Vzít dítě do kanceláře?

BazalkaZelena
11.4.24 21:14

Vzit dítě do kanceláře?

Zdravím. Mám teď dilema. Nemůžu dát dceru do školky a bouchlo mi hlídání a uvažuji, že ji vezmu k nám do kanceláře na pár dní. Vadilo by vám cizí dítě v kanceláři? Dcerka je tedy trochu živější a hlučnější

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
11.4.24 21:15

Mě by to vadilo. Zvlášť na několik dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.24 21:16
@BazalkaZelena píše: Více

Nebrala bych dítě do kanceláře bez souhlasu vedení.

A upřímně mě by to vadilo. Nesnáším cizí děti. Mám ráda pouze neteře a synovce, ostatní mi vadí.

Anonym - chodí tady rodina

• Citovat
  • Upravit
85400
11.4.24 21:17

Tiché nevadilo, živější hodně vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21955
11.4.24 21:18

@BazalkaZelena tak samozřejmě, že ne. Jsi placená za práci a ne hlídání dítěte. Vedení z tebou asi rychle vyběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
11.4.24 21:20

Ano, vadilo by mi. Dite v kancelari nema co delat a pokud by nebylo zbyti, tak bych snesla asi jen hodne a tiche, ktere si sedne a kresli si.
Nicmene si myslim, ze by sis mela vzit osetrovacku, pokud je nemocne, a netahat jej do prace, aby rusilo dalsi lidi.
Pokud mas kancelar sama pro sebe, tak jeste ok, ale napriklad ve sdilene kancelari nebo open space uz by to bylo blbe.
A dalsi vec je, ze obecne tam nema co delat i z hlediska BOZP, pokud by se mu neco stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
11.4.24 21:23

To zalezi…
Jake je dite, kolik mu je, kolik vas tam je, jaky tam je prostor, co delate, co delas, jake mate vedeni…
U nas ve firme by to problem nebyl a deti tam byvaji, jinde to muze byt problem velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
11.4.24 21:27

Nouzové se to dá pochopit, pokud jsou na to vhodné podmínky a dítě tam nelita a neruší ostatní. Zase je vidět snaha situaci řešit jinak než: trhnete si všichni nohou, já si beru volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39009
11.4.24 21:28

No, na par hodin, jeden den asi vyjimecne ano. Ale predem bych se domlouvala s vedenim a s kolegy. Nekolik dni bych uz svym kolegum neudelala. Zalezi, kolik vas v kancelari je. Navic, jestli nemuze do skolky, tak je nemocna? To by mi asi taky vadilo, skolkovy bacily dovedou dospelyho pěkně sejmout. A taky, pro nemocny dite je lepsi byt v klidu a doma, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.4.24 21:30

Nevadilo, protože jsem na děti denně zvyklá.
Dovedu si představit a chápu, že někomu by to vadilo. Není možný HO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.4.24 21:30

Hlučné dítě by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14629
11.4.24 21:31

U nás se to občas děje a problém to není, pokud je potřeba dítě zabavit, dělá to ten, kdo má zrovna volné ruce. Máme všichni děti rádi a mezi sebou nadstandardní kolegiální vztahy. Ale - vždy šlo nárazově o pár hodin. Několik dní za sebou po celý den, to už by mi asi bylo vůči ostatním trochu blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5718

V žádném případě. V dnešní době to ostatně půjde leda v nějakém menším podniku. Pokud si nemůžeš vzít home office, tak leda OČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39009
@Kelsey píše: Více

Mno, tak ve skole je to snad neco uplne jineho, nez v kancelari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BazalkaZelena
11.4.24 21:35

V kanclu je nás 5. Říkala jsem si, že kdyby moc zlobila, že ji pustím pohádky na tabletu. Ale ona tedy nesnáší sluchátka, takže by měli kolegové trochu zábavu :D :D Na home Office bych mohla, ale já nerada pracuju doma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML