Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý deň,
priznám sa, že úplne nerozumiem, čo myslíte.
Lišta so stránkami a možnosťou Přejít na stránku.. zostala zachovaná a je na začiatku aj na konci zoznamu. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
Ano…kliknu na „přejít na“ a během cca 2-3 sekund vše zakryje reklama chci ji odstranit okamžitě najede nová
@admin píše:
Dobrý deň,priznám sa, že úplne nerozumiem, čo myslíte.
S pozdravom,
Lišta so stránkami a možnosťou Přejít na stránku.. zostala zachovaná a je na začiatku aj na konci zoznamu.
Kristína
myslí tím že vpravo je nabídka diskuzí a přes ty je občas reklama takže nejsou vidět
@Anonymní píše:
Může mi někdo říct, co mám dělat abych se dostala dále než na 1.stránku diskuzních témat? Na dalších mi vše beznadějně překrývá reklama. Tohle se zase někomu „opravdu povedlo“…
nainstalovat si do počítače AdBlock a reklamy budou blokované…
Môžete nám prosím do SZ poslať screen, aby technik vedel, v čom presne je chyba? Ďakujeme za nahlásenie. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin píše:
Môžete nám prosím do SZ poslať screen, aby technik vedel, v čom presne je chyba? Ďakujeme za nahlásenie.S pozdravom,
Kristína
zde zakladatelka…už jsem problém vyřešila, byla to moje hloupost, omlouvam se. ![]()
Může mi někdo říct, co mám dělat abych se dostala dále než na 1.stránku diskuzních témat? Na dalších mi vše beznadějně překrývá reklama. Tohle se zase někomu „opravdu povedlo“…