Vzít dítě sebou do CAR?

871
27.8.13 08:14

Vzít dítě sebou do CAR?

Ahoj holky,
ve středu mě čeká IUI v Reprofitu a náhle nám vybouchlo hlídání pro malého, tak pořád uvažuju, že bych ho vzala sebou, jenže je to takové šílené. Já u dr., pak manžel spermio…a do toho malý někde v čekárně. A do toho nechci ještě prudit s dítětem v centru asistované reprodukce.
Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
27.8.13 08:18

Tak co já jsem chodila do Reprofitu tak to bylo vždy fajn, tak bych se nebála, můžete se s manželem střídat. Ty půjdeš k dr., pak manžel a nakonec ty půjdeš na zavedení. Jestli teda nevadí, že manžel u zavedení nebude. A kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
27.8.13 08:23

@Mišela1 malému je skoro 5 let, tak si říkám, že by to snad zvládl, přemýšlím, že zavolám sestřičce, co ona na to, aby se pak nedivili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.8.13 08:27

Vídala jsem tam děti běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.8.13 08:28

@villa pokud je vychovaný a nebude tam řádit jak Tarzan tak si nemyslím, že by byl problém. My jsme byli s prckem v Gennetu na utz a zvládnout se to dalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
27.8.13 08:30

Supr holky, díky, aspoň nebudu muset někoho shánět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
27.8.13 08:37

Taky jsem tam vídala děti běžně, některé značně nevychované, ale aspoň člověk vidí, do čeho jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
27.8.13 08:41

Úplně v pohodě. Taky jsme to tak jednou dělali. Jednou jsem ji tam měla dokonce i sama a šla se mnou i do ordinace. Byla to tedy jen konzultace, dostala pastelky a malovala si. Na iui taky byla, to je úplně v pohodě. Byla se mnou, manžel šel na odběr, pak jsme šli pryč a za 2 hodiny jsem se vrátila sama, manžel s ní zůstal venku a procházeli se. Ale i v čekárně tam běžně vídám děti, myslím, že to nikomu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
27.8.13 08:43

Vzali jsme malého s sebou (měl 8 měsíců), byl s náma v ordinaci a dokonce se pak šel s náma podívat na ultrazvuk brášků :lol: Jednak jsem neměli hlídání a jednak jsme nechtěli, aby o tom někdo věděl :-) M

• Citovat
  • Upravit
2435
27.8.13 08:57

Já byla na darování vajíček v CARu a dítě jsem měla sebou, platit hlídání kvůli tomu jsem opravdu nechtěla a vše bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.8.13 09:45

Když jsem doprovázela neteř na genetický ultraZVUK, byly tam normálně těhotné maminky se staršími dětmi. :nevim: A součástí toho zařízení je taky CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí