Vzácná mince

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
20.3.11 17:08

Ahojky, přes českou poštu rozhodně ne, když tak přes nějakou PPL či něc podobného. Posílala jsem přes poštu taky cenné věci, nechala to řádně pojistit a hodně zabalila. DOšlo to rozbité a od pošty jsem neviděla ani korunu, byť jsem to měla pojištěné. Řekli mi, že to bylo špatně zabalené a že to musí být zabalené tak, že když na to spadně 100kilový balík nebo ze dvou metrů, nerozbije se to. No nevím, proč tedy připlácím za křehké. Přes poštu rozhodně neposílej.
Taková mince je hodně vzácná, křehká a mohla by docela utrpět újmu. opravdu jen přes nějakou zásilku a nebo osobně, což bych preferovala já. Jo a navíc, vyfotit můžu kde co a přijde mi něco jiného, že?
A můžu se zeptat, co je to za minci? Máš obrázek? Jakou má historickou hodnotu? Manžel mince sbírá, tak by se mrkl a měl b možná zájem. A asi by si dojel osobně.Odkud je kamarádka?

• Citovat
  • Upravit
36544
20.3.11 17:33

caty - to je zvlastni, my takhle posilali TV, pojistili jsme ji na 15tisic… a posta ji nekde rozlflakala cestou, takze to adresatovi normalne zaplatili.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová