Mám si vzít postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.21 19:03

VZÍT SI POSTINOR NEBO NE

Mám dotaz, riskovaly byste možné otěhotnění? Přítel neví zda-li se do mně při sexu trošku neudělal, údajně není zvyklý se hlídat. Bylo to už napodruhé a on mi tvrd, že neví, že možná jen trošku. Já nic neberu a nikdy jsem nebrala ze zdrav. důvodů antikoncepci. Vím, že jsem si jednou kdysi dávno kupovala pilulku pro jstitu proti početí, našla jsem si, že se dá použít i třetí den, sice to bude tak tak s menším účinkem, ale lepší něco jak nic. Je to ale drahé a my se známe chvíli, on by rád jen sex nic víc z toho stejně myslím nebude vztah, takže to z mojí strany stejně vidím na rozchod.Je mi už dost přes 40 roku a tvrdí mi, že stejně neotěhotním v mém věku. Já si ale přesto myslím, že pokud žena menstruuje, tak riziko tu je. Mám už dvě dospělé děti, tak plodná jsem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1148
31.1.21 19:05

V tomhle veku bych ocekavala trochu rozumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
31.1.21 19:07

Co to je dost přes 40? Prášek po bych si asi pro jistotu vzala, ale je fakt že 95 %vajicek je ve věku dost přes 40 úplně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
31.1.21 19:12

Doufám ze své děti si vychovala jinak než tvoji rodiče vychovali tebe. Nic proti ale ve více jak 40 riskovat těhotenství ještě s někým s kým říkáš ze nic jiného nebude? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.1.21 19:14

„je to ale drahé“? To Jako postinor? Píšeš že je ti přes 40 a nedate s chlapem dohromady 500? Tak si priste kupte kondomy za 50 a nemusíte nic řešit.
Být tebou tak si ho koupím, protože kdybys náhodou byla těhotná tak potrat je jeste o řád dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 19:15
@karkarka píše:
Co to je dost přes 40? Prášek po bych si asi pro jistotu vzala, ale je fakt že 95 %vajicek je ve věku dost přes 40 úplně k ničemu.

No 47let a tvrdí mi, že zatím s ním žádna těhotná nebyla mimo manželky a přítelkyně, kde to plánovali. Jenže já otěhotněla zamlada i na konci menstruačního cyklu, kde je to málo pravděpodobné. Ted nevím jistě jestli se do mě udělal, on sám to neví, pokud ano tak malinko, mohl to být jen ten preejakulát a z toho bych pak musela být těhotná pořád a nic, vždy jsem spoléhala na partnera v tomto.

• Citovat
  • Upravit
37124
31.1.21 19:18

Jo vzala bych si piluli a promiň, cekala jsem dotaz od pubertacky, ne matky od dětí :roll: když už teda opominu těhotenství, to se dá ještě napravit, když se stane nehoda. Ale co nějaká ochrana proti pohlavním nemocem? Jste spolu chvíli a už tak riskujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 19:20

VZÍT SI POSTINOR NEBO NE

@Markéta188 píše:
Doufám ze své děti si vychovala jinak než tvoji rodiče vychovali tebe. Nic proti ale ve více jak 40 riskovat těhotenství ještě s někým s kým říkáš ze nic jiného nebude? :zed:

No tak žádny chlap nechce používat kondom, ale aspon se hlídali a uhlídali, jenže tento se hlídat nechce.Jo máte pravdu, už z toho titulu jaký je sobec to s ním skončím.

• Citovat
  • Upravit
15117
31.1.21 19:20
@Anonymní píše:
No 47let a tvrdí mi, že zatím s ním žádna těhotná nebyla mimo manželky a přítelkyně, kde to plánovali. Jenže já otěhotněla zamlada i na konci menstruačního cyklu, kde je to málo pravděpodobné. Ted nevím jistě jestli se do mě udělal, on sám to neví, pokud ano tak malinko, mohl to být jen ten preejakulát a z toho bych pak musela být těhotná pořád a nic, vždy jsem spoléhala na partnera v tomto.

V tomhle věku už jsi z 99,9%neplodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 19:23
@Kriss Tina píše:
Jo vzala bych si piluli a promiň, cekala jsem dotaz od pubertacky, ne matky od dětí :roll: když už teda opominu těhotenství, to se dá ještě napravit, když se stane nehoda. Ale co nějaká ochrana proti pohlavním nemocem? Jste spolu chvíli a už tak riskujes?

Já vím, opravdu žádný z mých ex přítelů nechtěl používat kondom, chlapům to vadí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.21 19:25

VZÍT SI POSTINOR NEBO NE

@karkarka píše:

To mi on tvrdí taky, dá se to nějak zjistit na gyndě nějakým testem?

• Citovat
  • Upravit
186
31.1.21 19:36

Tak dle věku bych usuzovala, že víte kdy máte plodné dny, které se po 36 dost snižují. Spočítejte si kolikátý den jste od 1d ms. Jako ve vašem věku je riziko menší a pokud nejste 12až 17dc bych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 19:40
@Evička.ok píše:
Tak dle věku bych usuzovala, že víte kdy máte plodné dny, které se po 36 dost snižují. Spočítejte si kolikátý den jste od 1d ms. Jako ve vašem věku je riziko menší a pokud nejste 12až 17dc bych byla v klidu.

menstruaci jsem měla začátek 11.1.,tak nevím jak se to počítá, ale jak již psala otěhotněla jsem ve 20ti letech na konci ní a to je riziko malé

• Citovat
  • Upravit
5913
31.1.21 19:47
@karkarka píše:

To je bezva a co to jedno procento? Na to bych se nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
31.1.21 19:48
@Anonymní píše:
Já vím, opravdu žádný z mých ex přítelů nechtěl používat kondom, chlapům to vadí.

Ale nevadi, to jsou výmluvy. Ještě by si ho rádi vzali, kdybys rekla, ze jinak nic nebude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí