Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Velikost se zde probírala často, ale mě by zajímala vzrušivost vašich partnerů?
Co je třeba nejlépe a nejrychleji vzruší?
Jak dlouho to trvá než se jim úplně postaví, od chvíle, co se jim začnete věnovat?
Postaví se jim úplně na maximum?
Vydrží jim erekce i během změny poloh, nebo než se přeskupíte nebo jen odběhnete na moment? atd atd?
Vím, že sem zvědavá, ale zajímá mě to i kvůli vlastní zkušenosti ![]()
Vždycky jsem měla přítele, kteří měli nějaký problém… třeba jim to trvalo dlouho než se jim postavil, během výměny poloh pokud to chvilku trvalo jim třeba opadl nebo jen se zaměřila pozornost na něco jiného (telefon, zvuk z venku apod.). Teď mám nového přítele, který je přesný opak těch předchozích…stačí málo a už se vzruší. Například jen ho lehce pohladím přes tělo, líbáme se, opřu se o něj, převlékám se před ním, sehnu se atd. A pak pokud se mu postaví, tak nejen že je to úplně na tvrdo (žádný napůl tvrdý neexistuje), ale je to i jakoby ho vůbec nic nerozptylovalo. Jednou nás během milování přerušil telefon (volala má šéfová), který trval asi 10 minut, no a když sem se vrátila on ležel v posteli a pořád mu stál??? Zajímá mě, co z toho je vlastně více taková norma, jestli „padavky“ nebo vzrušivci ![]()
U nás je to hned. Zvruší ho jen šáhnu
a stojí v plném zbroji. naštěstí tak dlouho i vydrží ![]()
U nas je problem ten, ze partner je velice rychly a ja velice pomala v kazdem ohledu sexu ![]()
@Anonymní píše:
U nas je problem ten, ze partner je velice rychly a ja velice pomala v kazdem ohledu sexu
Také jsem měla vždy rychlíky :-/ Teď jsem ráda, že se to pomalu zlepšuje (třeba na po druhé/třetí) ![]()
U nás se též vzruší okamžitě a vydrží dlouho
Málokdy se stane že by opadl to by musel bejt moooc unavenej a to my zase řekne předem ![]()
@yogistka píše:
Také jsem měla vždy rychlíky :-/ Teď jsem ráda, že se to pomalu zlepšuje (třeba na po druhé/třetí)
hmm to snad ne, kdyz mame chvili do svatby ![]()
Stačí ta myšlenka že se něco chystá a už stojí
s tím jsem nikdy neměl naštěstí problém, asi mám šikovnou přítelkyni ![]()
@Anonymní píše:
hmm to snad ne, kdyz mame chvili do svatby
No ale vzpomínám si velice živě, že jednoho super bleska jsem na chvilku měla
To jsem ho chtěla jen na chvilku poškádlit a nažhavit jakmile jsem ho vzala do pusy, tak se udělal
![]()
Podle mne je norma ten tvůj poslední přítel. Anebo jsem šťastná to žena
nikdy jsem teda neměla tu čest s impoušem.
No můj přítel je černoch, takže bych občas ráda měla impotenta..přítelovi stojí jen co zjistí, že by něco mohlo být a vydrží dlouho a nejlíp několikrát denně ![]()
@kissi píše:
Taky vás nebaví sex, když trvá moc dlouho?
jednou jsem takoveho mela, ten jel snad hodinu a pul
jak dva kralici ![]()
Jinak meho chlapa se staci dotknout na patricnych mistech a uz je v pozoru
prozatim nemame problem ![]()
@Anonymní píše:
jednou jsem takoveho mela, ten jel snad hodinu a puljak dva kralici
Jinak meho chlapa se staci dotknout na patricnych mistech a uz je v pozoru
prozatim nemame problem
Tý jo, po hodině a půl bych měla týden regeneraci:D
Přítel je skoro o 20 let starší než já a stojí mu pořád
milujeme se cca 2 hodiny