Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono asi záleží, taky jakou rychlostí a jak dlouho se courá předehra..pak jsou asi 2 hodiny raz dva…
Mému manželoj stačí taky málo a už mu stojí.
Stačí polibek, pohlazení nebo mu jen řeknu, že mám na to velkou chuť a je to.
Já mam taky super chlapa nejen, že ho má fakt tvrdýho
ale fakt krásnýho
po 8 letech se nemůžu vynadívat
a jak dlouho trvá sex? to záleží jak chcem oba někdy dlouho někdy jen 15-20 minut.je perfektní v tom, že vnímá mě záleží mu na tom abych já byla uspokojená takže v první chvili děláme co bere mě a pak dělám to co má rád on
víte jak to myslím
my jedem bez předehry prostě se otřu a už stojí
a vydrží stát a po sexu mu na něj háču ručník
takže se i pobavíme..
@kissi píše:
Taky vás nebaví sex, když trvá moc dlouho?
S ex me to nebavilo se soucasnym pritelem je to o necem jinem, ale jsme spolu rok a pulo, takze je to jeste takove to
, nicmene s ex me to v podstate nebavilo nikdy, vzdycky byl strasne rychle a neexistovalo zadne prirazeni ani akcnejsi sex, to me serval, ze to chci mit rychle za sebou…coz nekdy sice byla prvda, ale ve vetsine pripau jsem si to s nim chtela proste uzit…bohuzel vysledem 0…
Ehm, stačí, když se mu zadívám přímo do očí nebo se šibalsky pousměju. Nikdy jsem mu ho nemusela stavět, protože je v plném pozoru okamžitě - někdy mě trochu mrzí, že to není moje práce. Vydrží celou dobu styku, změny poloh nevadí a dokonce i po ejakulaci ho má tvrdého a může pokračovat, což někdy vede k tomu, že styk vlastně pokračuje k jeho druhé ejakulaci. No, obecně dlouhý sex moc nemusím, ale ono je to jiné ve všední den, kdy chlap vstává ve 4 ráno nebo o víkendu, kdy si můžem hrát. A záleží na náladě.
S mým přítelem sem 2 a půl roku. Za celou tu dobu sem orgasmus při sexu měla tak 5krát
Je hrozně rychle a mě to prostě nestačí
když mám chut tak si musím pomoct sama
Kvůli tomu mě ten sex už vůbec nebaví..Máme spolu tříměsíční miminko takže vůbec neuvažuji o tom že bych ho třeba podvedla..
@Anonymní píše:
S mým přítelem sem 2 a půl roku. Za celou tu dobu sem orgasmus při sexu měla tak 5krátJe hrozně rychle a mě to prostě nestačí
když mám chut tak si musím pomoct sama
Kvůli tomu mě ten sex už vůbec nebaví..Máme spolu tříměsíční miminko takže vůbec neuvažuji o tom že bych ho třeba podvedla..
No, pokud je hrozně rychle, co tak udělat to tak, že ty začneš u sebe dřív (on se může dívat) a když už budeš blízko orgasmu, zapojí se i on (tedy myslím styk) a určitě pokud by se díval, byl by tak vzrušený, že byste mohli být oba současně
Načasovat to jde, já třeba umím na manžela počkat a on na mě (tedy lépe to jde mě)… ![]()
@Apaji píše:
No, pokud je hrozně rychle, co tak udělat to tak, že ty začneš u sebe dřív (on se může dívat) a když už budeš blízko orgasmu, zapojí se i on (tedy myslím styk) a určitě pokud by se díval, byl by tak vzrušený, že byste mohli být oba současněNačasovat to jde, já třeba umím na manžela počkat a on na mě (tedy lépe to jde mě)…
To já na manžela počkat neumím.
Ale on na mě jo.
![]()
Jak napsal jedenznámý sexulog: „nejdříve stačí k erekci pouhá myšlenka, později je nutná intenzivní fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky“
JÁ si nemůžu pomoct a asi budu muset někoho navštívit, protože ihned po orgasmu schnu a nebaví mě to. I když bych kolikrát chtěla, ale prostě to nejde.
@Kamča.dalmatinka píše:
U nás je to hned. Zvruší ho jen šáhnua stojí v plném zbroji. naštěstí tak dlouho i vydrží
u nás je to úplně to samé
![]()
Stačí se podívat, obejmout, sednout a stojí a pěkně tvrdě a dlouho ![]()
@syselinka píše:
No můj přítel je černoch, takže bych občas ráda měla impotenta..přítelovi stojí jen co zjistí, že by něco mohlo být a vydrží dlouho a nejlíp několikrát denně
Můžu se jen tak ze zvědavosti zeptat, má ho fakt tak velkýho jak se všude o černochách píše? Kolikrát když vidím ty fotky, tak si říkám zlatej porod teda ![]()
tak to bych zdechla