Vzrušivost partnera/ů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.13 08:19
@Anonymní píše:
Přítel je skoro o 20 let starší než já a stojí mu pořád :lol: milujeme se cca 2 hodiny

tak to bych zdechla :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13376
3.5.13 08:19
@Anonymní píše:
tak to bych zdechla :lol: :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
3.5.13 08:21

Ono asi záleží, taky jakou rychlostí a jak dlouho se courá předehra..pak jsou asi 2 hodiny raz dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.5.13 08:23

Mému manželoj stačí taky málo a už mu stojí. :lol: Stačí polibek, pohlazení nebo mu jen řeknu, že mám na to velkou chuť a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 08:27

Já mam taky super chlapa nejen, že ho má fakt tvrdýho :)ale fakt krásnýho :D po 8 letech se nemůžu vynadívat :D a jak dlouho trvá sex? to záleží jak chcem oba někdy dlouho někdy jen 15-20 minut.je perfektní v tom, že vnímá mě záleží mu na tom abych já byla uspokojená takže v první chvili děláme co bere mě a pak dělám to co má rád on :D víte jak to myslím :D my jedem bez předehry prostě se otřu a už stojí :D a vydrží stát a po sexu mu na něj háču ručník :D takže se i pobavíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.5.13 08:43
@kissi píše:
Taky vás nebaví sex, když trvá moc dlouho?

S ex me to nebavilo se soucasnym pritelem je to o necem jinem, ale jsme spolu rok a pulo, takze je to jeste takove to :srdce: :srdce: :srdce:, nicmene s ex me to v podstate nebavilo nikdy, vzdycky byl strasne rychle a neexistovalo zadne prirazeni ani akcnejsi sex, to me serval, ze to chci mit rychle za sebou…coz nekdy sice byla prvda, ale ve vetsine pripau jsem si to s nim chtela proste uzit…bohuzel vysledem 0…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.5.13 08:56

Ehm, stačí, když se mu zadívám přímo do očí nebo se šibalsky pousměju. Nikdy jsem mu ho nemusela stavět, protože je v plném pozoru okamžitě - někdy mě trochu mrzí, že to není moje práce. Vydrží celou dobu styku, změny poloh nevadí a dokonce i po ejakulaci ho má tvrdého a může pokračovat, což někdy vede k tomu, že styk vlastně pokračuje k jeho druhé ejakulaci. No, obecně dlouhý sex moc nemusím, ale ono je to jiné ve všední den, kdy chlap vstává ve 4 ráno nebo o víkendu, kdy si můžem hrát. A záleží na náladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.13 09:26

S mým přítelem sem 2 a půl roku. Za celou tu dobu sem orgasmus při sexu měla tak 5krát :think: Je hrozně rychle a mě to prostě nestačí :oops: když mám chut tak si musím pomoct sama :? Kvůli tomu mě ten sex už vůbec nebaví..Máme spolu tříměsíční miminko takže vůbec neuvažuji o tom že bych ho třeba podvedla..

• Citovat
  • Upravit
5455
3.5.13 09:31
@Anonymní píše:
S mým přítelem sem 2 a půl roku. Za celou tu dobu sem orgasmus při sexu měla tak 5krát :think: Je hrozně rychle a mě to prostě nestačí :oops: když mám chut tak si musím pomoct sama :? Kvůli tomu mě ten sex už vůbec nebaví..Máme spolu tříměsíční miminko takže vůbec neuvažuji o tom že bych ho třeba podvedla..

No, pokud je hrozně rychle, co tak udělat to tak, že ty začneš u sebe dřív (on se může dívat) a když už budeš blízko orgasmu, zapojí se i on (tedy myslím styk) a určitě pokud by se díval, byl by tak vzrušený, že byste mohli být oba současně :mrgreen: Načasovat to jde, já třeba umím na manžela počkat a on na mě (tedy lépe to jde mě)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.5.13 09:38
@Apaji píše:
No, pokud je hrozně rychle, co tak udělat to tak, že ty začneš u sebe dřív (on se může dívat) a když už budeš blízko orgasmu, zapojí se i on (tedy myslím styk) a určitě pokud by se díval, byl by tak vzrušený, že byste mohli být oba současně :mrgreen: Načasovat to jde, já třeba umím na manžela počkat a on na mě (tedy lépe to jde mě)… ;)

To já na manžela počkat neumím. :oops: Ale on na mě jo. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
3.5.13 09:48

věk

Jak napsal jedenznámý sexulog: „nejdříve stačí k erekci pouhá myšlenka, později je nutná intenzivní fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky“

• Citovat
  • Upravit
2390
3.5.13 09:57

JÁ si nemůžu pomoct a asi budu muset někoho navštívit, protože ihned po orgasmu schnu a nebaví mě to. I když bych kolikrát chtěla, ale prostě to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
3.5.13 10:48
@Kamča.dalmatinka píše:
U nás je to hned. Zvruší ho jen šáhnu :mrgreen: a stojí v plném zbroji. naštěstí tak dlouho i vydrží :mrgreen:

u nás je to úplně to samé :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.5.13 10:55

Stačí se podívat, obejmout, sednout a stojí a pěkně tvrdě a dlouho :dance:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
3.5.13 11:03
@syselinka píše:
No můj přítel je černoch, takže bych občas ráda měla impotenta..přítelovi stojí jen co zjistí, že by něco mohlo být a vydrží dlouho a nejlíp několikrát denně :roll:

Můžu se jen tak ze zvědavosti zeptat, má ho fakt tak velkýho jak se všude o černochách píše? Kolikrát když vidím ty fotky, tak si říkám zlatej porod teda 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky