03
ciniminisek píše:
Monny89 píše:
ciniminisek píše:
Gina108 píše:
ciniminisek píše:
to je divný,nám takhle posílal pán mobily z Aukra.Normáně mi dovolil se do toho podívat,sám ještě říkal,že už vezl tolik balíčků zpátky.Že lidi šídí kamenama,telefoním seznamem a tak.Třeba to byl jen ochotný řidič a já tady kecám bludy ale proč by to teda dovoloval :nevim:

Tý jo, tos asi měla štěstí na benevolentního řidiče. Když jsem ještě pracovala, vozili nám do práce balíky různé společnosti i DHL, na dobírku i bez placení a v životě nám to takhle prohlédnout nikdo nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová