Vzít jakoukoliv práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vzala bych, co by šlo a přitom hledala dál, stejně budeš mít zkušebku ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych cokoliv za co je víc peněz než sociální podpora a hledala dál ![]()
Ono pokud musíš pravidelně jezdit do školy, tak to se budou cukat všichni zaměstnavatelé, kde nejsou volně plánované směny, takže je možný, že na lepší práci než je někde v Tescu na kase nebo úklid, nebo nějaká brigáda, kde si plánuješ směny víc ty, to jen tak nebude. Záleží, po čem paseš.
Taky záleží co studuješ, co máš už ukončené, co můžeš zaměstnavateli nabídnout, prostě klasika, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu VŠ studujes jak?
Tak pokud jsi student a nestudujes dalkove, bude se hledat spatne. Cokoli bych nebrala, pokud by se to dalo utahnout i jinak, coz u vas moc nevypada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 Přesně tak bych to taky udělala. Jen je pak trochu problém s chozením na pohovory..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen studuji kombinovaně. Jeden pátek za 14 dní ve škole. Ale pojišťovně bylo jedno jestli jsem student denního nebo kombinovaného, chtěli jen název školy.
děkuji všem za odpovědi, budu hledat dál a teď už i mimo obor.
![]()
- Citovat
- Upravit
Vzala bych cokoliv a během toho si případně hledala jinou práci. Hodně štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@blumen studuji kombinovaně. Jeden pátek za 14 dní ve škole. Ale pojišťovně bylo jedno jestli jsem student denního nebo kombinovaného, chtěli jen název školy.
děkuji všem za odpovědi, budu hledat dál a teď už i mimo obor.![]()
Manzel takto taky studoval, jeden patek za 14 dni a vikend. Ale nejdriv mel praci a az pak se rozhodl dal studovat. Ale slo to ![]()
Ale slo to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si člověk potřebuje vydělávat, tak se logicky nabízí vzít prostě cokoliv. Taky jsem to samozřejmě udělala. Jenže jsem se manuální práci mimo obor zahrabala a nemůžu se vyhrabat ven a najít práci, která by mě bavila a nebyla ve fabrice, obchodě apod. Bohužel, takhle ale funguje pracovní život. ![]()
- Citovat
- Upravit
Kromě práce na E55 a poskytování služeb v sado-maso salónech bych vzala cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud si člověk potřebuje vydělávat, tak se logicky nabízí vzít prostě cokoliv. Taky jsem to samozřejmě udělala. Jenže jsem se manuální práci mimo obor zahrabala a nemůžu se vyhrabat ven a najít práci, která by mě bavila a nebyla ve fabrice, obchodě apod. Bohužel, takhle ale funguje pracovní život.
Presne, to mi rikal manzel kdysi, kdyz byl dlouho bez prace. Ze by se tim, kdyby vzal treba v praci v marketu zahrabal a nevyhrabal, protoze jak to mas v zivotopise, tezko se pak jde na jinou pozici… nas netlacili penize, casem doatal pozici, co chtel, ale nebylo to hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tez jsem vzala horsi a postupne se drapala hore (po deckach jsem vzala brigadu ve skolkove jidelne, prestoze jsem mela vetsi vzdelani nez vyucene kucharky a musela delat pod jejich velenim). Zacla jsem manualni praci, ale uz je to pryc. Uz si muzu vybirat. V lete jsem odmitla nekolik nabidek. Pro me je potupne a nepripustne zustat na UP nebo zustat po rodicaku doma.
Trvalo to rok a pak rok a pul. Nez jsem se posunula jinam. A skolu mam vikendovou. Praci mi nerusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tři měsíce hledám práci v mém oboru, pár nabídek jsem našla, které se mi líbily. Tak jsme na ně zareagovala, zašla na osobní pohovor a vypadalo to už velmi nadějně, ale nakonec mi přišel email, že buď vybrali jiného kandidáta a nebo že zatím zůstává vše při starém a ozvou se mi, až budou někoho hledat…

Jsem z toho už dost nešťastná, mám brigádu, která je ale tak mizerně placená, že mi přijde pomalu ztráta času tam chodit, ale každá koruna se hodí. Navíc si to uvedu do praxe.. Žiju z úspor, ale je mi jasné, že to takhle už dlouho nepůjde.
Zdravotní pojištění řešit nemusím, protože jsem vedená jako student. Studuji VŠ, kam musím jednou za 14 chodit a to je další kámen úrazu, kdekoliv tohle řeknu, tak mi odpoví, že potřebují někoho na každý den
Co byste dělaly Vy v mém případě?
Počkat, až se objeví další nabídka. To může trvat klidně měsíc, ale třeba i rok,
nebo vzít cokoliv jiného. Mít stálý příjem, udržet si svůj životní standard. Peníze budou potřeba, plánujeme rekonstrukci bytu..
Děkuji za zachování anonymu, pro mne citlivé téma.