Zkušenost s NK buňkami

195
17.8.13 12:41

Zkušenost s NK bunkami

Ahoj holky zajímala by mně Vaše zkušenost se zvýšenou buněčnou imunitou – NK buňkami, jde o to mám je zvýšeně ale ne v reprodukčním bloku tj. proti sppermiím, ováriím apd. ne  – proto mi doktorka gynekoložka říkala, že s nimi nic nebude dělat, nicméně imunoložka mi řekla že je možné že nemohu otěhotnět z důvodu že tělo se uhnízdění brání a vše cizí napadne…teď mám jít na IVF a říkám si jestli to není zbytečné a moje tělo embryo stejně nepřijme, jestli nemám zkusit ještě před tím vyměnit lékaře – gynekologa popřípadě jít za nějakým homeopatem prosím poradte do zítřka se mám rozhodnout a bud píchnout injekci a začít s IVF nebo to ještě odložit, pročítám různé diskuze ale na toto téma tu toho moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
17.8.13 13:49

No pokud máš zvýšenou NK aktivitu, tak se tělo nejspíš bude bráni uhnízdění embrya. Většinou se před IVF a cca do 12 týdne bere prednison nebo jiný lék na potlačení imunity. Určitě bych do IVF nešla a změnila lékaře. Imunoložka určitě napsala i nějaké doporučení co se léků týče, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.8.13 13:58

No právě že ne imunoložka mi nedoporučila léky žádné že z jejich hlediska léčba není nutné no a gynekoložka mi řekla, že pokud je reprodukční blok OK také není potřeba léčit ale pokud si o tom čtu něco na netu tak tam se zase píše něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.8.13 13:59

..jo jinak aktivitu zvýšenou nemám já mám zvýšenou subpopulace tj. zvýšené množství buněk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
17.8.13 14:56

Aha…no tak když se oba lékaři shodli, že není potřeba léčby, tak to asi bude v pohodě ne? Ono je občas lepší neřešit a nepátrat :hug:
Záleží jaký máš jinak pocit ze svých doktorů. Pokud o nich pochybuješ, tak je asi něco špatně… můžeš požádat o názor jiného doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.8.13 15:03

@yweta já nevím už jsem z toho všeho pěknej psychouš… :zed: navíc jsem měla začít stimulovat a MS jsem dostala 2 dny opožděně a navíc ji mám ted slabou takže si ani nemohu píchnout ty hormony protože sestřička mi řekla až za plného krvácení a já nevím jestli to tento cyklus „řádně“ dostanu nebo ne zatím jsem to vždy dostala ale asi jak jsem z toho všeho vystresovaná tak se mi to i opozdilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
17.8.13 19:45

To pracují nervy. Neboj bude to dobrý. Mrcha určitě dorazí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie