Vzít dítě do kanceláře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1794
13.4.24 10:13
@AvajBr píše: Více

Máš pravdu, mě to také nepřestává udivovat. To uvažování, kdy si tam lidi nacpou něco, co ten druhý vůbec neřekl. Aby se pak nad ním mohli povyšovat, že jsou lepší. :pankac: :mrgreen:

Podívej se, když ti to tak řeknu mám hlučné, silně „otravné“ autistické dítě s poruchou intelektu. U takového dítěte je nemožné prácovat na HO. A nechtít spáchat (sebe)vraždu. :pankac:

A teď by záleželo, proč mi dítě nemůže chodit do školky. Je nemocné? Tak s ním budu doma s tím, že se budu výhradně věnovat dítěti.

A pokud z důvodu prázdnin, organizačních důvodů ze strany školky, tak o tom ví člověk dostatečně dopředu, aby se podle toho mohl zařídit.

Ale vůbec jsem netvrdila jako zakladatelka, že si vezmu dítě do práce, aby tam otravovalo ostatní. :cert:

Vždyť mi kolikrát lidé říkají, že se vymlouvám, když si nechci brát dítě i na nějakou tu brigádu se sebou. Právě, aby neobtěžovalo okolí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.24 10:15

Já bych ho šopla do kanclu šéfce/ šéfovi. Vy budete mít klid na práci a šéf se postará. Od toho přeci šéfové jsou, :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
13.4.24 11:16
@Michelle_M píše: Více

Pokud nemáš tři syny, tak jsi tam vzala ne nejmladšího, ale mladšího, ne? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6396
13.4.24 21:55

Zrovna tohle na mě vykouklo na FB, možná řešení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BazalkaZelena
14.4.24 10:31

Jste hrozně netolerantní vůči dětem. A nenávistné. Kde se to v lidech bere.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.24 10:49
@BazalkaZelena píše: Více

Nejvíc nenávistná jsi ty když odmitas být s dítětem doma na Homeofice. To ho nenávidís? Nedokážeš s ním být sama a musíš ho brát mezi lidi. Styd se!

• Citovat
  • Upravit
80283
14.4.24 14:56
@BazalkaZelena píše: Více

drahoušku, děti do práce nepatří, máš výsadu HO, tak ji využij

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102687
14.4.24 16:19
@smile_xxx píše: Více

A nejhorší je srážka s blbcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraEll
16.4.24 20:59

Nevadilo. My máme v kanceláři i místo s hernou pro tento účel. Když sebou musí mít lidi dítě, tak aby mohli pracovat tam, kde se dítě zabaví. Je pro to u nás velká podpora.
Vedení chápe, že lidi mají děti. Za mě je tento přístup a další věci ohledně dětí, co můj zaměstnavatel nabízí, super benefit. A pro mě osobně je to tak 20k, když občas uvažuji, jestli nejít ke konkurenci.

A teď si jdu přečíst diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
AlexandraEll
16.4.24 21:32

No, že by se nedalo na HO s dětma pracovat tak to si troufnu tvrdit, že se dá. Ale záleží jakou práci člověk dělá, jaký má pracovní styl a jestli umí opravdový multitasking. Takže to opravdu není pro každého.
Ale nárazově si myslím, že s nemocným dítětem je lepší HO než jít do práce. Pro to dítě i pro další co potká.
Na prázdniny, nebo něco takového, pokud by nebylo zbytí bych to kombinovala. Protože změna zabaví víc než dítě co na mě kouká jak sedím u pc. Takže jednou HO doma, jednou v herně, jednou v práci, jednou na zahradě,…
A pokud jsou to jen tři dny, to snad doma musí vydržet i naprostý extrovert neschopný práce, pokud si nedá šest kafí s kolegy. (Za covidu to zvládli) To bych volila HO. Obzvlášť když to u vás v práci není běžné.

• Citovat
  • Upravit
131
21.4.24 10:08

U nás v kanceláři děti kolegyně občas bývají, ale často si tam bere vnoučata ředitelka. No mě se hůř soustředí ale jednorázově by mi to nevadilo - víc dní si nedokážu představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí