Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
chtela bych se zeptat, kdo třeba měl podobnou zkušenost a nějak do dopadlo..
Neměla jsem vůbec štěstí na vztahy.
Já poznala někoho, s kým si rozumím. Dobře se mi s ním povídá, ale není můj typ. Ne, že bych chtěla modela, na vzhled nekoukám. Ale musí tam být taková ta jiskra a přitažlivost a to jsem neviděla. Většinou mi stačí chvilka a už vím. Viděli jsme se jen dvakrát.
Mám počkat jestli se to tam objeví? Nebo to tam proste musí být na začátku
![]()
@Malinka20 píše: Více
Dej tomu čas, ne vždy je to hned láska na první pohled ![]()
Ne nepřijde to
Jakmile to tam nebude hned tak už nikdy…Mám na tohle také smůlu, jsou hodný a pozorný ale stejně mě nepřitahují takže to za pár měsíců vysumi.
Co poznáš za dvakrát, dala bych tomu šanci, pokud tě přímo něčím neodpuzuje.Taky pro něj nejsi třeba stoprocentní. Zatím.
Ne, neobjeví, ledaže by se začal líbit nějaký tvý kámošce, to je nejvíc rajcovní.
Vezmi si že s někým budeš protože si s ním rozumíš, to je rozhodně fajn, ale dříve či později potkáš někoho kdo tě totálně dostane, a co pak? Pro mě na 1. místě, než vůbec do vztahu s někým jdu, MUSÍ TA JISKRA BÝT. Ať si přestanou lidé nalhávat že to není jen o tom vzhledu. Ono je, ZPOČÁTKU, ale člověk musí také myslet. Přitahuje mě, skvělý sex, ale chlap do života to opravdu není. Nevím, přece s ním nemusíš HNED chodit, kam všichni tak spěcháte? Jiskra, motýlky v břiše mohou přijít později. ![]()
Vždyť jsi ho viděla 2×, vůbec ho neznáš, tak jaký jiskry by měly lítat? Určitě bych tomu dala čas.
Za mne je rozdíl potkat ho venku nebo se seznámit přes seznamku…když to nezajiskřilo venku hned, nedala sem tomu ani šanci, přes seznamku se mi párkrát stalo, že jsem ho začala strašně chtít až po pár rande i když se mi hned úplně nelíbil…pak se projevilo nějaké jeho charizma a byla jsem v tom až po uši
i když to pak třeba neklaplo…
To jste ženský z těch filmů tak zblblý? Po dvou schůzkách těžko někoho poznáš.
@Malinka20 takovýho chlapa jsem poznala před pěti lety. V té době jsem měla inzerát, že hledám pouze tmavovlase typy, věděla jsem, že jiný mě nikdy nebude přitahovat. Náhoda mě přivedla mimo inzerát k zrzkovi. Setkávali jsme se, byl skvělej, ale byl zrzek. Na nějakej flirt mi to stačilo. Jeho neuvěřitelná povaha mě vedla k zamilovaní se až po uši. Miluju ho po pěti letech jako by to bylo vcera, měsíc jsme manzele. Napsala jsem sem i deníček na toto téma. Dokonce mi za něj přišla od emimina láhev Proseca 😆
@prvnidruhej píše: Více
To je pravda, neviem či z filmov alebo z tých idiotskych sociálnych sietí, kde nejaká chytračka alebo chytrak radi jak má vypadať vzťah, jak sa má chovať žena, jak muž, jak máme mať hranice, sebelasku, sebeuctu, sebe hodnotu a bla bla bla…to možno tie filmy sú lepšie, nemyslím, že tie by nás nejak zvlášť ovplyvnili…
@Pamaro píše: Více
No mě to občas přijde. A tohle mě vytočilo. Nějaký cizí ženský tu radí, že pokud se nezamiluje hned, tak už není šance a že to nemá cenu… Takhle lidi nefungujou a pokud si to ony myslí, je s podivem, že dokážou zapnout počítač. Já jsem byl zamilovanej 2× a světe div se, nikdy se to nestalo po dvou schůzkách. Jak je to možný?
Znáte kreslený strip, kde na začátku je shrbený lidoop, který se evolucí napřimuje a získává lidský vzhled, aby skončil ve stejné poloze jako na začátku skloněný nad monitorem počítače? Ve vztazích mi ten proces přijde podobný, vracíme se rozmazlení blahobytem do éry lovců mamutů, kdy o partnerství rozhodoval základní instinkt a vzhled, proces namlouvání byl primitivní.
Jedním z podstatných důsledků civilizačního rozvoje bylo ztížení výběru partnera, větší opatrnost, posuzovalo se, zda vybíraný jedinec v dlouhodobém partnerství obstojí, hormony hrály okrajovou roli. Dnes jsme se vrátili podle mnohých do časů, kdy o vzniku partnerství má rozhodovat jedno nebo dvě setkání… Vždyť to je jak listovat obrázkovým katalogem
, než se rozhodnu, měl bych protějšek lépe poznat, dát mu šanci. Pokud nejde o vyloženě negativní dojmy, zaslouží si dotyčný víc prostoru a méně povrchní přístup. ![]()
@Sandman1 píše: VíceŘekla bych, že to jednoduše záleží na tom, co má slečna k dispozici. Ano, dala bych mu šanci, pokud je to jeden jediný ctitel široko daleko, což mi upřímně přijde jako právě jako případ zakladatelky. Pak ano, má cenu takto uvažovat.