Začátek vztahu

250
28.11.24 08:59

Začátek vztahu

Zdravím. Chtěla bych vědět váš názor. Přesně před měsícem jsem měla rande s jedním klukem, pozval mě do divadla, začátek sice z mé strany nebyl nic moc, ale řekla jsem si proč nepoznat někoho nového. Po divadle jsme šli na drink a pak na dlouhou procházku, doprovodil mě domů asi kolem půl druhé ráno. Brala jsem to jako super večer. Hned druhý den jsme se domluvili na další procházku, přinesl kytku, líbali jsme se. Psali jsme si každý den několikrát. Další týden jsem měla syna, kterého mám ve střídavé péči, doprovodil mě ke školce jen aby jsme spolu mohli být. Pak jsme se viděli v neděle večer, došlo na první sex, bála jsem se, že si nebudeme vyhovovat, ale bylo to úžasný, následoval společný víkend, kino, vaření, hromady sexu. Říkal mi, jak mu je semnou krásně, že se mu moc líbím, že semnou moc rád tráví čas, pak že mě má rád, říkal mi jménem, nebo zlato, lásko, lásečko. Cítila jsem se, jak v sedmém nebi, že konečně někdo kdo ke mě cítí něco více než já k němu. Pak jsem ho dvakrát trošku odbyla, když se mě zeptal jestli mám srdíčka na punčocháčích z toho, že jsem zamilovaná a já mu odpověděla, jestli tam mám mít kosočtverce a pak jestli se z něho zblázním nebo jestli jsem blázen do něj a já mu řekla, že se zblázním z něho a on mi řekl, že je vážně super jak jsme k sobě upřímní. Snažíme se říkal všechno, no a teď co se stalo. Psala jsem mu, že je to měsíc od chvíle, kdy jsme byli spolu poprvé v divadle a jeho reakce - hustý to už je to vážně měsíc a začal se mi zdát divný. Pak jsme si o tom psali a on že mě má rád, ale že si myslel, že po měsíci začne cítit něco více a že není zamilovaný, ale že je to třeba dobře, že to jde takhle pomaličku a že když není teď, že neznamená, že se to už nestane. Když jsem se ho ptala, jak to mám jako chápat, nebo co se teď změní, tak mi řekl, že se nezmění nic, jen měl potřebu mi to říct a že se mu moc líbí, jak se spolu o všem bavíme. Jsem z toho taková nějaká přešlá. On se vážně celou dobu choval moc hezky, chtěli jsem spolu být jakmile to jen šlo, bylo to oboustranné. Mám teď čekat a dát zpátečku nebo by jste to ukončili? Já vím, že měsíc je krátká doba, ale čím se to pak případně zlomí. Byla jsem ve vztahu 17 let a vyznat se v mužích je pro mě dosti těžké. Moc děkuji za jakékoliv reakce.

Příspěvek upraven 28.11.24 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
28.11.24 09:09

Já sem třeba taky nikdy nebyla zamilovaná po měsíci scházení. Měla sem toho člověka ráda, ráda jsem s ním trávila čas, ale nějaká zamilovanost tam určitě nebyla.

Navíc ti sám řekl, že by tomu ještě nějaký čas dal, že to může přijít. Takže jasně, může se stát, že ani za dva měsíce tam nic nebude a bude konec, nebo to může vyjít.

Měsíc je krátká doba, rozhodně bych tomu dala ještě čas, pokud se s ním cítíš dobře,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.11.24 09:10

Mozna si jen uziva sexu s tou, ktera se zrovna namane…nenapadlo te treba, ze nejsi jeho jedinna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.11.24 09:12
@donutka01 píše: Více

Moc děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.11.24 09:13
@Andelskej_Satan píše: Více

Nenapadlo, několikrát mi říkal, že mu nejde jen o sex, že mě chce poznat. Dokonce mi i říkal, že přece spolu nemusíme prosouložit celý víkend. Řekla bych, že já jsem ta nadrženější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.11.24 09:17

No kdo se moc ptá, může se dozvědět něco nepříjemného.. Za mě na nějaké „miluju tě“ je po měsíci taky moc brzy. Pokud nemáš pocit, že si zametá cestičku pro případ, že se objeví nějaká jiná a on mohl říct, že ti přece říkal, že „to tam není“, tak bych tomu nechala i nadále volný průběh a užívala si pěkné chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.11.24 09:22

Jako zajimalo by me, co si vlastne zeny predstavuji pod tim: ze to tam je / neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.11.24 09:24

Neměl jsi nikdy ve vztahu pocit, že je to ono, že všechno zapadlo na své místo a je tak, jak má být? Vnitřní pocit, že je ten vztah top? Pokud ne, tak to pochopit nemůžeš ;) A naopak někdy nám intuice říká, že tam je něco špatně, jinak, nijak, prostě není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.11.24 09:25
@unuděná píše: Více

Je to tak, ale cítím vždycky, když se něco děje. Ale děkuji za útěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
28.11.24 09:29
@SimSim10 píše: Více

to se tak rika, pro holky je to prijatelnejsi nez kdyby na hulvata oznamil, ze mu jde hlavne o suk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.11.24 09:29
Pro me to znamena to jestli me zena zaujme na prvni pohled, nemyslim jen fyzicka krasa, ale staci usmev, mrknuti oka, sibalske, rostacke oci, vtip, pripadne to jestli ma zajem o komunikaci atd. Nemusi vubec dojit na sex. Na vsem ostatnim se da pak pracovat, pokud o to oba stoji.
Takze kdyz by mi nejaka rekla, po par dnech ze to tam neni, tak bych se uz o dalsi kontakt nepokousel a rovnou to uzavrel. Mluvim samozrejme o vztahu, kde nejsou deti.

Příspěvek upraven 28.11.24 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.11.24 09:30
@Fukitol píše: Více
Říkáme si všechno, hledal vztah stejně jako já.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.11.24 09:32

To je ale něco jiného. Ta jiskra tam být může a musí, jinak by spolu asi ani nezačali chodit, natož spát, žejo. Ale může ti ten dotyčný nějak nesedět, třeba stylem komunikace, drobnými náznaky, čímkoli - to se zjistí až po více schůzkách. Ani nevíš proč, ale máš pocit, že je tam něco špatně. Tomu se říká intuice chlape ;) A obvykle se jí vyplatí poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.11.24 09:33

@Andelskej_Satan A snad nechceš tvrdit, že každá kočka, co se ti z ní podlomí kolena, když na tebe mrkne, je ideální partnerka a dá se s ní vše vykomunikovat 8) Spousta věcí prostě vypluje až časem a na některých se opravdu pracovat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.11.24 09:34

Diky za objasneni, zeno, me intuice bohuzel dozene az po par letech vztahu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí