Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
ve středu mě čeká IUI v Reprofitu a náhle nám vybouchlo hlídání pro malého, tak pořád uvažuju, že bych ho vzala sebou, jenže je to takové šílené. Já u dr., pak manžel spermio…a do toho malý někde v čekárně. A do toho nechci ještě prudit s dítětem v centru asistované reprodukce.
Co mám dělat?
Tak co já jsem chodila do Reprofitu tak to bylo vždy fajn, tak bych se nebála, můžete se s manželem střídat. Ty půjdeš k dr., pak manžel a nakonec ty půjdeš na zavedení. Jestli teda nevadí, že manžel u zavedení nebude. A kolik je malému?
@Mišela1 malému je skoro 5 let, tak si říkám, že by to snad zvládl, přemýšlím, že zavolám sestřičce, co ona na to, aby se pak nedivili.
@villa pokud je vychovaný a nebude tam řádit jak Tarzan tak si nemyslím, že by byl problém. My jsme byli s prckem v Gennetu na utz a zvládnout se to dalo
Taky jsem tam vídala děti běžně, některé značně nevychované, ale aspoň člověk vidí, do čeho jde ![]()
Úplně v pohodě. Taky jsme to tak jednou dělali. Jednou jsem ji tam měla dokonce i sama a šla se mnou i do ordinace. Byla to tedy jen konzultace, dostala pastelky a malovala si. Na iui taky byla, to je úplně v pohodě. Byla se mnou, manžel šel na odběr, pak jsme šli pryč a za 2 hodiny jsem se vrátila sama, manžel s ní zůstal venku a procházeli se. Ale i v čekárně tam běžně vídám děti, myslím, že to nikomu nevadí.
Vzali jsme malého s sebou (měl 8 měsíců), byl s náma v ordinaci a dokonce se pak šel s náma podívat na ultrazvuk brášků
Jednak jsem neměli hlídání a jednak jsme nechtěli, aby o tom někdo věděl
M
Já byla na darování vajíček v CARu a dítě jsem měla sebou, platit hlídání kvůli tomu jsem opravdu nechtěla a vše bylo v pohodě.
Když jsem doprovázela neteř na genetický ultraZVUK, byly tam normálně těhotné maminky se staršími dětmi.
A součástí toho zařízení je taky CAR.