Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím dámy a pánové,
měl bych na Vás dotaz. Já pracovně (lukrativní a dobře placené místo mimo Prahu), ona hodně aktivit (práce, učí zpěv, tanec, má u sebe mamku) Pokud máte vztah se ženou na dálku ( 5 let ), kde jste se až do teď běžně setkávali, domluvili jste se na výletech, dovolených, navštěvovali se pravidelně co to šlo (3× víkendy do měsíce), píšete si denně, jak je, co zrovna dotyčný dělal, co ho naštvalo v práci atd. a nyní Vám na můj dotaz:
Ahoj, domluvíme se na dovolené teď říjen listopad? Napíše:
promiň, budu muset řešit nemocnou sestru, stejně mám i já nějaké zdravotní komplikace, musím řešit tetu a strejdu v Ostravě, jsou na tom špatně, potřebuji také pořešit práci…
Ale Vy víte či zjistíte, že už od října ví, že listopad letí na 14 dní na Kubu, aniž by to zmínila a drží Vás na těch informacích o jejím zdraví a zdraví ostatních z rodiny…
Jak by jste se zachovali?
včera mi posílala opět smajlíky, jak mě má ráda, pusinky atd.. Ona neví, že já vím. (volal jsem z druhého čísla do firmy kde pracuje)
Mám ji to napsat na dovolenou? nebo počkat až dorazí domů a říci jí to do očí?
jelikož na wtsp když ji pošlu zprávu, tak ji nedorazí (jedna fajfka) a až teprve večer se objeví přečteno, tak podle času ano, je pořád na Kubě ![]()
Jak byste se zachovali Vy?
(jo jen info, dal jsem dohromady, že její rodině s dárky a výlety, investicí do bytu a měsíčním výdajem, tam jsem cca za 3 roky 750 tis.)
Prosím, nesuďte mě, spíše jak by jste se zachovali.
Nech to na osobní jednání..
Ale zase si šmíroval, to se taky nedělá
Jak bych se zachovala? Být na jejím místě, asi má důvod, proč ti to neřekla, a kdybys na mě udeřil během pobytu nebo po návratu, tak prostě papa. Chováš se nedůstojně, zjišťuješ věci, i když tě evidentně nechce informovat, voláš z cizího čísla do její práce.. Ne, i kdyby za tím jejím odjezdem nic jiného nebylo, nedivila bych se, kdyby tě kvůli tomu všemu opustila. PS: nezapomeň jí předat zúčtování, na kolik tě vyšla za ty roky!
Jako sorry, ale tohle jsem u chlapa v životě nezažila, aby se ptal na webu pro maminky a ještě počítal, kolik ho stál vztah i dárky pro její rodinu ![]()
@Verynka8 píše: Více
Děkuji, ano, jelikož teď 14 dní, když žiju v domění, že ji je špatně a má problémy, tak ji píšu: Jak ti je, je vš ok? jsi v pohodě? mi přijde odpověď: Ahoj, je u Vás vše v pořádku? (jako u mě, kde jsem v práci a přebývám přes týden). Tak jsem zavolal no… Já to beru tak, že jsem ji pomohl vždy když potřebovala. Potřebovala pomoc finančně… bolí ji kyčle a já platil injekce i u doktora, pomáhám s nájmem… tak nevím proč, najednou mě neřekne kam jede a vymyslí si povídačku o zdraví svém a svých blízkých.
Asi bych si chtěla zavolat na video
nechápu, že ses zas za špatnýho jen ty.. ![]()
@teroonka píše: Více
třeba sem torchu jiný a potřeboval jsem ukázat to, že jsme si do teď věřili a ukázat ten upřímný vztah (do teď) třeba špatně, ano, ukazovat co a kolik jsem zaplatil, ale má to ukázat to, že jsem ji věřil a nebyl problém ji pomoci a společně něco budovat.
5 let stojíte na místě a vidate se o víkendech? Asi nejvyšší čas to rozseknout.
ady asi už je trochu jedno s kým… jde mě o tu reakci na to, že si vymyslela něco o zdraví a práci, že její teta je též na to špatně, že to musí řešit atd… Napsali by jste ji to hned, nebo počkali až přijede, přímá konfrontace?
@JancaS84 píše: Více
Vídáme se ano, o víkendech, vše bylo o důvěře a tu mě teď nabourala tímto. Dnes mi poslala zprávu_: Ahoj… plus pusinky a srdíčka??? To je to co potřebuji vědět, zda ji to napsat rovnou, nebo ji prostě nechat až přijede.
@Toman513 píše: Více
Já bych byla naštvaná, takže asi hned ![]()
Ale vím, že takový psaní když je člověk naštvaný za moc nestojí..
Jen se pohádáte, ale asi to je divnej vztah když tohle dělá
@Toman513 píše: Více
Po telefonu bych to určitě neřešila, až osobně.
Chytra to žena, tahá z tebe peníze, přes týden má volno a o víkendu sex.
Děkuji předem za komunikaci. Ale řeknu to takto… do 4 listopadu bylo vše ok (to už musela ale vědět, že 7-8 listopadu letí), 5 listopadu mi napsala o tom zdraví atd… takže prakticky ze dne na den… do teď nebylo u nás nic znát, výlety, dovolené i v zahraničí… 9. má narozky. poslal jsem ji 29 růží s doručením domů, převzala to mamka a přítelkyně mi napsala až opět ve 22 hod. Přitom růže byli dodány v 10 dopo. Tam jsem si potvrdil časový posun a že nemůže být u internetu… napsala mi na to: Já měla hodně toho na práci, ale děkuji za přání a dárek…
určitě až přijede, co chceš řešit přes sms, to je pouze na osobní rozhovor