VZP příspěvky pro maminky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VZP příspěvky pro maminky
Ahoj holky,
využila jste některá příspěvek pro maminky od VZP? Na co jste ho využila? Na stránkách se zmiňují i o pomůckách ke kojení. Chtěla bych si pořídit kojící polštář, ale nevím, jestli je to úplně pomůcka ke kojení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mili_h Zkus se zeptat přímo na pobočce, ale na internetu je to konkrétně vypsané na co přispívají a koukám že na screening to neuplatníš stejně jako já protože jsme byli loni.
Příspěvek je možné využít na jednu nebo více aktivit v tomto programu (v rámci jednoho těhotenství)
do celkové výše 1 000 Kč:
na prvotrimestrální screening
na podpůrné aktivity těhotných nebo kojících žen (vhodná pohybová aktivita v těhotenství, kurz přípravy k porodu pořádaný porodnicí, ochranné pomůcky pro doprovod u porodu, kompresivní těhotenské punčocháče, pomůcky ke kojení - absorpční prsní vložky, kontaktní kojicí kloboučky, chrániče prsních bradavek, tampony do podprsenky, formovače bradavek, odsávačky mateřského mléka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na screening a protože s malou chodíme na plavání, tak jsem využila i příspěvek 500 na sebe a 500 na malou za plavání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mela právě screening u svého gynekologa zadarmo. Zmiňované pomůcky ke kojení taky nepotřebuji, kojím ještě pořád prvního prcka a mám to slušně rozjeté.
Pravidelné, organizované plavání je pro mě nereálné právě kvůli malému. Jediného co bych využila je fakt ten kojo polštář nebo třeba vitamíny. Psala jsem na pojistovnu email před dvěma dny, ale zatím žádná odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky psala. Jestli by nemohla být kojící podprsenka… Screening jsem využila už loni, ale to se přispívalo jen 500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zítra se chystám do obchodu, tak před tím hrnku na tu infolinku. ![]()
@lupilka.cz A kdy jsi jim psala? Já už 13.2. a zatím nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lupilka.cz jo podprsenka by taky nebyla špatná to je fakt ![]()
Mě by se hodilo třeba proplacení Aniballu, ale to je asi dosti nereálné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mili_h Kupovala jsem si za tenhle příspěvek kojicí polštář. Bez problému ho proplatili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už mi odepsali, že na kojo polštáře ani vitamíny letos nepřispívaj. Jen to, co tam mají přímo uvedené. Tak si asi pořídim novou odsávačku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mili_h to vám řekli, že na vitamíny nepřispívaj? já tam volala na konci ledna a řekli mi, že na vitamíny určitě přispívají
ještě mi schválně říkala, že přispívají tisíc korun a že to lze kombinovat, takže kdybych např. za screening zaplatila 800,–Kč, tak mám určitě donést ještě účtenku za vitamíny v minimální hodnotě 200,–Kč a že mi to proplatí taky
bavíme se o VZP? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mili_h píše:
Zítra se chystám do obchodu, tak před tím hrnku na tu infolinku.
@lupilka.cz A kdy jsi jim psala? Já už 13.2. a zatím nic.
Psala jsem 15.2. Tak uvidím. No ale koukám, že zkrouhnou, co můžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKatka23 Dnes mi přímo z emailu info@vzp.cz napsali : Na kojící polštáře ani na vitamíny pro těhotné letos nepřispíváme.
Tak já teda nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit