Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rada bych se zeptala zda se tu najde nějaká slečna, pani se stejnym problémem. Zjistili nám u malé vzácnou vrozenou vadu v dutině břišní, jedná se o nějakou cévu která je tam má víc a drží se v ní krev
malá je hlídaná kvůli tomu kdyby to začalo nějak hodně růst, zatím to vyrostlo během tří týdnů o 2mm doktor říkal že zatím je to v normě ale pokud se to bude zvětšovat dále atd hrozí prosaknuti krve do ostatních orgánů tudíž vnitřní krvácení
máte s tím některá zkušenosti? Vůbec nevím co bude až ae narodí kvůli tomu mě chtěj sát do přes hodinu cesty od mého města do fakulty aby kdyby něco mohla malá hned na sal atd. Zajímá má mě zda to měl někdo z vašich a nebo má taky a jak jste postupovali. Mockrát děkuji
@Pala8 to mě mezí…Ale prognozu a léčbu by ti měli říct především lékaři, oni ví, co přesně má malá za defekt. Každopádně vám držím pěsti ![]()
My měli taky vadu, úplně jinou, ale píšu jen proto, že mi malého odvezli druhý den do dětské nem a 3. byl operován. Ale byli dva, byla jsem zaměstnaná bráchou, a nepřišlo mi to tak hrozné.
Přeju ať je hladký průběh a ve finále jste všichni v pořádku
Buď ráda, že vás chtějí poslat na specializované pracoviště, to vydržíš, pak už budeš mít mimčo u sebe
Já chci jen popřát, ať to dobře dopadne!
Děkuji vám moc
doktor minrekl jen tohle snaží se furt usmivat uklidňovat nás a mluví v různých zkratkách atd kterým nerozumím naštěstí manžel ano takže minto takhle právě vysvětlil znáte doktory jak vždycky mluví okolo a nic neřeknou Narovinu :/ ale děkuji vám moc ![]()