Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. znama mi říkala. ze VZP přispívá detem na helmy. prispiva na lyžařský výcvik…sportovní masáže…jsem asi slepá. ale ani jedno nevidim…nevíte prosím někdo. jak to je? dekuju
@baculkaji vím jen o tomhle https://www.vzp.cz/…ove-aktivity
Podle mě na to přispívá jiná pojišťovna než VZP. Včera o tom mluvili ve zprávách.
@baculkaji Zaregistruj se do Klubu pevného zdraví u VZP…a dostaneš kartičku. Primo v pojišťovně ti poradí nač můžeš čerpat
To vzp nemá, má jen něco na sportovní aktivity. Já to využila třeba na synovo fotbal.
Ahoj, vzp tohle nema. Teď jsem prihlasovala dceru k jiné pojišťovně, abych nějaké příspěvky využila… mají jen příspěvek na nějakou pravidelnou sportovní aktivitu. Chybí mi tam třeba i příspěvek na tábor, který mají snad všechny ostatní pojišťovny…
@Sachmetkaa píše:
Ahoj, vzp tohle nema. Teď jsem prihlasovala dceru k jiné pojišťovně, abych nějaké příspěvky využila… mají jen příspěvek na nějakou pravidelnou sportovní aktivitu. Chybí mi tam třeba i příspěvek na tábor, který mají snad všechny ostatní pojišťovny…
Na druhou stranu- z pohledu z venčí je to v podstatě jediné kriterium, které vidí pacient jako rozdíl mezi pojištovnami. Bohužel.
Pro mě je zásadní, že s VZP jsou nejmenší problémy se schvalování speciální léčby, což laik z venku nevidí.
@baculkaji píše:
Dobrý den. znama mi říkala. ze VZP přispívá detem na helmy. prispiva na lyžařský výcvik…sportovní masáže…jsem asi slepá. ale ani jedno nevidim…nevíte prosím někdo. jak to je? dekuju
Po kolikáte decce bílého to bylo? Kámošky toho někdy u vína nakecaj, VZP přispívá tak leda sobě do kapsy, vše ostatní sou reklamní manýry.