Můj vztah s mámou

Anonymní
27.4.25 09:43

Vztah s mamou

Ahoj holky, dopredu rikam ze to bude moc dlouha zprava ale nemam komu se vypovidat, pro hodne lidi jsem vrba ale kdyz potrebuju ja nikdo tu neni nebo spis je mi trapny to nekomu rict. Tak abych zacla. Mama je starsi rocnik v duchodu ale pracuje. S mamou mam krasny vztah. Kdyz potrebuje mama pomoct sem tu pro ni ohledne dr a vetsinou ji to vse resim ja protoze mama neco resit ohledne dr je sni hrozny takze to vse hlidam(ma astma musi chodit pravidelne k dr)
No a mama zacla sledovat videa na youtube zacla chatovat tam s cizincema ktere nezna pak zacla sdilet take nake sve videa ale ne sebe ale proste veci co ma rada. Kdyz mi otom povida vzdy rikam at si dela co chce jen at nesdili me a me dite nikam taklen kor na tehle siti kde to siri mezi cizincema, tak mi vzdy rekla, ze neni pitoma, ze vi ze tam kazdej keca, ze taky keca kolikrat, ze to ma pro zabavu. Neresila sem rikam si bavi ji to. Je to neskodny. Ale do vcera kdy sem se sla podivat na jeji profil a nasla sem tam video kde sem ja a nekdo me hodne blizky co mi zemrel takze pro me velmi bolestne a mama to sdilela video ktere bylo moje soukrome ktere videli maximalne moji pratele. A pak me dosralo co sem videla dal video meho ditete. Me nevadi kdyby si dala fotku na fb treba kde ma ten profil vazne zamceny a vidi to jen lidi co ona zna dobry nejsem zas takovej hrotitel ale kde ona chatuje s cizincema muzou to byt naky uchylaci a ona tam da moje maly dite. No napsala sem ji ne milou zpravu a i pod ty videa at to okamzite smaze. Pak sem ji poslala sms jestli to nesmaze zrusim ji ten ucet a zrusim internet(internet je na me psany platim to idkyz tam neziju) byla sem tak vytocena protoze mi ani nic nerekla a pak jeste ty komentare tam. A ona mi na to odepsala primo tohle: Smažu auz mi nechoď na oči!!! A klidně si sežer z ten internet končím sebou stojíte všichni za hovno
Jenom proto, ze sem si dovolila napsat ze tam nebude sdilet moje fotky videa a neho ditete a ze zrusim internet. Nebyla sem sprosta nic a dostala sem takovou zpravu tak sem ji napsala asi vite co, ze neni normalni ze tohle pise a takovy a ona mi napsala ze pro me chcipla
Coz tohle me totalne odrovnalo.
Mama je na tom youtube doslova zavisla je na tom nalepena porad ikdyz sme u ni porad proste. Rikala sem si, ze je to neskodny ze ji to bavi tak at kouka ale co ted predvadi co mi napsala stim se nedokazu smirit.
Napsala sem ji svoje k tomu a ze teda vidim jak by ji bylo i jedno nevidet sve vnouce no uz mi neodepsala.
A ted dalsi vec mama mela mamu a ta se k ni od mala nechovala hezky bydleli sme spolecne takze sem i v dospelosti videla jak se baba hnusne chova k mame i bez priciny. A me proste ted prijde, ze mama zacina byt cela baba. Tohle neni jediny vystup mami bohuzel. Jednou me vyhodila z navstevy kdyz sem treba nechtela domu jidlo tak me vyhodila jak me nechce nikdy videt.
Jenze ja sem splachovaci ale jen vuci mame mam jen ji.
A proste nechci o ni prijit a chci at ma me dite jeste babicku, druha babicka nefunguje z otce strany. Mam sourozence ale stema se nak nestykame nic se nestalo jen proste se neslejzame a ja sem jediny mami dite co na ni nekasle ostatni se ji poradne ani neozvou a me to trapi. Trapi me predstava, ze ikdyz me mama taklen slovne ublizuje, ze by zustala sama. A ona to podle me vi, ze ja se na ni nevykaslu. Jenze ja sem stoho tak unavena bolava protoze to neni poprve ale tohle me moc ranilo, nikdy sem se na mamu nevykaslala v nicem pomaham ji hodne i financne ted teda nemuzu sem na rodicaku nemuzu rict ze ona me nepomahala to ne je skvela. Ale tohle me tak strasne ranilo porad na to myslim a bokem brecim. Partnera mam ale rict mu tohle nemuzu s mamou se nemaji radi protoze s partnerem to taky neni idealni. Obcas si rikam, ze sem vazne tak spatna ja, ze si tohle zaslouzim. Nebyla sem na no ni hruba nic proste sem trvala na odstraneni pod vyhruzkou ze zrusim internet jelikoz by asi nic jineho nezabralo aby to smazala. No a mama nevidi problem, ze mi rekla tohle spatny ona se mi neozve ja to vim opet dolezu ja ikdyz vim, ze ja sem nic neudelala. Protoze ja nechci prijit o jedineho rodice co mam. Jenze proste tohle me tak boli moc mi to ublizilo to co napsala. Omlouvam se za to co sem napsala musela sem to nekomu rict protoze to v sobe dusim. A je mi az trapne, ze sem tohle napsala. Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9046
27.4.25 10:00

Tvoje máme to totálně přehnala. Ale ty jsi hrubá byla. Víš, že je pro ni ten YouTube důležitý a přímo pod videa ji píšeš, ať je okamžitě smaže. Takže jí děláš veřejně ostudu před lidmi, s kterými ona tráví čas. Zřejmě to brala jako útok. Zadruhé zažité vzorce se hrozně špatně přerušují a jestli se k tvojí máme chovala tvoje babička celý život hnusně, tak má očividně tendenci sklouzávat ke stejnému chování, obzvlášť ve vyhrocených situacích. Nemyslím, že by své urážky myslela vážně, když jinak mate hezký vztah. Každopádně bych na tvém místě trvala na smazání videí také a očekávala bych teď první krok k usmíření z její strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 10:14

@Serpentini moje mama sdilela video kde sem ja a muj velmi blizky co mi pred rokem nahle zemrel, jeste tam psala datum umrti ktery psala spatne co jsem mela delat ja ji jen pod video napsala smaz to. Me to strasne ranilo to tam videt a jeste mi to prislo, ze chce mama litost pro sebe coz me nastvalo protoze na me truchleni mi rekla ze pred malou nemam a i ze sem hysterka. Tak oto vic me tohle i nastvalo. Pak na videu kde je me dite byl i partner ten to zjistit tak je ohen na strese on zadne soc site ani nema.
Ja nemela na vyber stim, ze zrusim internet protoze ona by to jinak nesmazala ale vi, ze to nezrusim protoze vi jaka jsem. Stim co pises, ze ma zazite souhlasim jenze ona nevidi co kolikrat rekne ja sem se to sni snazila nekolikrat v klidu resit, ze si ma uvedomit ze co rika moc boli tak na me okamzite kricela nevidela problem byla hned sprosta. Mam strasny strach abych nebyla jednou jako ona nechci. Tohle co rekla me strasne zlomilo boli me to moc a ona se neozve vystupy sem sni mela jako tohle nikdy nerekla ale sprosta byla viz. scena ze sem odmitla jidlo a nikdy se neozvala pak sem to vzdy ja v sobe splachla a napsala zavolala ji ja. Jenze ted to nejde stalo se to vcera. Porad na to myslim a nedokazu ji napsat cus jako si pisem kazdy rano. Ale zaroven mam strach co kdyz se to nezpravi je ji 70let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.25 10:19
@Serpentini píše: Více

A dekuju za reakci

• Citovat
  • Upravit
874
27.4.25 10:21

Můžeš její kanál nahlásit k zablokování. A hlásit opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33731
27.4.25 10:23
@Anonymní píše: Více

Nech jí pár dní vychladnout a pak si promluvte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
27.4.25 10:26

Tak mne tedy nepripada, ze mate echt uzasny vztah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21408

Nejspis existuji padne duvody, proc se s ni stykas jenom ty.

Rekni ji, ze partnera to vytoci, at to smaze. Tebe nerespektuje, ale z partneru mivaji obcas respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@arinecka tohle sem uz nekolikrat zkousela sni mluvit, ze rika veci co boli ikdyz to treba tak nemysli a mama po me zacla vzdy jecet ona se vzdy vytoci i bez duvodu ale to si myslim, ze ma proste diky babe. A mam proste i strach ze ikdyz budu cekat neozve se. Vzdy sem dolezla ja protoze mama je neuznala v tomhle.

• Citovat
  • Upravit
21408
27.4.25 10:27
@lilith1 píše: Více

Uzasny, kdyz zakladatelka neodporuje. Klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21408
27.4.25 10:28

A stane se ti neco, kdyz neprilezes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 10:31
@PaníBovaryová píše: Více
ja ji to napsala, ze zjistit to partner tak se po.sere takoen sem to napsala aby to bylo jakize vazne brany. Smazala to uz a me prave pak napsala to ze pro me chcipla a uz mi nereagovala na zpravy lde sem psala ze at si uvedomi co pise sve dceri. Ze by ji asi teda bylo jedno kdyby nevidela vnouce.
Hele to je prave to vtipny mama si k nim nedovolo co ke me ty kdyz se ozvoj soh zlaticka dela pohosteni. Mladsi bratr je sigr toho tahala uz hodne z pruseru. Starsi dva jsou o dvacet let odeme takze dospeli takze nevim jaky meli vztah ale zijou si svoje jeden teda bydli daleko takze sem tam volal ted se odmlcel od vsech z rodiny a ten druhy starsi ten bydli kousek a ty max neco prohodi kdyz se potkaji. Ale abych rekla ze tam jsou nake spatne vztahy ze bylo zle to neni ja ji to i napsala ze je taklen zla jen na me ale na ty co na ni kaslou nic nerekne
Ja prave mam hezky vztah az na tyhle maminy vystupy a tenhle byl silene zahranou a dost mi ublizil.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.25 10:33
@PaníBovaryová píše: Více

Prijdu o mamu to nechci kdyz by pak nevidela sve vnouce. Sem proste na mami fixovana je to jediny muj rodic. Nechci o ni prijit ze jo trapi me to

• Citovat
  • Upravit
21408

Tak ji nech urazenou. Aspon mas klid a nemusis delat hromosvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@lilith1 píše: Více

V tomhle uzasny neni

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie