Vztah - lež - co s tím

33
28.11.24 17:13

Vztah - lež - co s tím

Zdravím dámy a pánové,

měl bych na Vás dotaz. Já pracovně (lukrativní a dobře placené místo mimo Prahu), ona hodně aktivit (práce, učí zpěv, tanec, má u sebe mamku) Pokud máte vztah se ženou na dálku ( 5 let ), kde jste se až do teď běžně setkávali, domluvili jste se na výletech, dovolených, navštěvovali se pravidelně co to šlo (3× víkendy do měsíce), píšete si denně, jak je, co zrovna dotyčný dělal, co ho naštvalo v práci atd. a nyní Vám na můj dotaz:

Ahoj, domluvíme se na dovolené teď říjen listopad? Napíše:
promiň, budu muset řešit nemocnou sestru, stejně mám i já nějaké zdravotní komplikace, musím řešit tetu a strejdu v Ostravě, jsou na tom špatně, potřebuji také pořešit práci…

Ale Vy víte či zjistíte, že už od října ví, že listopad letí na 14 dní na Kubu, aniž by to zmínila a drží Vás na těch informacích o jejím zdraví a zdraví ostatních z rodiny…

Jak by jste se zachovali?

včera mi posílala opět smajlíky, jak mě má ráda, pusinky atd.. Ona neví, že já vím. (volal jsem z druhého čísla do firmy kde pracuje)

Mám ji to napsat na dovolenou? nebo počkat až dorazí domů a říci jí to do očí?

jelikož na wtsp když ji pošlu zprávu, tak ji nedorazí (jedna fajfka) a až teprve večer se objeví přečteno, tak podle času ano, je pořád na Kubě :)

Jak byste se zachovali Vy?
(jo jen info, dal jsem dohromady, že její rodině s dárky a výlety, investicí do bytu a měsíčním výdajem, tam jsem cca za 3 roky 750 tis.)
Prosím, nesuďte mě, spíše jak by jste se zachovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
28.11.24 17:18

Nech to na osobní jednání..
Ale zase si šmíroval, to se taky nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
28.11.24 17:21

Jak bych se zachovala? Být na jejím místě, asi má důvod, proč ti to neřekla, a kdybys na mě udeřil během pobytu nebo po návratu, tak prostě papa. Chováš se nedůstojně, zjišťuješ věci, i když tě evidentně nechce informovat, voláš z cizího čísla do její práce.. Ne, i kdyby za tím jejím odjezdem nic jiného nebylo, nedivila bych se, kdyby tě kvůli tomu všemu opustila. PS: nezapomeň jí předat zúčtování, na kolik tě vyšla za ty roky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
28.11.24 17:22

Jako sorry, ale tohle jsem u chlapa v životě nezažila, aby se ptal na webu pro maminky a ještě počítal, kolik ho stál vztah i dárky pro její rodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.11.24 17:23
@Verynka8 píše: Více

Děkuji, ano, jelikož teď 14 dní, když žiju v domění, že ji je špatně a má problémy, tak ji píšu: Jak ti je, je vš ok? jsi v pohodě? mi přijde odpověď: Ahoj, je u Vás vše v pořádku? (jako u mě, kde jsem v práci a přebývám přes týden). Tak jsem zavolal no… Já to beru tak, že jsem ji pomohl vždy když potřebovala. Potřebovala pomoc finančně… bolí ji kyčle a já platil injekce i u doktora, pomáhám s nájmem… tak nevím proč, najednou mě neřekne kam jede a vymyslí si povídačku o zdraví svém a svých blízkých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989
28.11.24 17:25

Asi bych si chtěla zavolat na video :lol: nechápu, že ses zas za špatnýho jen ty.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.11.24 17:25
@teroonka píše: Více

třeba sem torchu jiný a potřeboval jsem ukázat to, že jsme si do teď věřili a ukázat ten upřímný vztah (do teď) třeba špatně, ano, ukazovat co a kolik jsem zaplatil, ale má to ukázat to, že jsem ji věřil a nebyl problém ji pomoci a společně něco budovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.11.24 17:26

Ano to taky nechápu proč lže
S frajerem tam nejela ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
28.11.24 17:27

5 let stojíte na místě a vidate se o víkendech? Asi nejvyšší čas to rozseknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.11.24 17:30

ady asi už je trochu jedno s kým… jde mě o tu reakci na to, že si vymyslela něco o zdraví a práci, že její teta je též na to špatně, že to musí řešit atd… Napsali by jste ji to hned, nebo počkali až přijede, přímá konfrontace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.11.24 17:31
@JancaS84 píše: Více

Vídáme se ano, o víkendech, vše bylo o důvěře a tu mě teď nabourala tímto. Dnes mi poslala zprávu_: Ahoj… plus pusinky a srdíčka??? To je to co potřebuji vědět, zda ji to napsat rovnou, nebo ji prostě nechat až přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.11.24 17:33
@Toman513 píše: Více

Já bych byla naštvaná, takže asi hned :mrgreen:
Ale vím, že takový psaní když je člověk naštvaný za moc nestojí..
Jen se pohádáte, ale asi to je divnej vztah když tohle dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
28.11.24 17:35
@Toman513 píše: Více

Po telefonu bych to určitě neřešila, až osobně.
Chytra to žena, tahá z tebe peníze, přes týden má volno a o víkendu sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.11.24 17:38

Děkuji předem za komunikaci. Ale řeknu to takto… do 4 listopadu bylo vše ok (to už musela ale vědět, že 7-8 listopadu letí), 5 listopadu mi napsala o tom zdraví atd… takže prakticky ze dne na den… do teď nebylo u nás nic znát, výlety, dovolené i v zahraničí… 9. má narozky. poslal jsem ji 29 růží s doručením domů, převzala to mamka a přítelkyně mi napsala až opět ve 22 hod. Přitom růže byli dodány v 10 dopo. Tam jsem si potvrdil časový posun a že nemůže být u internetu… napsala mi na to: Já měla hodně toho na práci, ale děkuji za přání a dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
28.11.24 17:39

@Toman513

určitě až přijede, co chceš řešit přes sms, to je pouze na osobní rozhovor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...