Vzít dítě do kanceláře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
12.4.24 06:36

Měla jsem jednou dokonce obě děti, jedno ještě minimiminko v šátku a druhé pětileté co si sedlo, malovalo a bylo-li tázáno, povídalo si s kolegy. Ale to bylo na pár hodin než jsem udělala co bylo třeba neodkladně v kanclu, jinak pracuju doma. A měla jsem to schválené. To co popisuje tadyhle troll by mi vadilo hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
12.4.24 06:43
@BazalkaZelena píše: Více

Pokud dite nevydrzi na zadku cely den, nemá co dělat v praci. Kolegovi se nedivim, kdyz mas moznost home office, ze prská. Hlučné dite by mi vadilo taky, kdybych se potřebovala soustředit.
Sefka si taky občas vezme mládě do prace, kdyz není zbytí, jinak jsou kolegyne s marodnými detmi bezne na HO. Zaberou zadesacku a vetsinou o nich ani nevíme, pokud nejdem spolecne na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
12.4.24 08:12

Dobrý den,

troll to být samozřejmě může, každopádně pravděpodobně ne „Andromeda“, zaprvé mám dojem, že píše trochu jiným stylem a za druhé jsem jí právě smázla jiný nick. Ale netvrdím, že se nemůžu plést. Zatím ponechávám a uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Nemám pro nějaké řešení důkazy.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
12.4.24 09:04

Víte, je docela zajímavé, jak se tu každá diskuze, co se někomu nelíbí označuje za trolení.

Dále je vtipné, to že vy se rozčilujete nad někým, kdo si bere do práce dítě.

Přitom spousta žen dostává rady, ať si vezmou své ratolesti do práce. Ach ano, už vidím, jak si neposedné dítě s kombinovaným mentálním postižení vezmu k pasu na linku. A v kanceláři by to nebylo o moc lepší.

I kdyby to byla stokrát vymyšlena situace, tak má jaksi realný podklad.

Netvrdím, že nejde mít děti v práci. Mně si starší sestra brala do práce pořád. Byl to však podnik rodinného typu. A já jsem seděla poslušně a potichu vzadu si kreslila.

Někdy prý má fungovat children friendly office.

Tahhle ta diskuze na tohle téma: https://www.lidovky.cz/…dceru.O_deti?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.4.24 09:08

Jaká spousta žen dostává rady, ať si vezmou dítě do práce? Kde tohle zas vidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
12.4.24 09:11

@Alexandria Nixia za prvné - kde dostává spousta žen rady, ať si dítě vezme do práce? - za druhé - tady zakladatelka napsala, že má možnost HO, ale že si domácí prostor nechce zaneřádit prací - od tohoto příspěvku je na 99,99 % jasné, že je to troll, dělá si z nás srandu a přitvrzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
12.4.24 09:19

@Alexandria Nixia : taky si ty rady moc nevybavuji, ale vsechno nectu :mrgreen: Nicmene, bude rozdil, jak je na to pracoviste zarizene. Jako k pasu si ho nevezmes urcite, do kanclu bude zalezet. Nekde se s tim pocita, nekdo ma vlastni kancl, nekdo sebou veme na nezbytnou dobu dite, ktere se bud je schopne potichu zabavit, nebo ho holt necha na tom tabeltu se sluchatky.
Mit nekde ve sdilene kancelari dite, ktere tam dela brajgl a jeste mu cely den jede Peppa Pig nebo neco, vynesu ho v zubech i s matkou, zejmena, pokud ma moznost HO. Jinak ja jsem ve sdilenem kanclu a na nejakou chvili se nam tady obcas deti objevi, i moje byly, ale proste se snazime jakykoliv dopad na ostatni minimalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.4.24 09:22
@stinga píše: Více

Je to troll :lol:. Už jsem jak píše, že ať jí všichni políbí pozadí. :lol: HO nechce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.4.24 09:24

@Alexandria Nixia Teď mám HO. Občas jdu do kanceláře a dítě, které dělá hluk, to by mi vadilo. Na práci potřebuji klid. I kolegyně a ne poslouchat hluk od dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
12.4.24 11:04

Vadilo a extremne, dieta v kancli = odchod z prace.

Som v praci potrebujem pracovat a nie robit chuvu. Ale ak pracujes niekde kde sa beztak moc nepracuje a mate napln prace na 1-2 hodky denne tak preco nie, aspon budu mat kolegovia nejake rozptylenie :-)

Nicmene technicky to chapem, tiez som sa potreboval zbavit dietata, takze som ho zavrel s koleginou do zasadacky a tam nech si robia co chcu, videl som ho iba ked slo na zachod, inak malo zakaz vychadzania. Samozrejme kolegini som to potom vyhodne kompenzoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.4.24 12:01

Já si do práce chodím od dětí odpocnout, takze jo, vadilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
12.4.24 12:04

**Dcerka je tedy trochu živější a hlučnější

Ale ona tedy nesnáší sluchátka, takže by měli kolegové trochu zábavu

Je to jen dítě. To prostě nikdy nesedí na zadku potichu celý den.**

Akorát výmluvy neschopné matky nevychovaného dítěte.

Svoje dítě bych do práce vzala - měla bych pro něj dostatek věcí k zabavení a v nejvyšší nouzi i ten mobil. Tvé bych nechtěla potkat ani na hřišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BananovaSusenka
12.4.24 12:06

Vadilo by mi to moc. Stačí když se za kolegyní staví dcera na 20 minut a rozhodí to celý kancl. Nevěřím, že bys pak mohla efektivně pracovat několik dnu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML